Ако сте на море ви извинявам, иначе, много несериозно отношение към форума...

Днес бяхме на детски рожден ден и Пепи се развихри -а как не си счупи и другата ръка - не знам, то дивяха, тичаха, имаше клоуни, правиха фокуси, огъваха фигурки от балони... беше супер. После ги водихме на батут, въртележки и т.н. - и бяха във вихъра си и двамата. А сега спят - героите са уморени.
Хубавата новина при нас е, че от другият понеделник ще си имаме гледачка - най-накрая се харесахме и дано всичко да ни е наред

Мами, които кърмихте дълго - аз докато кърмех (до преди 1.5 месеца) не отслабнах грам и лошото е , че все още не мърдам от теглото си.... при вас - как е? Моята кума ме успокои, че след една година чак си върнала теглото - ако е така - лошо.... А коремът ми виси - трябва да правя коремни преси, но нещо не ми е любимо занимание. То верно, че на плажа няма да съм само аз, ама все пак .... Та като казах плаж - вие , вече резервирахте ли си местенце ? Ние още се мотаме - имаме леки разминавания с мъж ми в желанията ....
Кажете за вашите планове
, а сега ме знаете на какво приличам.
Навсякъде- в дупето, по пишката, на езика, по бялото в окото, цялото тяло
, пъпка до пъпка! Милото ми патенце. Вече започнаха и да го сърбят и плачем и двамата. Две нощи не сме спали и се чудя вече как да го разсейвам, че да не се чеше! Кошмар! Сестра му имаше съвсем малко пъпцичи и почти не личеше, че се шари. Но за сметка на това пък сега кашля ужасно е беше двата почивни дни с Т и сега си е в къщи да укрепне. Но тази кашлица............... 
Няма ли нещо за мазане, облекчаващо сърбежа?

, както и на Санди
,
? Ако е така, как постигна резултата и от кога е така. Сега покрай пъпките започнах да оставям Мишо без памперс, но нещо не съм обнадеждена. Е, то си иска време, ама...............хубавото е че вече не пищи от гърнето, а седи на него за известно време, дори и да не пишка.
урааааааа, токущо се изпишка!!! Поне да има нещо полезно от стоенето в къщи!