Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 795
  • 575
  •   1
Отговори
# 405
Какво да ги правя в крайна сметка тези издънки,че те май от самото стъбло идват и ме е страх да не го повредя,че до сега се развива много добре....

Аз успях да уморя азалията.......Умря милата......Не, не ми върви на цветя с буква А...Нито алоказията, нито азалията, нито алоето, а и май авокадото от Ефросина трябва да го перместя,че нещо едното листо не ми харесва Embarassed......Защо не ме обичате цветя с буква А и не виреете у дома?????

# 406
  • На края на света !
Е растението банан е  Musa с буквата м значи ще върви Peaceи давай малко по смело с тия издънки не е толкова страшно и си ги посади.А твоето баначе какво е?

# 407
.А твоето баначе какво е?

Утре ще снимам на светло и ще искам мнението ви.....

# 408
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

А относно авокадото, аз не съм дупчила, нищо не съм правила, боднах костилката в почвата с острата част нагоре и след известно време изкарва листа. Расте адски бързо, ето го моето авокадо. Емам още едно тръгнало да избива.

и моето така порастна, сега е около половин метър високо и има листа само горе, като чоко.
защо е така? какво да го направя, че да има навсякъде листа? на слънце е... Thinking

# 409
  • На края на света !

А относно авокадото, аз не съм дупчила, нищо не съм правила, боднах костилката в почвата с острата част нагоре и след известно време изкарва листа. Расте адски бързо, ето го моето авокадо. Емам още едно тръгнало да избива.

и моето така порастна, сега е около половин метър високо и има листа само горе, като чоко.
защо е така? какво да го направя, че да има навсякъде листа? на слънце е... Thinking
Е има време де не бързай толкова ,то и без това не видя ли колко големи стават . Naughty

.А твоето баначе какво е?

Утре ще снимам на светло и ще искам мнението ви.....
Умирам да го видя Hug

# 410
  • БГ
Нелли,  това което си откъснала от пътя ми прилича на смрадлика,аз си бера всяка година, но към средата на юни когато цветовете прецъфтяват и стават почти червени предполагам, че  розовите са изглеждали така http://www.bgflora.net/families/anacardiaceae/cotinus/cotinus_co … s_coggygria_3.jpg

# 411
  • На края на света !
Да бе да незнаех че това е смрадлика но ще си го запазя много ми хареса.Благодаря ти много!

# 412
този патисон как го захващате или ми е убягнал обяснителния пост Embarassed, иначе моето авокадо си го чакам още, напукало се  е дано тръгне, ще се похваля като стане Peace

# 413
Ако е възможно мнението ви за тези издънки....

Издънка банана 1 и Издънка банан 2

Издънка дифенбохия 1 и Издънка дифенбахия 2

Малко неясни са снимките, но знам,че вие и така ще разберете, нали?

# 414
някой да знае как се вика това чудо, как се захваща и прочие подробности?

много ми харесва

# 415
asyalein това май е бамбук....

# 416

не е бамбук, бамбука не прозира на слънце.

това го снимах в една билкова градинка. и аз първо си помислих, че е бамбук, ама не било. използвало се за почистване на цинкови съдове, защото съдържало някаква си киселина.

# 417
браво за издънчиците, но ми се струват много малки за отделяне иначе една позната продава за 80лв половин метрови банани Peace

# 418
а вие тези банани как ги хванахте  newsm78 или си ги купихте  newsm78

патисоните ги има една комшийка на свекито и миналата година ми беше дала няколко! стават и за ядене, но аз не се реших да ги опитам  Sick Теди, хващат се от семки, както и останалите тикви!

# 419
добре ами малко съвет сега с цялото ми нахалство откъде да си взема семена или да хулвам по магазините и да се надямва да има Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт