И аз се чудя- има обрив на няколко места, не мога да разбера от какво е? Някой път се обрива от докосвана на разни материи, като мъхести блузи....
Все пак спрях 1 ден захранката и после пак, но пак се обрина за няколко часа...Незнам от какво е вече, но ще и давам по малко от всичко, тя и без тва не ще повече от 50 гр....
Засега мисля да не и давам каши и кремчета щото и без тва качва добре килца...ще помисля пък ще видим, заради дъжда не успяхме да идем на доки и сега ще я мерим чак в понеделник.
За лятна количка и не мечтая - аз мойта много я харесвам, малко е тежка- но е стабилна. Дойде ни вода 186 лв.(нещо са изравнявали за месеци назад), и ток 133 лв. и др. Иначе бих си взела розова и мъничка...
Трябва да обновим и гардеробчето, растат по бързо и от гъбите...
Изписа ни и нистатин и май от него ще се оправи-ох дано 
и на Дребен също-бравос ама кога ще ги запознаем с Посерков Ревликов-НЕЗНАМ
А аз, понеже въобще не можах да разбера от кое точно се обрина Моника, спрях всичко, различно от АМ (за мое огромно съжаление, щото в пюретата видях нашето спасение - с такъв кеф си ги хапваше, а млякото направо имам чувството, че й писна
)
Правя точно това което им е казала дерматоложката, така че се надявам на на отличен резултат.

, но аз тайничко се надявам до тогава да се случи ЧУДО и да се размине...
. Все пак, не е болка за умиране, ама ми е ревливо и криво...А Никълчето не спря да бърбори през цялото време и да прави муцки на целия персонал, цвърчеше като пиленце. 

Даноо!! Пък и да се наложи - важното е да е здрав..
А като се разплаче и ме търси мен и казва мамЪ. И това се повтори няколко пъти, преди да ревне точно.. Не знам какво да мисля, ама не го чувам само аз това. Ще го дебна тия дни пак