Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 772
  • 575
  •   1
Отговори
# 495
Мамчета - цветарки - крадли.......Чао ви! Утре рано сутринта пътувам към Сф,а от там и за Добрич...Ако се появи Ламита предайте и да ми се обади, най-малкото,което Кирилизацията ще има връзка с мен, з ада се разберем за това как да ми даде цветята на връщане - около 18-20.06. в Сф....телефона ми го има някъде из темите, нямам достъп до интерент в Дч, така че разчитам на вас за свръзка....

Новата тема предлагам да я пусне Снежната дама.....

Чао и да цъфтите, да растете и да хубавеете...И виртуално да ми поливате цветята,че мъж не се знае...Предният път бе поливал избирателно - някъде много, някъде - нищо.

Ще ми липсвате!Чао!

# 496
  • Карлово
Чао, Цоцоланке! И приятно изкарване!

# 497
Цоцоланке да се похвалиш с много нови цветенца, я ми кажете най- накрая откъде да си взема хубави мушката и сакъзчета, значи хич не ги обичах сега покрай вас само за това се оглеждам Crazy

# 498
Новите ми придобивки ...малко по късно ще покажа.
От детската градина са..не съм ги цапнала...така ,че може и да не се хванат. Mr. Green

# 499
Тедито, за първи път тая година си купих разсад на мушкато и съкъзи. Купих си и някаква пръст - немска, специално за цъфтящи балконски Shocked Не бях виждала такава до сега.
Мушкатото беше най-пършивото възможно, с 3 листа, съкъзчетата  - мънички и без пъпки. Посадих ги в новата пръст пролетта и в момента не мога да ви опиша за какъв цъфтеж са се наточили. Сутринта снимах мушкатото с ГСМ-то, но бързах за работа и не можах да кача снимките. Довечера обещавам да ви ги покажа.
Отплеснах се....
Мисълта ми беше, че не вярвах, че от готов разсад, който на всичкото отгоре не приличаше на нищо, ще излязат толкова красиви цветове.
Съкъзите ги купих от НДК - флората, а мушкатото беше от цветната борса в Св. Троица - последно и забравено в един ъгъл.

# 500
Цоцоланке да се похвалиш с много нови цветенца...

Сакън! Ще ни обере града! ooooh!

Обещавам да съм връзката ти Цоцоланке, ама ако беше взела цветята на идване, не на връщане- още по- добре Hug

Чакаме те!!!

# 501
Упс....тя май вече пътува...
А и мириел вече е някъде тук...

# 502
  • На края на света !
Направо ви завиждам,кой знае какви придобивки ще имате!

# 503
мен не ме е страх щом сте на половин час път от Варна, къде ще меткосвате и кои градинки ще грабите да се хвърлим и ние Joy

# 504
Реших ,петуниите ще ги бодна на майка на двора !(да не ги хвърлям) Че нещо нямам мерак за такива  "градински".
И  да се похваля-леля (златна ми е),пак ми даде 2 мушката ! newsm53Ама редовно ме зарежда тази жена,чак нямам нужда да си крадвам ! Тя даде,аз ги уморя......и така Mr. Green

# 505
  • гр.Добрич
Момичета бегониите ми нещо са оклюмали Sad Тази е каскадна http://images18.snimka.bg/003104883.jpg, но е малко хилавичка.

http://images17.snimka.bg/002917975.jpg Тези трябваше да са еднакви, но се развиват различно.

Поне тази теменужка ми цъфти за втори път http://images18.snimka.bg/003104884.jpg

# 506
spinki, на мен ми се струват добре, просто са още мънички бегонните ти.

# 507
Теди, мушкатата и сакъзчетата много лесно се хващат! няма ли откъде да си отчупиш  newsm78 че иначе коренчето е 3,50! аз сакъзчета миналата година от един хотел си бях цапнала  bowuu и много добре вървяха, но зимата ... Mr. Green

вие пък ме зарибихте с петунии! днес си купих две и една висяща саксия... само ще трябва да ги поотчупя (жалко, че Нелли не е наблизо, че не съм го правила това упражнение и малко ме е шубе  hahaha)

не знам защо Цоцоланка толкова настоява, но ще пусна новата тема, щом иска/те  bowuu мисля си обаче, че май микки беше изявила желание да пуска преди, та да не секна на някой мерака  Embarassed до коя страница да чакам  newsm78 и
дайте предложение за заглавие
а къде изчезна гертруда  newsm78

Цоцоланке, хубаво да си изкараш там и бързо се връщай, че ще ни липсваш  Hug, а мимиту да пише и вместо теб  Mr. Green

# 508
Теди, мушкатата и сакъзчетата много лесно се хващат! няма ли откъде да си отчупиш  newsm78 че иначе коренчето е 3,50! аз сакъзчета миналата година от един хотел си бях цапнала  bowuu и много добре вървяха, но зимата ... Mr. Green

вие пък ме зарибихте с петунии! днес си купих две и една висяща саксия... само ще трябва да ги поотчупя (жалко, че Нелли не е наблизо, че не съм го правила това упражнение и малко ме е шубе  hahaha)

не знам защо Цоцоланка толкова настоява, но ще пусна новата тема, щом иска/те  bowuu мисля си обаче, че май микки беше изявила желание да пуска преди, та да не секна на някой мерака  Embarassed до коя страница да чакам  newsm78 и
дайте предложение за заглавие
а къде изчезна гертруда  newsm78

Цоцоланке, хубаво да си изкараш там и бързо се връщай, че ще ни липсваш  Hug, а мимиту да пише и вместо теб  Mr. Green

ще ти дойда на гости да ми чупиш тогава, видяло се е, ама ще дойда с една камара петунии Mr. Green бабчето сега щяла да ми слага някакъв друг вид петунии, незнам какъв и нямам търпение да видя, за заглавие аз мисля че писах Препатилите цветарки Joy

# 509
Ето и един тест ,който може да се включи към първия пост на новата  тема.

Каквито цветя харесваш - такава си

Общи условия

Активация на акаунт