Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 934
  • 575
  •   1
Отговори
# 90
  • На края на света !
моя бенджамин фикус е до тавана ,но саксията не му е сменявана от 3 години ,все още се държи у пуска нови листенца .

# 91
хей, здравейте и от мен.... този път и аз първо пиша, а после ще чета  Embarassed Rolling Eyes

бях си малко в Пловдив и се сдобих с доста нови цветенца, но пък си дадох апарата на сестра ми и сега няма с какво да снимам  Mr. Green

да ви се оплача обаче: днес от пазара си купих едно цветенце, което много харесвам и бях поръчала на свекито да ми го търси, а като се прибрах вкъщи и тръгнах да го пресаждам, се оказа, че то няма корени, а просто е набучено едно клонче  #Cussing out #Cussing out #Cussing out толкова му се зарадвах, а то  #2gunfire #2gunfire

lamita , като ходихте в оранжериите на БАН имаше ли гинго? теди, сдоби ли се с нолинка  Rolling Eyes

# 92
момичета,голямо писане пада тука, аз пак спя, днес вече посадих петуниите, то стана зима докато се сетя, и да питам има едни рози навсякъде из Варна, по булевардите, по къщите, много красиви, от семена ли се хващат и мога ли да захвана такова чудо на терасата, моя бенджи и той си расте, и все ми се струва че му е малка саксията, ама явно не е, а ще слагам авокадото сега във вода, ама ще ровя в старата тема, кое беше отгоре и кое отдолу, та отчетох се после пак ще видя докъде сте стигнали Joy

# 93
Снежна, май на предната страница ми е поста, че си взех за 8лв саксийка с 3 ноолинки, дадох едната на майчето, а другите 2те са тук, нищо, аз и без това много си ги харесвам, ще си ги гледкам  bouquet  bouquet

# 94
Теди, надявам се, че вече си щастлива  Mr. Green (от нашия квартал ли ги взе  Rolling Eyes съжалявам, че не се видяхме  Hug

мамо Цоцоланке, за драцената някой обяснява обстоятелствено в предишната тема (ама не помня кой  newsm78) аз моята ще я местя, ама все не сколасвам  Rolling Eyes само се чудя капризни ли са към почвата, в която са засяти  ooooh! някой знае ли  newsm78

запалихте ме вие с тези кратунки и търсих семенца, ама не намерих  Cry къде се продават  Rolling Eyes

# 95
  • Разпиляна във въображението
Кажете къде има "бази" на БАН. И тъй като ще ходя до Балчик и градината, какви са условията за "кражба" в градините на двореца и околностите Wink

# 96
schneee, драцените са доста "дурако-устойчиви"  Laughing и непретенциозни растения. Смело пресаждай Simple Smile.

# 97
Петуниите от семена как са ми луднали....Леле, какъв опит придобих за догодина........Тогава пускам тема - Баш опитни цветарки...Да знаете......Само чакам вече всичко да цъфне...И сакъзчетата ми до 1 седмица ги очаквам......А обичките аха да пукнат......Но...снимки от цялата ми радост - по-късно...Но пусто чудо азалията и алоказията ми изяждат главата...Май цветята с буква А не ме обичат.....А шафлерата кога ще ми пусне ново листо? Имаше едно малко,най-горното като я купих,порасна,ама няма изглед за ново...Що тъй?

За издънките пак моля...Банана има вече хубава голяма издънка, но ме е страх да я махна, защото е в стеблото...А и дифенфахията май има издънка, а и има и ново малко листо Hug

Да питам - обичате ли тревичките? Дето стават като кошници? Аз съм им фен....

# 98
Петуниите от семена как са ми луднали....Леле, какъв опит придобих за догодина........Тогава пускам тема - Баш опитни цветарки...Да знаете......Само чакам вече всичко да цъфне...И сакъзчетата ми до 1 седмица ги очаквам......А обичките аха да пукнат......Но...снимки от цялата ми радост - по-късно...Но пусто чудо азалията и алоказията ми изяждат главата...Май цветята с буква А не ме обичат.....А шафлерата кога ще ми пусне ново листо? Имаше едно малко,най-горното като я купих,порасна,ама няма изглед за ново...Що тъй?

браво  Peace Hug да покажеш снимки скоро!

какви са тези тревички  newsm78 само аз ли не разбрах  Rolling Eyes (питам, защото мъжът ми много обича такива неща, мамо Цоцоланке, ако можеш, покажи снимка  Praynig

разсадих я най-сетне тази моя драцена, геройски ме изчака от Великден до сега да го направя това дело  Rolling Eyes въобще днес садих, пресаждах, разсаждах.... баш цветарка и аз ще ставам  Blush

# 99
Не знам за какво говориш- ама обичам! Доброто прасе яде всичко Laughing Може би за хлорофитум става въпрос все пак newsm78
Ехеее, мамита, някой беше казал че не си пада по кактуси. Я да погледне тук и да си признае- още ли го твърди Hug

# 100
Прасчо, аз като бях ученичка имах гоооооооооляма колекция от кактуси, но за съжаление нямам снимки, а после хукнах да уча и ги оставих на родителите ми и половината измряха, половината ги раздадох  Rolling Eyes

# 101
# 102
  • гр.Добрич
Това ми прилича на Традесканция.

# 103
  • 2 етажа над тавана

На мен пък ми прилича на Зебрина, но поставена на тъмно място и затова без шарки newsm78

# 104
  • На края на света !
Ние му викаме телефонче ,незнам защо но е подобно на зебрината и расте много бързо.Аз го слагам при големите растения и не се вижда пясъко от него а и не пречи на другото растение.

Общи условия

Активация на акаунт