От където мине НОЕМВРИйският отбор, всички изпадат във фурор

• 12 213
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хъм, не знаех, че Ема има имен ден, но благодаря за пожеланията, ще запомня датата. А какъв ден е? - на светец, просто на името Емил, Ема или????

За чашите - доколкото знам се разливат, когато не са монтирани правилно, така, както и шишетата. Борис използва постоянно такава и не е мокър, с изключение на случаите, когато баба му я разглобява, за да я измие и после как я сглобява не знам, но тече, докато маика му не я оправи.

# 256
Нещо щях да пиша, ама забравих..

# 257
Привет от една изморена и ревлива мама  Tired

За цялата нощ да съм спала 2 часа.С Теа сме сами и нещо ме беше хванало шубето снощи.Ама така е като чета в клюкарника колко много хора са ги обрали нощно време докато спят.Та падна едно ослушване от моя страна, после аха да заспя и Теа започна да мрънцоти.Взех я при мен, сука, но тъкмо се унесе и започне да се върти.Нали се сещате, че не съм заспала през това време, щото то не бяха ритници, не бяха шамари  Rolling Eyes После толкова се бях разсънила, че сън не ме хвана и като съм заспала към 5 сутринта сънувах такива гадости, че се събудих.Малкия звяр вече се беше ококорил и се обръщаше енергично в 6.00 ч.Абе, направо беше кошмарна нощ  Sad
Оххх, наоплаквах ви се  Sad

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН САЛВИ!МНОГО ЩАСТИЕ С ЛЮБИМИТЕ СЪЩЕСТВА ТИ ЖЕЛАЯ!

Честит имен ден на малката Ема!Нека расте все така красива и щастлива!

Приятен ден момичета!   bouquet

# 258
Гадамер, сглобявам си ги съвсем правилно. Все пак имам почти 3 годишен опит с баткото. Неговите шишета не текат, но те са купувани доста отдавна. Той продължава да си пи вода нощем от такава неразливаема чаша. На малкия шишетата обаче всичките текат. А така като ги гледам - разлика не намирам.

# 259
ЧРД  на Салви!!!

Честито на малката Ема   bouquet

Клю, честита ви нова количка. Ха дано малкият мъж си хареса колата - явно ще има претенции към колите Simple Smile

Момичета, благодаря за отговорите. Аз нали тепърва захранвам и нямам бурканчета Simple Smile Ще и давам на Лина с буркано-и-окомера. Засега не проявява голям ентусиазъм към картофа- размята го по стените вчера Simple Smile

lightblue, много благодаря за съотношението милиитри-грамове  Hug Относно нощите - една седмица Лина се ококорва в 4-5 и ние бяхме като сомнамбули. От няколко дена пак почнах късно лягане и сега си спи, да не чуе дяволът, чак до 10 сутринта, естествено с похапвания  в 4, 7 и 10.

Да ви питам. На Лина и излезе нещо като пъпчица от ухапано от комар още миналата седмица, но сега вече прилича на лишей. Док ни изписа Фусидин. Вие имали ли сте нещо подобно? Това петънце и долу на гърдичките, и затова даже си мислех, че може да е следствие от това, че постоянно е мокра там от слюнките които отделя Simple Smile. Дано се оправи  Praynig

# 260
Здравейте и от нас!
Най-после да се разпиша, докато темата не е свършила  Mr. Green

Честито на Салви и на именниците   bouquet

В крайна сметка и ние пътувахме почивните дни, по скоро последните два почивни дни, добре изкарахме. Аз бях натрупала страх от предишното ни гости по Великден, но сега момчето ни се представи добре и беше тихо и добричко Simple Smile

Сега по обсъжданите въпросчета :
За морето - ние ще ходим в средата на юни на едно чудно местенце, близо до Созопол, бяхме там преди две години и беше невероятно - плажната ивица е мноооого широка и чиста, близо е, изобщо прекрасно, поне на нас много ни хареса. Вече нямам търпение Simple Smile

За гърнето - смятам да пробвам като бебо почне да седи стабилно.

За пампите - ние сме още на 3-ката, мерих ги с 4-ката и се оказа, че по-големия номер са по-дълбоки, нищо повече, но засега си оставаме на 3-ка.

