От където мине НОЕМВРИйският отбор, всички изпадат във фурор

• 12 206
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
Горис, Естествена Бебешка Хигиена(ЕБХ)  Hug А, вече са ти отговорили преди мен  Simple Smile
Мариянка, нали сме на вълна вътрешен дизайн, та Ивето ми прати снимки на тяхната детска.Страхотна е  Simple Smile
Мина, радвам се, че се случва това, което ти искаш  Hug Може и наистина да те прескочи, а и нали започна пак да спортуваш, може и спорта да влияе  newsm78
Сбруни, слава богу хлебарки нямаме, но виж паяци се срещат, защото сме мансарда и влизат от вън , директно от покрива.И едни такива гадни щипалки, много ме е страх някоя от тях да не полази бебката.  Sick А и аз имам фобия от насекоми  Sick

Ето и малко снимки от нас, на които можете да видите една "паднала" Теа по голо дупе и други култови моменти  Mr. Green :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=27

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 20:09 от lightblue

# 241
     Мамчетааааа купихмееее количкааааа newsm44 newsm44-нищо особедно ама да знаете какви  викове и радост предизвикаха у Ивкоооо-от как го сложихме в нея в магазина до вкъщи неспря да надава радосни писъци.Пу Пъ да не урочасам работата-утре ще пробвам пак да излезем да видим как ще е  newsm17 newsm17
      Благодаря и за отго ворите за пюренцата-имах няколко и вече ги раздадох-че си бях накупила от БИЛА,та по тоя повод купих най-обикновен кисел от вишна и на него пише ,че на него има обезмаслено мляко-това също ли вреди newsm78
   Тея е страхотна и тия миглиииии 4470а мацка Ния каква е кукетка-много сладки ама и момците ни не падат по-долу!!!
   Софи -аз съм от Каварна и макар да не живея вече 12 години там ми е много свидно за градчето-добре че попадна на кмет.Даже мислим кръщенето на бебо да е там,а после и на Калиакра  car003
   Мина честито EFN
   За СРЕщАТА СЕГА АКО МОЯ ПРОБЛЕМ С РЕВА СЕ РЕшИ МОГА ПО-СПОКОЙНО ДА ДОЙДА И щЕ СЕ РАДВАМ МНОГО АКО СЕ ВИДИМ И С Мони и Гери-  love001  love001само дано си остане пред Народния театър.
   Цункаме ви момичета и бебочета

# 242
КЛю, честита придобивка!!!!! Hug Hug HugДано това да е проблема и Ивко да е спокоен!!
Блазе ти, че си от Каварна и че можеш да почиваш в това чудно кътче..

А, ето и аз какво харесах...http://shterevi.hit.bg/         само дето ни трябва къщичка с две стаи... HugЛЕЛЕ МНОООООООООООГО МИ ХАРЕСАААА!!!!!
ИСКАМ там!!! Praynig

# 243
За статистиката - ние сме 8.900 кг. и 69 см, на килограми сме шампионки...
Памперс 4+р най удобен и е, и от няколко дена я слагам да седи за малко на куку. Повече се забавлява от колкото да върши работа - но твърдо съм решила да я науча. Месец и нещо бяхме с такива обриви през втория месец, че колкото по бързо се отървем от пампите толкова по добре за нея. И нас са ни учили от 6 месец натам, щом седи значи вече може, но то е по желание на мамата.
Захранването върви леко... яде но по много мъничко и няма особени претенции какво е стига да сладни.
Момичета , какво да правя с водата...щом и дам и след малко се оригва и повръща всичко, а в тези жеги едвам ака...незнам какво да правя.
А някой имал ли е проблем с очичките - сълзят ту едното ,ту другото, ту и двете. Слагах и капки Тобрекс, после и крем Тобрекс, но продължава да сълзят. Не всеки ден но вече 2 месеца? Дали да искам преглед на очен, взех много да се тормозя...
Момичета да ви споделя нещо... no
След раждането нали вдигах температура...правиха ми изследвания и откриха случайно че имам много ниски тромбоцити. ПЪрво решиха че е грешка, щото нали родих секцио, но после правихме още 4 изследвания и все бяха ниски. Не могат да разберат как така нямам синки по тялото, а тромбоцитите са ми 3-4 пъти под нормата. Ако някой разбира от кръвна картина как е възможно това???? 
Много неща станаха ама ако не си споделя ми тежи... newsm45

