От където мине НОЕМВРИйският отбор, всички изпадат във фурор

• 12 204
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
ЧЕСТИТ 24 МАЙ bg

Резултатите от консултацията са ни отчайващи, наддали сме само 100гр. сега сме 7100кг. и сме се смалили с 1 см Shocked  Това с дължината не ме притеснява много, стават грешки, ама да наддадем само 100гр. и то преди това беше пийнал доста водица  Sad
От утре, впр. от днес ще отбивам Вики, спирам с кърменето. Трябва да си лекувам хипертонията, Вики има лактозна непоносимост към кърмата ми, а явно че тя въобще не му е стигала. А аз се чудех защо плаче перманентно след като го накърмех ,а той милия, гладен бил  Blush
Донякъде се радвам, че спирам, защото беше ми писнало да ям само ориз и картофи (всичко друго го дразни), а отдруга страна ми е много мъчно и много ще ми липсва този интимен момент.
Ще пия някакви хомеопатични, ще се стягам със сутиени, ще намалям течностите, дано нямам никакви проблеми от рода на мастити и т.н
   Ох,оплаках ви се, а сега ви пожелавам ЛЕКА НОЩ И СЛАДКО СПЯЩИ БЕБОЦИ,МАМИ И ТАТКОВЦИ!!!

# 46
Добро утро и честит празник  Hug Нашият днес е двоен, че Дани завършва 1 клас  Grinning

Весето, имам приятелка, чието детенце е със същия проблем като на Ники. Сега е на 2.5 г. , а носи очила от навършването на 1 годинка. През октомври ще му правят операция на очите Peace Искам да те успокоя, че проблемът е решим (не че е приятно, но поне е поправимо).  Hug  От сърце ви пожелавам въобще да се оправи оченцето до годинката и да не се стига даже и до очила  Praynig
Рени, весело изкарване и "наминавай" в темичката ни, когато можеш  Hug

# 47
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ bg
  Засега при нас пече  Nature Sunny-ако се задържи така,ще ходим на манифестация със София:mrgreen:
  Леле... ooooh!-за какви 50-100-200гр.наддаване говорите?!?!Ние в понеделник ще ходим на консултация,но досега София наддава с голям размах-700-750 гр. Laughing-а като гледам какви козуначета е заформила,съмнява ме,че под 500 гр. ще е и този месец Thinking
  Някъде говорехте за черешите-аз от няколко дни изтисквам по 30-40 гр. сок-на малката й се услажда Wink,няма странични реакции.Засега,да чукна да дърво smile3538,нищо не ми е отказала,яде със завиден апетит Laughing,и всички храни й понасят/щом вчера в пюрето и целина сложих... ooooh!/.
  Santangela,разбираме те напълно/тези от нас,които по една или друга причина им спря кърмата/-въпреки че аз кърмих около 2 месеца,и на мен ми беше криво след като спрях,но усещането за близост не е по-малко ,когато даваш от шише,и държиш бебчо гушнат-това е най-важното,да усеща топлината ти,независимо как го храниш Hug
  Vesseto,за кисела-аз бих сложила плодово пюре Peace,като за начало Wink
  Lightblue,я кажи пропорциите за кисела WinkИ София е много нервна/едно,че от няколко дни е заточена вкъщи,и друго-заради зъбите/-като шило е,по същия начин дъвче дрехи,завивки,пръсти... Mr. Green-като взема да й масажирам венците.Но при нас се мъчат да избият не долните,а страничните зъби,кътниците Thinking
 Хайде,слънчев ден  bouquet и дано не вали,за да излезем на разходки Praynig

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 07:57 от Sophi

# 48
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ хеНТЕЛЕГЕНТНИ  Mr. GreenНОЕМВРИйски МАМИ И оШЕ по-хеНТЕЛЕГЕНТНИ ДЕЧИЦА!!!

Поста на Дженифър БИ доказва какви са ни хУМНИ децата PeaceДани също Crossing Armsказва мама...а каките му твърдят че казал и кака Wink

ИВИЧЕ, ЖЕНИ СЛИНГА Е НЕПРИЛИЧНО ХУБАВ, завиждааааааам Blush #Cussing outИСКАМ И АААААЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!  ПУ ПУ ПУ да си го ползвате със Сашко със здраве!!! за завиждането - малко се шегувам разбира се Wink

Много поздрави от ДЕНИЧКА, тя заминава за Шумен, но неможе да влезе поради незнайни причини във форума..

Сантанджела, мисля .,че това със стягането е противопоказно...ама не съм сигурна, питай мамолог. А кърмата намалява с НЕкърмене..., като се пропуска ядене и не се цедят гърдите. При мен поне беше така. Не се притеснявай, че Вики не е наддал повече, ще дръпне бързо напред, щом го захраниш. Вече са ни големи патенцата, нормално е да приемат и по малко друга храна освен АМ и кърма.

Рени, МНОГО ЩЕ МИ ЛИПСВАШ!!! ПО-спокойно е като " ми дишаш във врата" МОА да не ти се обаждам, но факта че съм с един пръст на телефона, ме успокоява...НО ..ВЕСЕЛО изкарване поне ше те поглезят..

ВЕСИ и аз мисля, че може малко да е пресилена диагнозата на малкия. На мен преди години, в МА, едни от най-добрите специалисти ОФТАЛМОЛОЗИ ми поставиха диагноза - ГЛАУКОМА,  Shocked Shockedспоред която вече трябваше да съм ослепяла-...А пък аз все повече подробности Wink Sunglassesзабелязвам в този дживот Mr. Greenи все повече ми се разширява периферното зрение!!! айде вече да не ти е ревливо СТИХЧЕ И ЗА ТЕБ!!!

Сладка, малка си калинка,
като в стихче за гора..
Дето цъфнали са боровинки,
бухнала е пак трева
Дето пеперуди пъстри
трепват с виолетови следи,
дето  незабравки нежни
крият своите глави..
ТИ вдигни калинко чело,
избърши калинчини сълзи
Имаш ДВЕ калинки щури
ЗА ДА ПЪЛНЯТ твоите очи!

# 49
ей, аз си мисля, че съм се разписала, а вие не пишете, пък то излезе, че не ми се е публикувало съобщението

ЧЕСТИТ празник - а на тези, които ще пътуват - лека и приятна почивка- ние ще сме тук, защото не ми се ходи при никакви баби, пък и времето е лошо. Ще си гушкам децата- то за мен това е предостатъчно Simple Smile нали цяла седмица сме разделени...

Веси, аз мисля да водя Ран на очен лекар и от няколко места ми препоръчаха клиника "Ден" - работели с деца и имали супер модерна техника и тн- мисля да го запиша след празниците на преглед, защото аз съм с мързеливо око, което щеше да вижда нормално ако го бяха установили на време

Крео- за коликчака- наистина не от най- леките, но аз свободно си я вдигам- в сравнение с комбинираната е перце - идеална ни е, защото ни е подари приятелка, която я е ползвала точно 2 месеца Simple Smile

# 50
Ивиче, слингът е страхотен. Но това не е ли твоя си, индийския? Питам те защото първо слингът е страшно красив и второ аз с това вързване нещо се затрудних с моя тензух. Моят го боядисах оранжев, но сега лилавото повече ми хареса. Не мога да не спомена в каква страхотна форма си. Танцуваш ли вече?
santangela, разбирам те, защото и аз съм в период на спиране на кърменето. 
Джени, линкът не води до снимката.

# 51
  Ето и клипчетата на които Ивето демонстрира как се връзва слинг: http://www.vbox7.com/play:403533af
Връзване на слинг - част 2 : http://www.vbox7.com/play:1fbe542f
   За съжаление, последното на което се вижда как слага Ваяня е станало много тъмно и нищо не се вижда  Confused!

Ето тук има  и поставянето на бебето...
http://www.mobywrap.com/instructions.php?link=4
http://www.wearyourbaby.com/Default.aspx?tabid=173
http://www.babysling-lana.hit.bg/6instruct-shal.html

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 09:28 от lina d

# 52
Промених линка Simple Smile

# 53
Честит празник! За мене 24 май е най-българският ден и трябва да бъде националният празник, а не 3 март...Щото сме били и под византийско робство, не само под турско....Но това е друга тема. Забравете гадния дъжд и се радвайте на близките и любимите хора около вас! Hug

# 54
  • София
Здравейте и от мен мацоранки и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

За слинга и аз останах възхитена. Браво Ивиче ненадмината си. И Сашко да си го ползва със здраве!!!

Жени а ти много ме разсмя - вярно че Митко започна да казва ба-ба-ба след като майка ми го гледа докато бях на работа ама твоят Сашик откъде е чул тази неприлична дума "дебела" направо се чудя newsm78, защото няма дебели сред нас още по-малко пък ти!

Клюки стискам палци Ивко най-накрая да спре да дриска. Вие се борите с разстройство, а аз пък със запек. И продължават дребните зелени дарадонки (по тоя повод Ради Теа продължава ли и тя със зелените миризливи неща или вече се нормализираха?) И друго искам да те питам - как го правиш този кисел с нишестето да взема и аз да забъркам.

И аз искам среща (като ще разчитам на Дари за придвижването до центъра), за да видя най-накрая бебоците. А и да се запознае Миташки с някоя мацка. Все са ни хубавици!

За малко да забравя - Весе дори и да трябва да носи очила Никълсчо по-добре така, за да му се оправи очето. Аз съм много доволна от очната лекарка, при която водя Митко за каналчето - д-р Облашка. Работи във Вита, но не по здравната каса. Ако те интересува ще ти дам координати.

# 55
  • София
Навънка изгря слънчо и веднага изпратих девойките с баща им на разходка. Сега ще свърша малко домакинска работа и аз  Simple Smile

Pam, мерси за предупреждението - помня вашите премеждия с Моника и тези на Ейнджъл... аз питах педи и тя каза, че може да пие и оспамокс, ама не било сигурно, че ще подейства и можело после да трябва след оспамокса и аугментин и аз реших да не рискувам... За сега няма разстройство и е по-добре маймунчето. Вече няма температура  Peace

За кисела: педи каза: 100 мл. вода се слагат да заврат. Прибавят се 3 ч.л. царевично нишесте и 1ч.л. захар. Вари се до сгъстяване. Разтварят се 4 л. АМ в 20 мл. вода и се прибавят към сместта. Накрая се слага настърган плод или плодово пюре. Аз не съм правила още  Embarassed

Отивам да чистя  Confused Айде, до скоро  Hug

# 56
  • Ботевград
Прекрасна темичка  Hug
Ех не мога да смогна никога да се запиша първа  Mr. Green
Дали ще се пооправи временцето, мечтаем си за морееееееееееееееееееее   grinning039  Nature Sunny family smile3549 smile3548

# 57
  • Ботевград
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
 newsm51 smile3525 bg bg
Нека дечицата да ни растат много хубави, здрави и умниииииииии  Hug

# 58
  • София, Дианабад
Честит празник, маморани! И слънчицето се показа, за да ни е слънчево и пред очите, освен в душите.   newsm03

Ние с Бобко сме самички днес и утре, че татко му и баба му заминаха по задачки към вилата, а ние не успяхме да се присъединим, заради времето. А то пък стана слънчево, та поградинарствах малко и мисля да се поразходим като се събуди мъника.  Grinning
Миленче, дано се оправи Ивко вече, крайно време му е!  newsm17
Весе, на дечицата на две мои приятелки откриха диоптър, едната сега ще е 1 клас. И аз като теб съм носила очила доста време и още нося и знам колко са  лоши децата към различните. Но вярвам, че Никито ще го израстне, а и доклкото съм чувала очния мускул узрява до 1 годинка и всякакви изследвания преди това не могат да бъдат окончателни. Да ти минава ревливото настроение.  Laughing
Честито на мамите с нови колички!  Grinning
А и аз искам пак срещичка, даже имам 1 предложение: Другата седмица в петък е 1 юни, дали не може да направим детски празник или за мамите с по-големи деца ще е сложно?

Приятен и слънчев празничен ден, а на мамите, които пътуват - приятно разнообразяване и почивка newsm47

# 59
Мамчета, да се похваля, че наш батко завърши с "Отличен"  Grinning И можете ли да се представите, вече на път за къщи се разплака, защото щяло да му бъде мъчно за 1 клас  Grinning Той си ми е ученолюбив, ако беше и толкова кротък, равен нямаше да има  Mr. Green
При нас днес времето е страхотно, даже леко жегаво. Дано не запраска някой дъжд следобед, че довечера сме планирали хапване на открито по семейно, че да отразим празника подобаващо.

Абе, все се каня да питам - защо ни е недовършено заглавието на темичката  newsm78 Или само аз го виждам така...

Общи условия

Активация на акаунт