Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 946
  • 575
  •   1
Отговори
# 225
Аз за снимка да попитам, ако някой може да намери, да видя на хората циганчето как изглежда, че при моето и коприва беше изникнала и се опарих ...  Whistling
Ах, да, извинявам се намерих:
 http://www.mitomori.co.jp/hanazukan/image/hana17.jpg
но няма нищо общо с люцерната която поникна в моята саксия.
п.п. От доместос са семената, дето и награда в Балчик имаше. Ужас. Излъгана съм  Joy

# 226
Искам да питам нещо...Какво и е толкова специалното на картофената палма....Или защо така и се радвате...Съвсем добронамерено питам.....

аз видях на майка ми и се влюбих в нея, ами тя с всеки ден расте и все по- хубава става Peace

# 227
  • Карлово
Защото Тедито чак от Варна ми я изпрати, затова й се радвам толкова. LaughingА и сред познатите ми никой не беше чувал и виждал за нея.

# 228
Питам: Как се гледа портокал? Имали съфорумки от Варна с плододайно растение да си изпрося калемче? Имам и грейпфрути, но са много малки, и тях не знам как да гледам. Дали е същото като при лимона?

# 229
Защото Тедито чак от Варна ми я изпрати, затова й се радвам толкова. LaughingА и сред познатите ми никой не беше чувал и виждал за нея.

догодина и за мен ще има Party

# 230
Здравейте цветарки  Hug
Няколко дни ме няма и човек не може да ви изчете.  Laughing

lamita Честит Рожден Ден на патерици и да отпразнувате подобаващо годишнината  newsm59  ura

Честито на всички за новите ми попълнения в цветния интериор.   bouquet

микки градинката е страхотна  newsm10 Искам и аз такава, но ще почакам още една година, че да имам още една работна ръка (малката Дияна Joy Joy)
Цоцоланке аз съм хвърлила око на акалифа, котешка опашка и на Ардизия , но засега никъде не съм ги виждала. Peace

zorika доколкото знам всички цитрусови се гледат по един и същ начин.

# 231
леле, някой щастлив ден трябва да си снимам новите цветенца, че ми е най- празен албума Blush

# 232
Цоцоланке, колко парички ще ти отпусне мъжО?
Щото виж каква Rose Чадър можеш да си купиш  smile3503

# 233
Цоцоланке, ако вземеш такова чудо, на гости ще ти дойдем да си вземем да си хванем Joy ама много красиво Peace

# 234
  • БГ
Леле Хъни то за това чудо трябва и застраховка,че каквито сме крадли

# 235
# 236
предлагам да отидем в магазина и да оправдаем заглавието на темата bowuu

# 237
  • 2 етажа над тавана
Цоцоланке, аз ей това съм си харесала, ама все не стигам да си взема - от зяпане забравям за какво съм тръгнала Whistling

# 238
Бабъл, за това цвете преди време бе писано.....Ще си запиша всички предложения и ще видя какво има(знаете къде) и според зависи колко съм се умилквала на съпружеското тяло - с какво ще се прибера...Ама да видим кога ще е.....Ама ще има, да знаете....Благодаря ви от сърце за предложенията....

А тези котешки опашки направо ми събраха очите, после окончателно ме довърши Чадъра.....

# 239
А погледна ли цените на т.н. арт (храсти, увивни и бонзаи) Shocked
Те там сигурно и въоръжена охрана имат newsm78

Ето ги.

Общи условия

Активация на акаунт