# 244
Пепипетя, и Ники не пие водичка, но педиатърката ме успокоява, че е до детенце - големият също не пиеше като бебе, а да го видиш сега каква е жаба, наваксва си... Mr. Green Бих те посъветвала да го заведеш на очен лекар да види каналчетата на оченцата. Thinking
На Арапя е вълшебно - миналата година бяхме на хотел в Лозенец и ходехме там на малкия плаж (след наводнението в Лозенец), има  невероятно стилно кафе, където е пълно със списания, табла, шах, можеш спокойно да си откараш цял ден...хамаци, шезлонги, коктейлчета...идилия.  Peace В края на август ще сме там с малките и приятели, живот и здраве! Praynig Проверявахме за бунгалата, ама мислим да заложим на хотел - миналата година апартамент (спалня и детска) с климатици беше 55 лв.
Ради, голяма чаровница Теа в бънджито! Grinning
Ети, нашите изследвания ги направиха в Цибалаб.
СРЕЩАТА -13 ч на 31.05 пред НАРОДНИЯ???
Карил, Дани седи много стабилно, много ме изкефи - като спре да се кандилка Ники, ще го пробвам без памперс. По темата за гърнето - при батко му не е имало драми от изхвърлянето на акото, а дива радост от случващото се - че седенето е дало резултат (около годинка за акото, пишкането отне повече време). И аз като Мариянка забелязвам, че Ники е по-придирчив от батко си за новите вкусове и го отдавам на късното захранване, та за акането мисля, че към 7-8 месеца е добро време за опити.    Пък след 20-тина години можем да правим анализи дали и как личностите на децата ни са повлияни от ЕБХ или дълготрайното ползване на памперси  Stop
Благодарности и за снимковия материал за слинга - организирам купуването на тензуха и боята тия дни, че нали сме далеч от цивилизацията, та е по-сложно.... Crazy
Иве, стискам палци  консултацията с нефролог да даде резултат и да отстраните проблема, но не се вини, ти си СТРАХОТНА майка и невероятно чаровен модел за това  КАК да отсяваме важните топки от пясъка (май Роня беше пуснала темата от клюкарника), със сигурност даваш на Марена много топлина, внимание и обич! Peace
Да ви се похваля, че снощи бяхме на концерта на Дж.Майкъл и много ми хареса! Mr. Green
За мерките и теглилките - и аз на око действам, а кашата я забърквам с топла водичка, но не гореща, че стават топчета.
И по една  Heart Eyes и  Hug от нас, че днес ставаме на 7 месеца!

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 02:08 от Vesseto s

# 245
Добро утро, мамки-мадамки и малки сладуранки! Two Hearts

Честит рожден ден, Salvi! Бъди жива, здрава, щастлива, обичана, желана...!

Честит имен ден на госпожица Ема и на всички останали празнуващи!

Слънчев и усмихнат ден! lovekiss

# 246
  • Отвъд алеята зад шкафа
Салви ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!! МНОГО НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ С ТВОИТЕ СЪКРОВИЩА   bouquet

Пепипетя, на Ема й сълзяха така очите, първо едното, после и двете - оказа се алергия към полени, т.е сенна хрема. Предписа ни педито Фенистил по 4 капки 2 пъти на ден.

Клю браво за количката. Дано вече няма проблеми  Peace

И Ема не пие вода, т.е според мен не знае как да пие от шише, но като й дам от шепата ми пие и затова сега мисля да й купя от чашите на Авент и да я уча така.

За морето - ние ще си го направим на Априлци в един страхотен хотел с басейн и много хубав бар на него  Mr. Green Много ни хареса там миналото лято, за разлика от нашето море. Сега точно си говорих с Ели (жената на брата на Вики), която е сръбкиня и винаги е ходила или на Адриатическо море, Средиземно и в Турция, че нашето море е много зле. Много малко са местата, които са приятни. А другата година ще се уговорим да отидем на море на някои от островите в Хърватска. Изобщо аз съм фен на чуждите морета,  а и отдавна си точа зъбите на Гърция.  Mr. Green[/b]

# 247
  • София
Добро утро  Hug

Честит рожден ден на Салви!!! Желая ти много щастие, любов и късмет!

Честито на сладурката ЕМА и на останалите именници, които празнуват днес  bouquet
[/color]

Честити придобивки - колички, столчета за хранене, гърнета.....

За срещата утре ще се пробвам да дойда. Значи в 12.30-13 часа на кафенетата пред Народния. Така ли остана???

Ние днес сме на консултация - ще ни бият последното полио, защото миналия път нямаше никакво и довечера ще се отчета.

Ех, приходи ми се на моренце и на мен. Аз презпочитам да съм на планина и да има басейнче. На морето стана голяма лудница, а и е много мръсно. Но до края на юли със сигурност няма да стане, а след това не е ясна програмата, така че пак всичко ще е в последния момент - ако изобщо отидем на моренце. ooooh!
Надявам се облаците бързо да се разминат и да изгрее слънчице.

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 09:50 от bubalina

# 248
Здравейте, мами!!! Аз ще бъда утре към 13 часа в градинката пред Нарнодния театър- с тези, които са решили да дойдат- до скоро : ) дано не вали

Аз пък вчера внезапно разбрах, че ще ме водят на море още през юни Simple SmileSimple SmileSimple Smile ще бъдем със свекърите и децата- а пък за август искам да отида в Турция- мои съученици заминават за там другата седмица- 4 звезден хотел в Кушадъсъ, пълен пансион и пътуване със самолет за 200 евро!!! На нашето море с 400 лв ще изкараш ден - два

За гърнето- предвидила съм го за следващото лято

# 249
Добро утро, момичета  Hug

А сега да започна с честитките :

Честит рожден ден, Салви! Бъди здрава, обичана и обичаща  newsm51

Честит имен ден на Ема ! Да расте все такава красавица на мама и тати.

Днес Анелчето става на седем месеца. Честито и на месечинковците Ники и Маги  lovekiss. По този повод да почерпим  cook cook  food010 Popcorn Wine Glass  food002 beer

За почивката - Ние с тата се каним на Варна в началото на юли живот и здраве. Моята приятелка има вила във вилната зона с голяма веранда за малката хуна  Mr. Green.

Иначе днес тук е слънчево и топло. Само дето аз съм се разкиснала нещо  kaffeetrmker_2  Днес за първи път ще пробвам Анито с месната млечна кухня. Менюто е : супа от тиквички, пиле с картофи и млечен крем.

Хубав ден от нас   bouquet. По-късно ще се отчета със снимки в албума на седмачетата.

# 250
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!!    bouquet  bouquet  bouquet

pepipetia , задължително се консултирай с личния си лекар. Peace

Обади ми се вчера на мобилния Бинайтед.Малко са болни всичките, ..а са в провинцията. Да им метнем силна положителна енергия, за да се възстановят по-бързо!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Vesseto s , моля ако разбереш инфо и имаш приемлива оферта море\гора Mr. GreenС И Г Н А Л И З И Р А Й!! Това за апартамента също ми харесва като цена..А като условия моето семейство дали ще го устрои newsm78 newsm78нали сме голЯяяяма фамилия Joy

# 251
  • София
Честито и от нас на Салви, Ема и на всички празнуващи!!!

Мами, май утре ще вали ... аз в движение ще реша какво ще правя със срещата...

Стискаме палци на Рени да оздравяват.
Мерси на мамата (май беше Карил), която каза за сенниците в списание Моето бебе, сдобихме се с тях и много ни харесаха...

Смятам да пробвам Йоана на гърне веднага щом стои седнала стабилно, сега се клати твърде много и само я подпирам, иначе съм сигурна, че ще има ефект, напоследък доста я нацелвам кога си ходи по нужда... и изкарава едни сладки барбонки, като котешки акета Simple Smile ох, сори че съм толкова обяснителна, ама много ме забавлява това...

# 252
  • София
Честито на всички имащи повод да празнуват днес! Честита количка и на Ивко и дано това да му е бил проблема.

За срещата утре незнам как ще стане, защото колата на Дари, с която мислихме да се придвижваме е на ремонт, а до Народния пеша няма как да стигнем. Ще мислиме евентуално нещо с такси пък да видим. Дали ще ни вземе някой комплект - две красиви мами с две прекрасни момчета и с две колички newsm78

Пепипетя задължително заведи детето на очен лекар!!! Даже се чудя защо не си го направила досега при положение, че сълзенето не е от вчера! И тия капки които капеш педито ли ти ги изписа?

Днес ни се размина сутрешното кафе с Дари. Бяхме се наканили да ходим към Студ. град ама нещо навън е студено. По този повод искате ли някоя сутрин да отидем до Зоологическата. Соня видях, че си тук - обещала си да покажеш преките пътеки!

Карилке браво на Дани събрами очите със седящите снимки и мисля, че много правилно си го слагаш на гърне HugАз също съм за ранното приучване!

Ети
 тя Гери ти е казала за ортопеда. Водих Митко при него (София ми даде координатите му) и съм много доволна.

# 253
Бясна съм на Авентските чаши! Тия неразливаеми чаши текат като за световно. До скоро им бях най-големия фен, ама....вече НЕ!
С баткото съм им ползвала почти цялата гама шишета и приставки, проблеми никакви. С Ники обаче - нищо не ми харесва. Пък на пръв поглед чашите са същите.
Ники не иска да пие вода от биберон, мекия накрайник на неразливаемата чаша му харесва, но става вир-вода. Купих му едно шише на Ниби, дано да свикне с него.
Какви неразливаеми чаши ползвате вие ? Дайте акъл?

# 254
  • София
Мишенце и аз взех едно на Нуби с мек накрайник, но тъй като не пие много вода по-скоро си чеше венците с него, а и аз забравям и не го давам редовно. Бях чула за проблемите на тези"магични" разливащи се чаши.

Общи условия

Активация на акаунт