Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 910
  • 575
  •   1
Отговори
# 210
  • ENGLAND
Много си бърза, Кате.  LaughingАз докато се оправя със снимките... А препарата само за рози ли е? Тук има толкова  много, че се чудя какво може да взема.
Благодаря  bouquet

# 211
не мога да покажа снимки защото ги оскубах,приличаха малко но татул

# 212
  • БГ
Тедито,honey13  благодаря.
Аз ги торя с един тор за цъфтящи нещо с "флора" започваше не мога сега да го кажа точно като свърши ще пробвам с този Investo

# 213
  • Карлово
Отдала съм се на градинарство, затова временно съм в другата тема. Но ви следя изкъсо, да знаете.
Я да си покажа и тук градинката.
http://good-times.webshots.com/album/559228036nQXCzD?vhost=good-times

# 214
микки, разкошота  bouquet

# 215
Отдала съм се на градинарство, затова временно съм в другата тема. Но ви следя изкъсо, да знаете.
Я да си покажа и тук градинката.
http://good-times.webshots.com/album/559228036nQXCzD?vhost=good-times

Страхотна градинка!!!

# 216
Микки, супер!!!!Да я продаваш евентуално?

Нали не си използвала фотошопа за снимките???? Joy Joy Joy Joy Joy

Мами, май мъж ще ми даде парички за 2 хубави цветя...Кажете ми какво да си купя за тях...Но поне 1 по-скъпо цвете искам да си купя...Събирам залози.....

# 217
антуриум Peace

# 218
  • 2 етажа над тавана
Кротон

# 219

Имам....Може ли и с картинка предложенията....антуриум - гледах го(знаете къде), хареса ми...и се колебая ...затова събирам предложения.....

# 220
  • Карлово
Благодаря за градинката, има още какво да се желае. Сега започват да цъфтят повечето цветя, по-нататък ще снимам отново. Цоцоланке, не съм ползвала фотошоп, честно bowuu

# 221
микки, завиждам ти...благородно естествено Hug

Цоцоланке, моето предложение е цикас Peace

# 222
Страхотна работа си свършла gertruda Hug

Да питам:
Нормално ли е саксия с циганче да струва 5 лв? Изглежда добре саксийката, а и цветето ми се вижда здраво?
Моля ако имате възможност да ми изпратите повече информация за това циганче. Купих си семена, засях ги и поникна - люцерна. Възможно ли е или аз нещо не съм в час???

# 223
  • Карлово
Забравих да си покажа картофената палма.

И да питам Тедито-с какви размери е всъщност? Аз си представях нещо по-голямо. Но така ме устройва повече, по-малка ако е.

Зорика, нямам идея за семената, моята свекърва си събира сама наесен семена.

# 224
Искам да питам нещо...Какво и е толкова специалното на картофената палма....Или защо така и се радвате...Съвсем добронамерено питам.....

Общи условия

Активация на акаунт