От където мине НОЕМВРИйският отбор, всички изпадат във фурор

• 12 201
  • 280
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Момичета утре наистина го дават да вали както е писала и Рагтайм - СРЕЩАТА ОСТАВА ЛИ ИЛИ АКО Е ЛОШО ВРЕМЕТО ЩЕ СЕ ОТЛАГА?

# 271
Мили момичета, много благодаря за пожеланията! Hug
Така ме разчувствствахте!

Черпя ви с вкусна торта и  цветно настроение!

Честито и на празнуващите именици!   bouquet

# 272
прибрах се от поредния масаж #Onfire newsm39...и се чудя ..за утре, като гледам колко е начумерено сега ако и утре е така ЕГАТИ СРЕЩАТА ooooh!Ако сте чули прогнозата и наистина го дават да вали, според мен по-добре е да я отложим newsm12

САЛВИ,
страхотно тортле си ни спретнала! smile3521и странно си написала "разчувствахте" Joy

Момичета на кое казвате "чаша"..Аз имам едно на БЕРТОНИ шише\като шише\, само че вместо биберон има плосък силиконов накрайник. Дани не пие от него, просто не ще. А си чеше венците и го ползва за игра. Странно защо ли съм го купила... newsm78

Знаете ли, като се пръснем по морето, може там да си чукнем срещичка...Особено ако сме близо до Варна или Бургас..Ще се видим с морските мами.. HugВъй, въх, Пу че хубаво!!!  grinning039

# 273
Ей, karil...такъв таралеж в гащите ми пусна с тези бунгала на Арапя Mr. Green Сега сме в чуденка кога ще е най-добре да идем?!? newsm78

Ние сме с Либеро Макси - 7-14кг. Доволна съм от тях.
И аз newsm10

ragtime, може би имаш предвид Fisher Price Wink Ама те не предлагат ли само играчки и аксесоари от рода на столчета, шезлонг и т.н. За обувки не съм чувала!!!

Малко снимки на Тедката от Шумен:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=165
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=166
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=167
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=168   photo

# 274
Дени4ка има и обувки. Тук в София в Хиполенд ги продават и са доста по хубави на външен вид от Колев и Колев. Но се чудех дали са качествени и подходящи за прохождащи.

# 275
  • София
Да и аз видях в едно от списанията реклама на тези обувки? Рагтайм каква им е цената и има ли нещо интересно в Хиполенд? Аз съм ходила само 1 път там и то докато бях още бременна.

# 276
Ей, karil...такъв таралеж в гащите ми пусна с тези бунгала на Арапя Mr. Green Сега сме в чуденка кога ще е най-добре да идем?!? newsm78

ragtime, може би имаш предвид Fisher Price Wink Ама те не предлагат ли само играчки и аксесоари от рода на столчета, шезлонг и т.н. За обувки не съм чувала!!!

car003Дени, имам задачка от втори клас за теб:
Когато една кола тръгне от точка Сф, към точка А И втора кола тръгне от точка СЗ към точка А какво се получава???
Отг. СРЕЩА В АРАПЯ
  grinning039 Drunk 1swing newsm41

и аз незнам Фишер Прайз да имат дрехи и обувки, да не говорите за Премаман

# 277
  • София
Карил не говориме за Премаман. Фишер Прайз са пуснали и обувки за дрехи незнам и наистина на външен вид са сладки! 
Отивам да храня малкият и излизаме. Приятна вечер!

# 278
karil, вие на коя дата тръгвате?!? Mr. Green Щото това е най-важното...иначе и двете коли ще са ходили до точка А    car003 ама в различно време и няма да има   grinning039  Drunk 1swing newsm41

# 279
Maма Мони цената им е като на КК около 40-50 лв. В Хиполенд има хубави неща особено ако оцелиш промоции. Сега има намаление на столчета за кола на Cangaroo 13-36 кг за 136 лв. Много са хубави като кресла са. Изглеждат много удобни. Иначе като асортимент повече ми хареса Piggys House. А цените и в двата магазина са почти еднакви с тази разлика че в втория има и храна, памперси ...
Карил чашите на Авент са пластмасови широки все едно бутилки с дръжки, и накрайник с дупки. Мале как го описах Mr. Green

# 280
Хайдееееееееее, народе, на новата тема  Party Party Party ...За всички ще има...не се блъскайте Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт