Ние след 2 дневно мъчение, а именно Т 39 градуса, растройство, рев, пищене, неспане, мъкнене по доктори / 3 доктора - 3 различни диагнози - нашето педи прегледа обстойно детето и каза нищо му няма от зъбите е. Ама на мен не ми се вярваше да е това и го заведох на УНГ там доктора каза че дясното му уше е леко зачервено и ни изписа АБ Зинат
. И няма нито Т само още акото му е по-рядко, но да се надявам че Ентерола ще помогне. Добре че не послушах никой и не му блъснах АБ. Сега пак спи ама като гледам и другото зъбче май е тръгнало. Дано не се повтори никненето пак с Т че се измъчи горкото. Иначе ни направиха и кръвната проба по спешност. Хемоглобина му е 119, като се има в предвид че не беше ял от 14 часа /не искаше нищо/ и 5 дни преди това беше само на АМ. Та май е това..
Желая ви приятни почивни дни и много усмивки

.
!
.
... Аз имам бейбибьорн, но някъде го заврях, а и ми тежи на раменете с него...
Както и да е, утре ще ви прасна снимка...
да видите вие - кобила боб яде ли 

танцува ми се, та две не виждам.....стигнала съм до там, че Ваяна като заспи следобяд си пускам музика и правя разни неща /екзерсис, упражнения, комбинации/.....но жестоката истина е, че, докато я кърмя едва ли ще мога много-много да танцувам и другото е че съм в ужасна форма.
по-зле от преди...затова и отказах едно предложение, което имах за началото на май.....много ми е скоро....

-имам си мноооого точен "часовник" вкъщи
Веднага си копнах стихотворенийцето-възхищавам се на такива творчески личности