От където мине НОЕМВРИйският отбор, всички изпадат във фурор

• 12 206
  • 280
  •   1
Отговори
# 30
Незнам с тези алергени?????
И аз  се чудя- има обрив на няколко места, не мога да разбера от какво е? Някой път се обрива от докосвана на разни материи, като мъхести блузи....
Все пак спрях 1 ден захранката и после пак, но пак се обрина за  няколко часа...Незнам от какво е вече, но ще и давам по малко от всичко, тя и без тва не ще повече от 50 гр....
Засега мисля да не и давам каши и кремчета щото и без тва качва добре килца...ще помисля пък ще видим, заради дъжда не успяхме да идем на доки и сега ще я мерим чак в понеделник.
За лятна количка и не мечтая - аз мойта много я харесвам, малко е тежка- но е стабилна. Дойде ни вода 186 лв.(нещо са изравнявали за месеци назад), и ток 133 лв. и др. Иначе бих си взела розова и мъничка...
Трябва да обновим и гардеробчето, растат по бързо и от гъбите...

# 31
   Здравейте маценца!
  ИВКО СИ Е ОщЕ ПОСЕРКОВ-ама днес акото му започна да става леко кафеникаво-или на мен така ми се иска.Вчера бяхме на контрола и докторката каза да продължаваме с кърмата и само кърма и ако не пие вода пак ще ни вземе в болницата  SadИзписа ни и нистатин и май от него ще се оправи-ох дано baby_neutral
   Мони -много сладък тоя мъж бе  Hug и на Дребен също-бравос ама кога ще ги запознаем с Посерков Ревликов-НЕЗНАМ
   Ние утре тръгваме към провинцията.....
  Весело изкарване на празниците и много цунки от нас.
    Мислете за среща следващата седмицаааааааааа....

# 32
pepipetia, ако се съмняваш, че обрива е предизвикан от храна, изключваш тази храна въобще  Peace А аз, понеже въобще не можах да разбера от кое точно се обрина Моника, спрях всичко, различно от АМ  (за мое огромно съжаление, щото в пюретата видях нашето спасение - с такъв кеф си ги хапваше, а млякото направо имам чувството, че й писна  ooooh!)

PS: Есма, забравих да кажа - Аугментинът обикновено предизвиква ужасно разстройство при бебетата. Ако може нещо друго да ви изпишат...Макар че за гнойни ангини, това май е най-добрия АБ. Дано бързо се оправи малката мишка  Praynig
Мишенце, и на Ники бързо възстановяване  Praynig И аз знам, че отитите при бебетата изискват особено внимание.

# 33
здравейте пак..
Данито днес се представи добре, беше сравнително кротък, не е ревал, мрънкал, както досега... Явно фенистила си казва думата...Дано да е обаче последното и най-успешно средство за да озаптим АД #2gunfireПравя точно това което им е казала дерматоложката, така че се надявам на на отличен  резултат.

Рагтайм, как сте? Peace Praynig

Иве, Джени, кажете откъде да си купя тензух и колко струва...?

Ние с Маша, се разходихме след като дъжда спря. Въздуха беше чист, свеж- добре че Ива ме нави да излезем.

От нас ЛЕКА НОЩ!!!  bouquet

# 34
  • на странно място ......
Кaril по Екзарх Йосиф е пълно с магазинчета за платове, мисля че една разходка до там ще ти се отрази добре, а и тензух може да намериш, после се отбии на Женския пазар и купи и боя, и накрая на гости на Ивето да ти боядиса тензухчето, че тя е май веща в занаята  Laughing. Направих програмата ти за другата седмица Mr. Green
Сега сериозно много се радвам че Дано е по-добре! Hug
Цената му е около 1.20лв. до 1.70лв. дължината трябва да е мин. 4м. Жени каза че си е взела 7м, а моят е 5м. зависи колко сложни възли искаш да правиш  Joy
И сега ако кажеш че не съм ти била полезна  Crossing Arms
И ние се разходихме след пороя дори срещнахме татито си, а после ходихме на гости при мама и така на двора до 21.00 часа страхотно, а се бях отчаяла, че деня ми е провален!
Лека нощ и приятни почивни дни, те за нас са си почивни по-принцип  Crazy