За грамажа на пюретата - и аз ползвам бурканчета, та да знам колко горе-долу изяжда бебончо.

Клю, честита придобивка, дано Ивко не плачка вече  Hug

Ние днес сме на консултация, за последния Пентаксим, надявам се да няма проблеми и да го сложим. Малко ми е притеснено, но то всеки път ми е така за тия пусти консултации.

Пожелавам приятен ден на всички  Heart Eyes

# 261
За чашите аз имам една на НУК, подариха я на Кати миналата седмица. До сега не съм и давала да пие от нея, но я пробвах като я напълних с вода и я обърнах. Изля се малко вода и спря. При всяко обръщане надолу се изливаше някъкво количество. Може би наистина не съм я сглобила правилно. Сега ми стана интересно, днес ще я стерилизирам и ще и дам от нея да пие да видим. Тя така или иначе пие много малко вода, единични са случаите когато е пила повече. Сега съм и взела едни сокчета на Хип слива и круша, че се е запекла малко. Ще и разреждам с вода, може да и хареса и да пийне повечко.

Pepipetia, добре ти е казала Карил, консултирай се с личния лекар. И моя съвет е да си вземеш направление за хематолог най-добре, понеже 3-4 пъти по-ниски тромбоцити не е шега.

Честито на всички празнуващи, рожденници и именници!!!

Чакам беба да се наспи, да обядва и отиваме на разходка и на пазар, 2 в 1, че ще имаме гости довечера.

Мерси за споделеното относно памперсите, сега ще взема 4ка, и аз си мисля, че няма да и е голяма.

Аз за съжаление няма да мога да дойда утре, искаше ми се, но ще ходя да ми махат бемки, гадна история! Имам много, все ги наблюдавам, ама скоро си разраних една със сутиена и отидох да си кажа да ги махат. Та професорката каза, че имам няколко за махане и утре ще се кълцаме  Sick  #Crazy Точно на обяд, така че приятно изкарване, ние с Кати ще гледаме да се вредим на следващата среща  Grinning

# 262
  • София
Мариянка, за днешния ден пише следното: "Църквата почита паметта на Св. Емилия - празнуват Емил и Емилия."

Гуги, това с бенките звучи неприятно. Защо се налага да ги махаш?

За чашите - бяха ни подарили чаша на Бебе конфорт,но нещо не ми хареса (много течеше). Сега си купих чашка на Нуби. Капакът й е на винт, така че се надявам да нямам проблеми с нея Peace

Ние сме с Либеро Макси - 7-14кг. Доволна съм от тях.

До сега слушахме диска с детски песнички от сп. "Моето дете". Много е хубав и Алекс се заслуша та чак заспа Mr. Green

# 263
Салви, честит рожден ден! Бъди много обичана, красива и щастлива! Много здраве и късмет ти желая!
Гадамер, доколкото зная Емил, Емилия, Ема празнуват на Архангеловден. Защото аз тогава родих и помня много добре списъка с именниците... Така че нашите бебоци имат имен ден на 8 ноември. Тогава празнуват още Ангел, Ангелина, Пламен, Огнян и т.н.
Бубалина, мисля, че в православната църква няма такава светица. Все пак не сме католици... Peace
За ЧАШИТЕ - тъкмо мислех да пусна питане кога ще започвате да ги ползвате, а то, вече се завихрила темата... Аз имам подарени две - едната е на френската фирма Бебе комфор и на нея пише от 6 месеца нагоре, а другата е на Дисни със сламка...Ама си седят така, неразпечатани. newsm78
ЗА СРЕЩАТА - за съжаление няма да мога да дойда, защото утре следобед ще пътувам за Сливен. Ще поостана там десетина дни, та ще ми липсвате. Може да слизам до интернет-клуба под блока, ама , честно казано, едва ли ще ми остане време от срещи и разходки.... Peace
ЗА МОРЕТО - нищо не сме решили още, но много ми харесаха къщичките в Арапя, дето Карил ги пусна.... newsm78

