а Ема е на 4-ка Памперс и й е екстра.

За дискотеките съм чувала, че не са лоши. Абе, добре ще си поживеят момичетата ти 
Едно мрачно, гадно. Чудя се дали да излизам. Ако изляза ще завали. Ако не изляза ще пекне. 
Вчера бяхме и на консултация-сложиха на София хепатитната ваксина,и сега остава да й вземат кръв и урина
Много се радвам,че вестите са добри при вас 
Аз,когато приготвям кашата,само водата меря/около 180 мл.,леко я затоплям,Мерелин
-ако спазвам инструктажа на кутията,ми става много водниста
,затова я правя на око.А дом.пюрета пълня в бурканчета от 190 мл./от тези,които съм купувала,съм запазила 2-3/.

-хотели,хотели.....главната улица е тясна,и има движение по нея/което хич не ми харесва,защото все се блъскаш по тротоарите/,плажа-бива,а е и на 30 мин. пеша от Албенския
Не знам....това са ми впечатленията от преди 3 години...

Дерзайте!

Дори си водих записки
Иначе се оглежда много странно на гърнето и после започва да се пъчи да става.Май не й е дошъл момента, но това не пречи да се пробвам пак, като я усетя да напъва
Не мисля да чакам да стане на 2 годинки и тогава да се приучаваме на гърне.И на мен ми е смешно като видя толкова голямо дете с памперс.Всеки си знае за детето обаче.

Много ми хареса, направо е един детски рай
Надявам се да се видим на срещата, за да те пиам на живо някои нещица
Благодаря ти!

и този път си хлопна главичката малко и имаше рев, но като я гушнах спря.Вече не знам къде да я оставя, за да вземе нещо от другата стая.Може би на земята ще я слагам за по-сигурно.По-късно ще ви пусна снимки след падането оня ден по голо дупе.
Ама нали за всичко да си кажа 
Сигурно сме 7.500 кг, не повече.
. Наистина, много по-добре е нещо да бъде открито преди да е станало проблем.
. Най-интересното е, че не знам къде е проблемът - не съм сложена късно на гърне, просто нощем някак си не са работели отговорните за това рецептори.
. Така е, като не се засичаме на срещите. Всъщност лекторката нямаше предвид, че храната след 5-ия месец не стига количествено, а че не стига качествено, затова говореше за желязото и за останалите витамини, минерали и др. Разбира се, с някои неща не бях съвсем съгласна, но те хората затова канят лектори с различни гледни точки - всеки избира на коя да се довери.Освен това нали нещата се променят, някои твърдения се отхвърлят, появяват се нови и т.н. А и май навсякъде нещата са различни /например ние се различаваме от Америка/.
.

, давай снимки и ние да се насладим!

- сладки, сладки...
и много истинска.