От където мине НОЕМВРИйският отбор, всички изпадат във фурор

• 12 206
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте майчета и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Честито на завършилите първолачета  bouquet
Ние след 2 дневно мъчение, а именно Т 39 градуса, растройство, рев, пищене, неспане, мъкнене по доктори / 3 доктора - 3 различни диагнози - нашето педи прегледа обстойно детето и каза нищо му няма от зъбите е. Ама на мен не ми се вярваше да е това и го заведох на УНГ там доктора каза че дясното му уше е леко зачервено и ни изписа АБ Зинат Shocked. ДА ДА ДА НЕ СЪМ ЛУДА! Оттам на друг УНГ - а той ами лявото му уше е възпалено Shocked. Той пък ни изписа капки. Оттам им теглих една ма.... на и си заведох стресираното чаве в къщи. Нищо не съм му давала освен Хамомила и 1 доза Панадол. Сутринта се събуждам и си викам - мале ма аз цяла нощ съм спала, а детето не съм го чула и гък да издава. И като рипнах го гледам той спи а беше 10 сутринта. След 30 мин се събуди и като му цъфна усмивката и отдолу 1 зъбец newsm44. И няма нито Т само още акото му е по-рядко, но да се надявам че Ентерола ще помогне. Добре че не послушах никой и не му блъснах АБ. Сега пак спи ама като гледам и другото зъбче май е тръгнало. Дано не се повтори никненето пак с Т че се измъчи горкото. Иначе ни направиха и кръвната проба по спешност. Хемоглобина му е 119, като се има в предвид че не беше ял от 14 часа /не искаше нищо/ и 5 дни преди това беше само на АМ.
Та май е това..
Желая ви приятни почивни дни и много усмивки Heart Eyes

# 61
Здравейте и от нас!

Пожелавам на болничките бързо да оздравяват!  Hug

Сега ви черпя макар и виртуално, от сърце - днес нашия тати е рожденник -   party023 beer Wine Glass

Приятен и слънчев ден на всички !  Heart Eyes

# 62
Рагтайм, радвам се че всичко е приключило, макар че доста тежко ви е било...

Пам, браво на юнака! все така да е ученолюбив!

Бебко, ЧЕСТИТО на рожденика, да те глези, да ви пази! Много късмет и любов!

Дари М - добро предложение, като повече от нас са на линия, да го обсъдим ПО-сериозно!!!

Аз да се похваля - КУПИХ СИ тензух Mr. Green Mr. GreenМОЛЯ КАЗВАЙТЕ ОТКЪДЕ БОЯ??? САМО НА КИРКОВ ЛИ ИМА И В къкъв ВИД магазин...щото питах в железария... Mr. Green

ААА още нещо...ХОДИХ пак до ПИГИХАУС, купих на Дано гърненце..и други хууубавички нещица..В магазина имаше хубави сенници за кола на ЧИКО, които струваха 6.50 лв, после на един РЕП видях сп. моето БЕБЕ и то е в комплект със същите сенници, за 3.50!!!!!лв и си го КУПИХ!!!! абе доволна съм от днешния ден.. Peace

# 63
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! bg bg bg
И аз като Маша смятам, че това е нашия национален празник - истински, не може да бъде набеден за изкривен, неподправен и свързан с едно мнооого значимо събитие за нацията ни. От всички празници този и Съединението най-много ги уважавам.
Честито и на завършващите първокласници - да бъдат така ученолюбиви и следващата година, а сега е време за заслужени игри Grinning.
Бебка и бебко, честит рожден ден на вашия тати: да ви е здрав, да има успех в личните и професионалните дела, да ви слушка и да ви се радва, да ви глези и помага Peace!

И ние онази вечер станахме към 1.30-2.00 часа заради Софи - висока Т /39 градуса/ и мрънкане. Сутринта отидохме на преглед, взеха кръв и урина /и без това за 6 месеца трябваше да ни боцкат/. Урината не знам дали стана, но кръвната картина била добра. Прегледаха ушичките, няма нищо обезпокоително. Гърлото леко зачервено, но малко и без налепи. В понеделник ще дадем стерилна урина да видим дали нещо няма оттам да изскочи, ама едва ли. Вчера след прегледа Т беше 37,8 ректално премерена. Дадохме Панадол и оттогава никаква Т. Ядене не отказваме, акото ни е по-редичко, ама не като за разстройство май. София си е весела, приказва, кикоти се, сякаш нищо не е било.
Та като прочетох случая на Рагтайм съм склонна да вярвам и аз, че е от зъби, макар че вчера си мислех, че чак толкова висока температура не може да е от зъби. Ама ще видим.

Есма, мерси за инфото за кисела. Аз обиколих щандовете за тези нишестета, ама като ме е страх да взема обикновено царевично и пропусках. Но вчера взех една каша на Слънчо и видях, че и в него има царевично нишесте и пише, че е "без глутен". Та мислех него да го смесвам с плодово пюре. Ама сега и от обикновените нишестета може да взема.
Весе, не се притеснявай, поне сте открили навреме проблема и ще го следите. Пък дано да се размине докато Ники стане на 1 годинка Praynig!
На всички пътуващи дано си изкарат хубави празнични дни Peace! Ние не заминахме, защото гадното време ни саботира екскурзията Sad.
За срещата, искам и аз, ама ако е на 1 юни, хайде следобяд. Peace
А пък болните да оздравяват бързичко Praynig!
Хайде, да отпразнувате подобаващо Laughing.
 Heart Eyes

# 64
Забравих да се похваля, че пробвах на "бяло" тензуха, който днес купих- 6 метра...даже ми е дълъг..ОТ раз го сложих по описания от Ивиче начин, детето също го сложих лесно, а още по-лесно се вади, не ми е нужно огледало
          ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСИЧКИ ДА КУПЯТ ТЕНЗУХ Peace Mr. GreenЗА СЛИНГ!!! САмо боя нямам още...чакам помощ Rolling Eyes Embarassed

П П Дани спа цяла нощ, ЗА ПЪРВИ ПЪТ...ох тва вече го казах Joy

# 65
Майка ми вече ми е пратила тензух Wink... Аз имам бейбибьорн, но някъде го заврях, а и ми тежи на раменете с него...
Карил, честито наспиване!!! Незнам дали се хвалих, че и наш Данни от една седмица я се сети да яде веднъж през нощта, я не... та и аз вече поспивам по 4-5 часа накуп...

# 66
Карил, в София си купуват боя за памук от магазин Слънчоглед, доколкото си спомням ок.10 лв.
Аз в Бургас не намерих такава, а някаква немска - боядисването стана  лесно и както писа Ивиче вързах на няколко место тензуха и се нашари.

# 67

- ул. Трапезица 6 - магазин Ермитаж, в центъра на София, срещу Булбанк тел. 980-10-63
- ул Трапезица 4 (близо до Ермитаж)
- ул. Кракра 12 - магазин Гама - зад Университета тел 943-86-88

това открих за текстилните бои, както и някакъв магазин Импресия с тел-9438886 \егати  Shockedтелефона е подобен на магазин ГАМА newsm78Както и да е, утре ще ви прасна снимка... Crossing Armsда видите вие - кобила боб яде ли Joy

Ето една хууубава снимка, доказателство за дисциплината вкъщи Crossing Arms
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=158
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=159

# 68
Здравейте!  Simple Smile

Да отговоря по ред на въпросите  Simple Smile
СОфи и МОНИ, аз правя кисела с обикновено царевично нишесте.Слагам вода да заври(на око).Отделно разтварям 1-2 с.л. нишесте в малко водичка.После Свалям врящата вода от котлона и сипвам бавно вътре разтвореното нишесте, като постоянно бъркам с лъжица.То става много гъсто.После си правя 60 мл. АМ и смесвам с около 80 мл. нишесте и прибавям половин бурканче пюре.Зависи пак колко яде детето като количество.Аз да си призная не спазвам много точно разни там пропорции...винаги съм действала на око с кашите и киселите.Но стават хубави и Теа ги яде, което е най-важното.
Мони, нашите аките все още си зеленеят(сори, че след темата за яденето  Wink ) Аз наистина след празниците ще я заведа на друг педиатър и ще го питам и него.Не е нормално за мен...тиква яде и пак зелено ака.Иначе всеки ден и давам нещо разхлебващо, за да ака редовно.Днес и слагах сок от сини сливи в млякото.
Карил, ха честито ти наспиване и ха дано се превърне в тенденция  Simple Smile Дани е много сладък на гърнето.Честито ви зъбче.
Рагтайм, честито зъбче и на вас.Големи перипетии са били, но ти си реагирала адекватно  Peace

Аз днес бях 4 часа на фризьор...вече съм с нов имидж  Mr. Green Имам кичури бежаво-руси и съм доста светличка в главата.Освен това доста ми изтъниха косата и имам малко бретон.Ще пусна утре снимков материал, е днес не остана време.

Жени, гелчето пристигна.Трябва да се видим, за да ти го дам, че да може да мажеш малкия сладур Сашко.Ще се разберем на лични.
Бебка и бебко, честит ти рожденник!Да е здрав и много да ви обича и подкрепя!

Утре изпращям брат ми, а пристигат свекитата.После на другия ден те тръгват, а след това брат ми пак пристига.Въобще тези дни голям гостопоток  Mr. Green Другата седмица пък идват майка ми и баща ми.

Аз съм ЗА срещичка другата седмица  Joy

За сега ви желая Лека нощ момичета с мъничета!Дано всички спинкат блажено  Praynig

# 69
еееех, писах днес дълго и тъкмо да ми публикува поста, ми спря интернета... #Cussing out

нищо, де - в кратце :

ЧЕСТИТ ВИ ХУБАВ БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК ! bg

искам да ви поздравя и вас с това, което съм пуснала в тази тема /снощи нещо се вдъхнових и до 3 часа творих/: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192756.0
това е подаръкът на Марена днес за празника - написах и  на един картон, сгънат на две това, а отпред написах "Малка книжка за буквите". тя много се смя на някои.... Laughing

lina_d, много ти благодаря   bouquet
едно уточнение - този слинг от клипчето е моят, който е сари, а този на Жени - шаренкият е от тензух, боядисан.

що се отнася до танцуването - това ми е болна тема. Cry танцува ми се, та две не виждам.....стигнала съм до там, че Ваяна като заспи следобяд си пускам музика и правя разни неща /екзерсис, упражнения, комбинации/.....но жестоката истина е, че, докато я кърмя едва ли ще мога много-много да танцувам и другото е че съм в ужасна форма. Tired Face по-зле от преди...затова и отказах едно предложение, което имах за началото на май.....много ми е скоро....
но....от есента ще се събира трупата и се надявам, ако не ми мине котка път, пак да танцувам. Peace

Пам, браво на момчето ти !!! да ти е живо и здраво и все така ученолюбиво ! newsm74

Карил, Клюки, браво на вас ! thumbsup аз все се каня да изпишквам и изаквам Ваяна, ама нещо организацията ми куца.... :
Rolling Eyes

# 70
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! bg bg bg
Днес първите срички и думички изричат нашите сладури, а след няколко години ще сричат по първото букварче....
Честито на ученолюбивите каки и батковци на ноемврийските слънчица!  bouquet
Честито на всички, които имат личен празник днес!  bouquet
Честито за новите зъбчета! Да са здрави и бели!   bouquet
Честито за новите придобивки!  bouquet
iviche, браво! Много са красиви нещата които правите!
Мишенце, имах подобен проблем с малкия батко преди три години - в продължение на три месеца лекувахме ушето. Преборихме се с проблема с  otipax + витамини и зелена енергия. Тайната бе, че капките слагах по определена от док. схема първият ден през 2 часа, вторият през 3, третият през 5, четвъртия през 8, а до 7 ден 2пъти дневно. И това подейства - от тогава не е имал проблеми/ да чукам на дърво, че да не чуе дяволчето/ Желая скорошно оздравяване на всички болни сладури  Praynig  Hug
За протокола: Георги също натдава по 100-200гр. на месец, но това изобщо не ме притеснява, важното е че детенце си расте на сантиметри/ ръст и обиколки всякакви/. Той е много подвижен и не му се лепят грамчетата - като порасне няма да се вайка, като майка си, че трябва да слабее Laughing
Карилче, честито ти наспиване, дано все така да я карате! Успешно и по-предназначение да си ползвате последната придобивка / малкият ни батко си играеше с гърнето и го ползваше за шапка - пишаше си от съвсем мъничък в тоалетната но за акането само в гащите  чак  до 3 годинки  Sad/
Да се похваля - днес за пръв път успяхме да се изакаме не в гащите  Mr. Green С пишането се справяме по-често. От жегите му се спарва дупето в пампите и правя не съвсем успешни опити да го приучавам да стои по голо дупе. Не съм особено настоятелна - по-скоро го правим като игра 1-2 часа дневно. Надявам се до края на лятото да се осъзнае за какво иде реч... Laughing
Малко снимки на Гого http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2949343
Желая ви спокойна нощ и сладки сънища  Hug

Последна редакция: пт, 25 май 2007, 13:00 от dil

# 71
  Добро утро,момичета smile3525
  Аз пак от 6.15 съм кукуряк Tired-имам си мноооого точен "часовник" вкъщи Wink
  Ради,благодаря ти за рецептата bouquet
  Ивиче,браво,страхотна си smile3501Веднага си копнах стихотворенийцето-възхищавам се на такива творчески личности  bouquet,мен хич ме няма в изкуствата Sad и след време се чудя как ще забавлявам щерка си,като не ми иде отвътре... Confused
  Дил,не се отварят снимките на Гого newsm78
  Вчера се видяхме с Benighted на моя територия Wink,но макар и за малко,успяхме да направим снимков мат'риал-тя ще го покаже PeaceБу е гоооолям сладур Heart Eyes,а Вили е един чаровник... newsm03
   Днес моя колежка и приятелка от Русе ще ми гостува и смятам да оставя София на баща й,а ние да се отдадем на хайманосване и надприказване по женски Mr. Green
   Хубав ден на всички Hug

# 72
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ!!!

Peace Peace Peace Peace PeaceДани се изака току що в гърнето!!! УРА!

Последна редакция: пт, 25 май 2007, 10:52 от Кaril

# 73
ХОРА, Shockedпоспахме, и той в МОМЕНТА ПАК  Shocked Shocked Shocked АКА и пика в ГЪРНЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
чух го че пръцка и хоп, свалих пампата и го сложих....още е на него, до мен , покрила съм му крачетата с одеалце и чете книжка Mr. Green

# 74
Аз не смея да се изказвам за гърнета, че не съм първенец в тази област, но все пак много раничко ми се стурва 6 м. - както и да е- всеки се решава сам какво да прави- то моята не е за хвалба- така че вече си трайкам Simple Smile

МРАЗЯ ГО ТОВА ВРЕМЕ!!! И аз да почивам малко и то да вали и да е гадно, и да не можем да излезем- ей, бясна съм!!

Общи условия

Активация на акаунт