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 12:39 от masha

# 264
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН САЛВИ!
  чЕСТИТО И НА 7-М МЕСЕчКОВЦИТЕ!
    чЕСТИТО  И НА ВСИчКИ ЕМКОВЦИ И ЕМКИ!!!
  БЛАГОДАРЯ МАМчЕТА за честитката и за нашата количка-мисля че има ефект,ама пак все още несмея да се зарадвам newsm56
  Роня-значи сега си имате картофена къща и една бъдеща декораторка babydust7дано това с Линка не се окаже нещо сериозно baby_neutral
   Стискам палци и за болничките Бу и фамилия!
    Ивайло и той не пие вода-сменях биби ,давах от лъжички(това не си е работа),пробвах чаша на АВЕНТ и единствено успявам със спринцофката на ПАНАДОЛА.
    Лаитблу-много гадно това със страхотиите нощем, ама нечети повече там мила,то и аз неспя ама щото Ивко пък го мичат зъбки и доста си помрънка тая нощ #Puppy dogДнес го водих при педи и тя ми каза преди следобедния сън и преди нощния да му давам ПАНАДОЛ
      За моренцето-ние сме на Варна живот и здраве след 13-ти,самоче съм си фен на Кабакум -малко преди ЖУРНАЛИСТ-и ще ходим там да плажуваме ,че самия варненски плаж нещо не ми допада.А иначе нямам търпение Ревликов да порасне и сме на Турция-Кушадъсъ страшно ми хареса а и какъв Аквафентъзи си имаааат 1swing  grinning039  sport027  Nature Sun With Faceи ни едно облаче през цялото време-само пясък си нямат....Карил и на мен много ми се ще на тия бунгалца дето си открилаааа ама сме обещали на нашите да им водим внука -та сми у Варна newsm47,и се надявам сред големите и дълги задължителни роднински срещи да мога да се видя и с Варненския лагер smile3525
    МАМИ СПОРЕД ВАС ПОЛОВИН БАНАН НАМАчКАН СУРОВ ,ЗАМЕСТВА ЛИ ЕДНО ХРАНЕНЕ,че забравих да питам педи?  love001  love001  love001
       щях още да пиша ама newsm78
    До по-късничко тогава

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 12:51 от klukarkata

# 265
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Salvi ! nbirthday ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА !  ura

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕМА /и да няма имен ден, предлагам пак да празнувате  Laughing/ !
  bouquet

ние отдавна минахме на Памперс 4.

а за почивката - при нас всичко се решава в последния момент, не знам още......много ми се ходи на мореgrinning039

# 266
  • София
Миленче едва ли замества, но май доста засища, защото днес дадох и аз почти 1/2 банан в 11 (вместо плодовото) и в 13.00, когато яде зеленчуковото не пожела повече от 120-130 гр. А обикновено яде 180.

За море аз мисля тази година Митко да не го водиме, а да остане при нашите, а ние да отидем до Созопол, но да видим!

# 267
 nbirthday Salvi! Желая ти много здраве и щастие и само положителни емоции!
Честит имен ден на именниците  bouquet.
Аз купих на Дани чашата на Авент но с твърд накрайник smile3555. Дадох му той дръпна и си хвана дръжките и тамън се израдвах че не съм сгрешила и айдееее така си и остана. Сега като му я предложа и той ме гледа тъпо и си чеше зъбеца с нея. Но не ми тече. Ще му я предлагам дано се сети.
Клюки честито мила да черпиш Wink
И на мен ми се ходи на море ама мъжа ми нещо се дърпа. Вика къде ще ходим с този Ревльо Sad.Та може и да се размине. То  иминалата година се размина защото бях бременна и той пак не искаше да не ми станело нещо ooooh! Whistling. Брей много притеснителен ...
Някой има ли впечатления от обувките на Шифер Прайс. Знам че малко е рано за прохождане но се чудя като дойде момента какви обувки да купувам?
Утре за срещата мисля да дойда обаче го дават да вали newsm78

# 268
  • София
Маша, в православния църковен календар срещу 30 май дават :"Св. преподобни Исакий Далматски. Св. Емилия (Блажи се) "

# 269
Привет момичета, разписвам се и отивам да чета.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт