Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са данните за броя на родените бебета и майките?
Какво е мнението за преместването на темата за рождените дни през май в юнската тема?
Какви са препоръките за хранене с адаптирано мляко и притесненията относно количеството и честотата на хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са данните за броя на родените бебета и майките?
-
Какво е мнението за преместването на темата за рождените дни през май в юнската тема?
-
Какви са препоръките за хранене с адаптирано мляко и притесненията относно количеството и честотата на хранене?
-
Какви са препоръките за грижа за пъпчето и какво да се направи при проблеми?
-
Какви са препоръките за грижа за гърдите и как да увеличите количеството на кърмата?
Кога смятате да поразсъбличате малките? Струва ми се че много се пренагряваме..
Аз още съм 2в1. Мислех днес да ида до болницата - ей така, за един преглед, но отложих за утре. Бебо си шава, имам по 4-5-6 стягания на корема на ден, малко болки в кръста, малко ниско долу и....толкова. Вече почнаха да звънят приятели и познати да питат дали съм родила, а май нещата тръгват към преносване.
! Много е вероятно да има разлика в кантарите, освен това нали знаеш, че винаги има шанс за +- 100/200 гр. в зависимост от това кога е яло бебчето, кога какво е свършило в памперса... Много се надявам да не е сериозно и да продължите да си се кърмите
.За хълтеницата не ви ли казаха глюкоза да пиете
.Ние две седмици след това пихме.При нас бирилинубина-така ли се пише 
Ех, че нямам търпение да се съберем с количките