# 35
1.30 e метъра в първото магазинче - като от едно време изглежда, от Ботев по Екзарх Йосиф, посока Женския пазар, отдясно. т.е. след първата пресечка, май даже на ъгъл се пада.  Моя е 7 м, писах го това май в предната тема.. Страхотни са цветовете, ама не мога сега да снимам. Но ще ви се изфукам при първа възможност:)) Mr. Green Mr. Green Peace

# 36
сБрунео, мерсаж за подготвената прОграма. Peace
дЖени,и на теб за подробния анализ на картата на центъра на сОфия.
            УТРЕ СЪМ ТАМ ПРЕДИ ДА СА ОТВОРИЛИ дъ меджъзин-а ooooh! Hug

# 37
jenny_b, от сутринта тръпнем в очакване да видим цветовете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Утре заран това да е първото, което ще направиш  Naughty Naughty Naughty
Снимки, снимки, снимки  Grinning Grinning

Кaril , само Фнимавай някой да не те пререди  hahaha

# 38
Гости много пак надничат
пълно е с клюкарки тук...
като чавки все заничат..
ще пропуснат празий лук..
Пи-пи-пи , големи птици
с любопитни вратове..
ширнали сте вий зеници
като диви зверове..
Я блеснете в пълна краска
за да видим с кви пера
с ква носия и препаска
сте навирили крака?!
смело, птици ЛЮБОПИТНИ,
влезте в темата богата,
за да можем смело, дръзко
да ви резнеме главата-ПОСВЕЩАВАМ НА "ГОСТИТЕ" надничащи В НАШАТА ХУБАВА НОЕМВРИЙСКА ТЕМА....ама тези ...не от ноемврийския отбор, а от отбора на лошите

# 39
Sbruny,  Иве, Мони, благодаря ви за съпричастността, милички. Hug Връзката с ваксинирането и варицелата я търсеше невроложката, не съм я направила аз, но (слава БОГУ) няма проблем от такова естество. Днес  друга очна лекарка в МА му разшири зениците и се оказа, че кривенето идва от разликата в диоптрите в двете оченца - трудно се забелязва иначе, необходимо беше по-дълго наблюдение (затова онзиденшния преглед е бил успокоителен - продължи 5 минути). Препоръча носене на очила след годинка  Tired, но аз тайничко се надявам до тогава да се случи ЧУДО и да се размине...аз съм носила 15 години и знам колко лоши могат да бъдат дечицата в тая възраст към различните   Thinking. Все пак, не е болка за умиране, ама ми е ревливо и криво...А Никълчето не спря да бърбори през цялото време и да прави муцки на целия персонал, цвърчеше като пиленце. Heart Eyes
Мишенце, и аз бих те посъветвала да заведеш Ники в ИСУЛ. Дано скоро откриете причината за честите възпаления. Peace
Иве, щом се снабдя с тензух, ще те моля за съдействие по разкрасяването - аз още преди ти казах, че най-добре е да направиш манифактура за слингове. И напътствия за връзването ще са нужни... Praynig
Лек път за отиващите на гости и хубави почивни дни!

# 40
Момичета, утре заминавам за повече от месец  Tired. Много ще ми липсвате  Sad, но ще опитвам да се вклювам от време на време!
  Ето и клипчетата на които Ивето демонстрира как се връзва слинг: http://www.vbox7.com/play:403533af
Връзване на слинг - част 2 : http://www.vbox7.com/play:1fbe542f
   За съжаление, последното на което се вижда как слага Ваяня е станало много тъмно и нищо не се вижда  Confused!
 Лека нощ и до следващия път  Hug

# 41
Привет и от мен!  Hug

Жени, каой каквото и да казва Сашето ти е одрал кожата  Wink
МОНИ, ама твоя Митко още по-голям красавец е станал, пу-пу-пу.
Дребен, Шефът хубавее, не си играе  Wink
Мишенце, честита ти нова количка.Много е готина.Стискам палци детенце да оздравее бързо  Praynig
Карил, само такива неща искам да чувам за Дано-калпазано  Mr. Green Измъчихте се вие  Sad Страооотен поздрав си отправила към гостите  Wink
Клюки, хайде вече стига е дрискал Ивко бе, само те притеснява това момченце  Naughty Шегата на страна, дано наистина вече се оправи, че да си отдъхнете и двамата.И на него не му е леко душицата.
Весе, дано да не се налага носенето на очила, но дори и така да е , важното е да е здрав малкия сладур.
Рени, весело изкарване.И ти ще ни липсваш  Hug

Ох, на Теа долните й резци почти избиха, ама не съвсем.Ако знаете как не й остава празна устата.От както си откри краката, все са и в устата.Мама си чорапите и си ги смуче, дъвче си дрехите, ръба каквото й е най-близо, абе зверче отвсякъде.Ама какво да прави горкото, явно много го сърби.Но не иска чесалки за зъби, защо са й, тя си има чорапки и дрешки  Mr. Green
Снощи пак в 3.30 започна да думка нервно с двата крака в леглото, а малко след това вече се сърдеше и нареждаше като някоя дърта баба.Взех я при нас, то не се издържа.Обясних и, че никой не иска да си играе с нея по това време, ама не...не чува.Добре, че цицата още пуска мляко, че така я приспивам по това време.Сега хвърлям боб тази вечер дали Ша съ сабуди.  Mr. Green

Днес за първи път й направих кисел с царевично нишесте, пюре и АМ.Много й хареса на девойката.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!ХАЙДЕ НА МАНИФЕСТАЦИЯ  Wink

Лека нощ на всички и дано да спят малките гадинки  Praynig

# 42
Весе, стискам палци да се оправи оченцето до тогава  Simple Smile Даноо!! Пък и да се наложи - важното е да е здрав..
Пускам снимки за нетърпеливите, ама не сложен щото който трябва да е вътре спи вече.. Айде по-натам и с него ще се изфукам.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64402&photo=11

И НАЙ-ВАЖНОТО ПРОПУСНАХ: Сашко днес се разприказва - казваше и бърборкаше цял ден всякакви срички, сред които: тата, баба, леля, мама, дебела.. Мони каза, че сигурно чува това словосъчетание често и за това го каза (мама и дебела), ама всъщност го каза след леля  Mr. Green А определено се обръщаше и викаше на татко си като се обърне тата - неведнъж. Направо си го викаше..  #Crazy А като се разплаче и ме търси мен и казва мамЪ. И това се повтори няколко пъти, преди да ревне точно.. Не знам какво да мисля, ама не го чувам само аз това. Ще го дебна тия дни пак Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 09:29 от jenny_b

# 43
jenny_b честито за първите срички на младежа, а мисля че трябва да черпиш ама много да черпиш Ивето, слинга е страхотен ........бижу да си го ползваш със здраве и малкия Сашко да се чувства добре в него  Hug

Рени весело изкарване и благодарско за клипчетата!!!  Hug

Хайде вече лека, че мъжо няма да ме пусне в леглото  smile3514

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 00:54 от Sbruny

# 44
Иве, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за сътвореното, СЛИНГА е много красив.   Peace
 Жени, и Ники вчера каза тата точно, когато татко му мина край него. А днес при лекарката бръмкаше с различни звуци...Ама Сашко щом и леля, и дебела докарва - евала  Peace
Ради, да ви пробият скоро зъбките и да спинкате спокойно! И аз тия дни мисля да правя кисел с царевично нишесте, ама се чудя дали да сложа черешки или с плодово пюренце? newsm78
Рени, хубаво да си починеш при мама и да се поглезиш доволно!
Sbruny, той и моя каза, че съм интернет зависима вече...и отчаяно пое сам към брачното ложе....отивам да го догонвам Joy

Общи условия

Активация на акаунт