Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 836
  • 575
  •   1
Отговори
# 375

Гледам ,че има няколко пъпчици...дали да ги махна...предполагам ,че когато има цвят ,няма да пусне коренче. Thinking[/b]
махни всичко трябва да е само стебло да няма листа и цветни пъпкии ако има по големи клончета забоди ги и тях за да има по-голяма вероятност да се хване някоя. smile3521 newsm10
Ясно...ще ги махна Peace

Дими, върни се по-назад в темата - някой обясняваше точно за розички как да действаме

Благодаря ще поровя на зад дано да открия нещо Thinking

# 376
  • Sf
Привет, момичета Simple Smile

Борих се с една упорита настинка и чак сега, чуствайки се по-добре, реших да се включа в темата за цветята Simple Smile

Понеже съм още на вълна кокосв орех, а и тогава беше последното ми включване, някои момичета споделиха, че имат посаден кокос от 3 месеца, а друга спомена, че нейният е от 6 месеца и още нищо не е покарало. Значи в указанието, което аз следвам, свалих си го от нета, бях дала линк в предната тема, мога да ви кажа, да не се притеснявате, защото периодът за покълване е от точно от 3 до 6 месеца.

Дотук съм ОК с изискванията, пък да видим после Simple Smile

Я да ви питам още нещо, докато съм се сетила, циганчетата като им прецъфти цветчето и падне, от средата му пада едно мъничко зеченичко - като семенце. Възможно ли е наистина да е семе  newsm78  Обясних ли разбираемо?

# 377
Урааааа........научих се !Най-на края успях да разбера как се качват снимки Embarassed
Сега бързам да се похваля  sohappy
Вчера ми подариха червена алба

# 378
Завиждам ти за албата!!!

Аз онзиден подарих една фуксия(обичка) и ще взема и аз да си купя- 2 лв. къде не съм дала....

Цоцоланке! Тъй и тъй ще идваш насам, можеш ли да заграбиш отнякъде градински жасмин? Тука нийде не виждам...

# 379
Дими, моят спатифилиум е много голям вече и е с 4 корена - 2 малки и 2 големи. Не ми се разделят, защото цъфтят поетапно и така си имам доста време цвят Simple Smile.

Да се похваля - едното коренче на кратунките цъфна и от останалите семена сега се появиха още - общо са 7 (от 8 семена - направо свръх-продуктивни са). Мисля да ги разсадя, защото със сигурност сандъчето ще им бъде малко  bowuu.

# 380
  • гр.Добрич
I-max, албата ти е страхотна.

Мими, къде намери Фуксии? Отдавна търся, но не съм срещала.

# 381
точно на жълтите плочи на пл. Свобода. Видях и срещу църквата на центъра.

А ти кажи ако случайно някъде видиш градински жасмин за крадене. Пускат ми тука мухи....умира ми се от аромат Laughing

# 382

Я да ви питам още нещо, докато съм се сетила, циганчетата като им прецъфти цветчето и падне, от средата му пада едно мъничко зеченичко - като семенце. Възможно ли е наистина да е семе  newsm78  Обясних ли разбираемо?
Да, семенце е. На следващата година ще порасне пак. Wink

# 383
Момичета благодаря, че ми харесахте албата Hug
А сега да ви питам за това цвете-мисля,че е от рода на кактусите,
цъфти зимата с нежни цветове -едни такива малки оранжави камбанки (и аз както го обясних,сама не бих си познала китката ooooh!)
Хайде помагайте -що е то ?

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 15:20 от i-max

# 384
Момичета благодаря, че ми харесахте албата Hug

Много са ти хубави цветята...поздравления.
Не знам как се казва това цвата но е прекрасно.

# 385
Margarita, от къде взе семенца за кратунки  newsm78 аз много се запалих (то покрай вас ще взема да пламна скоро от толкова огън hahaha Joy), но никъде не открих
обещаха ми семки за някакви тикви декоративни обаче....
ти на балкона ли си ги посяла кратунките - казват, че ставало страшно хубаво  Rolling Eyes

i-max, поздравление за албата, за това цветенце не знам - на мен ми предлагаха едно подобно, но ми заприлича на домат и го отказах  hahaha имената обаче са ми слабост  bowuu

# 386
Margarita, от къде взе семенца за кратунки  newsm78 аз много се запалих (то покрай вас ще взема да пламна скоро от толкова огън hahaha Joy), но никъде не открих
обещаха ми семки за някакви тикви декоративни обаче....
ти на балкона ли си ги посяла кратунките - казват, че ставало страшно хубаво  Rolling Eyes

Ми то кратунката си е декоративна тиква  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Бяха ги дали на майка ми преди 2-3 години тези семки. Чак се чудя как се хвана нещо от тях след толкова време Simple Smile.

На балкона са, но не са пораснали много все още Simple Smile.

# 387
  • Карлово
Имакс, мисля че е еуфорбия, но каква разновидност точно не знам.

# 388

Ми то кратунката си е декоративна тиква  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

знам, ама на мен от онези другите ми обещаха - дето са с различни форми и цветове, но не са кратунки  Naughty чакай да поровя и ще пусна онагледяващ материал, че както обясних.... Mr. Green

# 389
  • варненка от София

Ми то кратунката си е декоративна тиква  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

знам, ама на мен от онези другите ми обещаха - дето са с различни форми и цветове, но не са кратунки  Naughty чакай да поровя и ще пусна онагледяващ материал, че както обясних.... Mr. Green

Да не става дума за Патисони?

Общи условия

Активация на акаунт