Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 900
  • 575
  •   1
Отговори
# 240
ами бонзаите как се хващат  Thinking

# 241
  • 2 етажа над тавана
Бабъл, за това цвете преди време бе писано.....

Мда, сега ми просветна нещо като го спомена, ooooh! ама просто ми е в чакащите за купуване, та реших да го предложа и на теб Blush

При мен се очертава наесен голямо цветопазаруване, че сега заминавам за около 3-4 месеца и оставям цветята на грижите на любимия, с надеждата да не ги затрие и да оцелеят подобно на миналата година Praynig Rolling Eyes Но есента съм си обещала - хуквам по магазини, разсадници и ботанически градини, по приятелки за киткокрадене и ще си направя още по-голяма градинка за отглеждане smile3508

# 242
  • На края на света !
Отдала съм се на градинарство, затова временно съм в другата тема. Но ви следя изкъсо, да знаете.
Я да си покажа и тук градинката.
http://good-times.webshots.com/album/559228036nQXCzD?vhost=good-times
Мики кажи как се казват жълтите цветя гледам от тях вече няколко години но незнам как се казват.

# 243
  • БГ
Мама Цоцоланка,преди години съм си купувала каладиум страхотно красиво цвете, имам два неуспешни опита за отглеждане.После дълго време не го виждах по магазините, наскоро видях един разкошен розов и пак се размечтах,пиши ако видиш някъде такъв.
Ако някой го е отглеждал да сподели опит ще съм благодарна и ще се престраша да взема пак.

# 244
  • 2 етажа над тавана
За опит с каладиума и аз ще съм благодарна, ако някой сподели - подарих преди време на свеки един червен, но последно като го видях беше пред умиране Confused

# 245
  • Карлово
Нели,нямам идея как се казва. И в другата тема умуват над това, като се разбере, ще споделя.

# 246
Heeeeelp! Cry Cry Cry
Ама хич не ми върви с пустите стайни растителности...
Преди няма и седмица ви се похвалих, че си купих стайно цигане и днес го гледам вече започнали да му капят пъпките и листата. Честно ли е, а??? Влажна му е почвата, на полусянка е, абе всичко направих баш както ми каза момата от цветарницата и ей на - не върви.
Преместих го на една идея по-слънчево място, какво друго да правя? Дали да не му сложа малко торчица или тя съвсем ще го батиса?
Някакви идеи да имате Praynig

# 247
сега по това време е хубаво да се торят цветята, а то ако ще си умре, торта няма да го умори съвсем слагай, пробвай Peace

# 248
  • София
Боже ooooh! пак сте изписали сума ти  страници Laughing

Честит рожден ден на lamita и  i-max  bouquet
Малко със закъснение  Embarassed,  но от сърце newsm51

Мами, май мъж ще ми даде парички за 2 хубави цветя...Кажете ми какво да си купя за тях...Но поне 1 по-скъпо цвете искам да си купя...Събирам залози.....

А моето предложение е Мадагаскарски жасмин Mr. Green Цената е приемлива около 20 лв. и цъфти и ухае страхотно Grinning

Преди няма и седмица ви се похвалих, че си купих стайно цигане и днес го гледам вече започнали да му капят пъпките и листата. Честно ли е, а??? Влажна му е почвата, на полусянка е, абе всичко направих баш както ми каза момата от цветарницата и ей на - не върви.
Преместих го на една идея по-слънчево място, какво друго да правя? Дали да не му сложа малко торчица или тя съвсем ще го батиса?
Някакви идеи да имате Praynig

Честно да ви кажа не знам каква е разликата между стайни и не стайни циганчета newsm78 Купувала съм много, едри, страхотни с много пъпки и винаги ги държа на балкона Blush
Да не си го преполяла?  newsm78 Изчакай малко да се засуши почвата и тогава го полей и тори. Дано да се оправи Praynig

# 249

Теди, то си е цяла наука  Rolling Eyes и много търпение изисква   Blush ако се интересуваш, има много линкове в нета, както и книжки  Peace

а на моята латинка нещо започнаха да и жълтеят листата, но в същото време се скъсва да цъфти  Thinking нещо мога ли и трябва ли да направя  newsm78

# 250
Anim, разликата е, че цветовете на стайните са по-големи, а листата (поне на моето) са му по-тъмни. Благодаря за съвета, няма да го поливам ден-два, пък после ще видим  bouquet

schneee, няма страшно, те така си жълтеят и после съхнат- Дори можеш да отрежеш най-жълтите, нищо няма да й стане на латинката.

Айде, момичета-цветарки, който има под ръка телевизор - ходом марш с танцова стъпка, че ще дават Мама Цоцоланка от 11.00ч. по Канала!

# 251
  • Разпиляна във въображението
Сядаме да гледаме. За какво ще говори?

# 252

Теди, то си е цяла наука  Rolling Eyes и много търпение изисква   Blush ако се интересуваш, има много линкове в нета, както и книжки  Peace

а на моята латинка нещо започнаха да и жълтеят листата, но в същото време се скъсва да цъфти  Thinking нещо мога ли и трябва ли да направя  newsm78

бе има тука наоколо един, викам да чупна едно клонче Joy

# 253
Идея нямам newsm78
Пък като гледам днес още не се е появявала да ни сетне...

# 254
и аз гледам в момента - тя каза,че ще е в публиката  Blush

honey13, успокои ме! защото тъкмо и се зарадвах и се притисних  Rolling Eyes
вчера пък си купих мимикулус или нещо подобно (нали ви споменах, че не помня имена на цветя  Mr. Green) и ми казаха, че вирее на сянка, та го сложих на северния си прозорец, където слънце не огрява! ще да видим  newsm78

Теди, сакън, не късай! вземи си израстък от някое дръвче (някой беше показал дъб майче), но трябва да му подрязваш коренчетата и там разни други нещица.... абе ако искаш бързо да стане, купи си готов - 15-тина лв. струва! иначе ти трябват няколко години, но пък може да го аранжираш както си поискаш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт