Резултатите от консултацията са ни отчайващи, наддали сме само 100гр. сега сме 7100кг. и сме се смалили с 1 см

От утре, впр. от днес ще отбивам Вики, спирам с кърменето. Трябва да си лекувам хипертонията, Вики има лактозна непоносимост към кърмата ми, а явно че тя въобще не му е стигала. А аз се чудех защо плаче перманентно след като го накърмех ,а той милия, гладен бил

Донякъде се радвам, че спирам, защото беше ми писнало да ям само ориз и картофи (всичко друго го дразни), а отдруга страна ми е много мъчно и много ще ми липсва този интимен момент.
Ще пия някакви хомеопатични, ще се стягам със сутиени, ще намалям течностите, дано нямам никакви проблеми от рода на мастити и т.н
Ох,оплаках ви се, а сега ви пожелавам ЛЕКА НОЩ И СЛАДКО СПЯЩИ БЕБОЦИ,МАМИ И ТАТКОВЦИ!!!
Нашият днес е двоен, че Дани завършва 1 клас 
Искам да те успокоя, че проблемът е решим (не че е приятно, но поне е поправимо).
-ако се задържи така,ще ходим на манифестация със София:mrgreen:
-за какви 50-100-200гр.наддаване говорите?!?!Ние в понеделник ще ходим на консултация,но досега София наддава с голям размах-700-750 гр. 
,няма странични реакции.Засега,да чукна да дърво
,нищо не ми е отказала,яде със завиден апетит
и дано не вали,за да излезем на разходки
казва мама...а каките му твърдят че казал и кака
ИСКАМ И АААААЗ!!!!!!!!!!!!!!!!! ПУ ПУ ПУ да си го ползвате със Сашко със здраве!!! за завиждането -
забелязвам в този дживот
нали цяла седмица сме разделени...
, защото няма дебели сред нас още по-малко пък ти!