ФЕВРУАРЧЕТО тича, скача, лудува, Деня на детето празнува

• 8 985
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Къде сте бе, мамиииииии????
Ако сте на море ви извинявам, иначе, много несериозно отношение към форума... Naughty
Днес бяхме на детски рожден ден и Пепи се развихри -а как не си счупи и другата ръка - не знам, то дивяха, тичаха, имаше клоуни, правиха фокуси, огъваха фигурки от балони... беше супер. После ги водихме на батут, въртележки и т.н. - и бяха във вихъра си и двамата. А сега спят - героите са уморени.
Хубавата новина при нас е, че от другият понеделник ще си имаме гледачка - най-накрая се харесахме и дано всичко да ни е наред  Praynig

Мами, които кърмихте дълго - аз докато кърмех (до преди 1.5 месеца) не отслабнах грам и лошото е , че все още не мърдам от теглото си.... при вас - как е? Моята кума ме успокои, че след една година чак си върнала теглото - ако е така - лошо.... А коремът ми виси - трябва да правя коремни преси, но нещо не ми е любимо занимание. То верно, че на плажа няма да съм само аз, ама все пак .... Та като казах плаж - вие , вече резервирахте ли си местенце ? Ние още се мотаме - имаме леки разминавания с мъж ми в желанията ....
Кажете за вашите планове    bouquet

# 226
Мами, които кърмихте дълго - аз докато кърмех (до преди 1.5 месеца) не отслабнах грам и лошото е , че все още не мърдам от теглото си.... при вас - как е?
Мноого болна тема-сега съм на килограмите, които родих  Embarassed Не мърдам, движа се адски много. Кърмих до преди месец и половина, все същата съм. Решила съм да пия някакви лекарства за отслабване, вредни са, но иначе как ще стане  Thinking Ето как изглеждах преди  Whistling , а сега ме знаете на какво приличам.
 Ето и малко от последните Божидаркови снимки

# 227
  • Габрово
   Здравейте, момичета!
Включвам се набързо, че ще се излиза. Антония още спи, че снощи имахме гости и си легна по-късничко.
   Скъпата, и при мен отслабането не върви, но вече имам малка надежда. Преди бях намалила доста яденето, карах колело и резултата беше нулев. Сега / от около седмица / съм свалила 2 кг. / не че е нещо/, но вече ми действа стимулиращо и се надявам да си възвърна предишната форма. Иначе кърмя сутрин и вечер. А за почивките...  нищо не сме решили. Май пак ще ходим на Китен, но вече ми е писнало. Успокоявам се, че за Антония ще е по-добре на плажа на Приморско / на ММЦ-то/, че е по-плитък. Но ще се поразтърся за някое друго местенце за нощуване, че предпочитам някакви вилички, бунгала, а не хотел.
   Това е. Дано успея да се включа пак.

# 228
Здравейте момичета!
Сега пък Михаил е с варицела! Но не просто пъпки, а порой от пъпки! ooooh! Навсякъде- в дупето, по пишката, на езика, по бялото в окото, цялото тяло Cry, пъпка до пъпка! Милото ми патенце. Вече започнаха и да го сърбят и плачем и двамата. Две нощи не сме спали и се чудя вече как да го разсейвам, че да не се чеше! Кошмар! Сестра му имаше съвсем малко пъпцичи и почти не личеше, че се шари. Но за сметка на това пък сега кашля ужасно е беше двата почивни дни с Т и сега си е в къщи да укрепне. Но тази кашлица............... ooooh! И аз кашля, но за сега това го пропускам като "важно събитие", дано не се влоша че тогава не знам........

Скъпата, абе Пепи май често има лоши падания?! Дано да се възстанови бързо и да си изкара прекрасно ваканцията. А за морето ние планове не правим, защото не е ясно кога мъжа ми ще може и въобще колко ще може да си вземе отпуск. В краен случай отиваме във Варна (той е от там) и пощурваме свекърва ми Wink

Желая ви усмихнат ден!

# 229
bobche, много ми е мъчно за Мишето  Sad Няма ли нещо за мазане, облекчаващо сърбежа?
Аз със Джули в 5-ия месец от бременността изкарах рубеола, много е гадно да се шариш...
Ние след месец ще потегляме към Гърция - заради изпитите на Джули. Решихме, че няма смисъл да се бута за езикови гимназии, по-добре да влезе в 12-то (моля ако някоя софийска мама може да даде отзиви), където да учи гръцки и английски, пък после като завърши - Атинският университет е насреща  Wink
Коки има любима песничка на гръцки - от репертоара на смърфчетата  Laughing , където пеят за животните. Падат големи танци, и пее заедно с децата "мяу-мяу", "ко-ко-ко"...Ще се опитам да го снимам в клипче, да се посмеем заедно!

# 230
привет мами, днеска понеделнишки запо4ваме с болест. санди има за пореден път фарингит и ми звъннаха от яслата да си го взимам, 4е е с Т а беше едва 9.40 часа  . но поне ще наваксам да из4ета и да пиша от време на време, 4е все не успявам.
късмет на вси4ки и бързо оздравяване на болни4ките, и специално на михаил. гадна работа, но слава богу ния я минахме.
боб4е, при санди много помогна мазането с фенистил гел против сърбежа.

# 231
Благодаря ви момичета за съпричастността. Мажа го с ментолов спирт, хладка баня му правя, но областта около памперса е ужас........Ще купя и този гел, та да видим.
Стискам палци на Санди бързо да оздравее!

# 232
  • София
Здравейте момичета!

Бобче, и на мен ми стана много мъчно за Мишето  .Дано мазилото помогне и да не го сърбят гадните пъпки,а да завехват.За първи път чувам за такъв жесток обрив,чак в бялото на окото .. ooooh! Кали му праща много целувки и бързо да оздравява  Hug Heart Eyes

Скъпата,хубаво ще е за Пепи да отиде на морето заради ръчичката,а и за вас ще е хубаво де  Laughing В момента се мажа с един гел за стягане на коремчето,ще видя какъв е ефекта и ще ти пиша след 10-ина дни.Сега го почнах и трябва да мине малко време.Казват,че е мн.ефикасен...ще видим  Thinking

Атракция,Божидарко е готов фотомодел,много добре позира...записвай го в някоя агенция  Wink

Ние никъде не сме резервирали още и незнам кога и къде ще се ходи. Вече имаме една баня ,така че не даваме зор  Simple Smile

# 233
  • Букурещ
Бобче, Хармъни, съчувствам ви на вас и на децата. Дано по- бързо оздравявате всички вкъщи. Най- ужасното е да ти е болно детето, а ако са и двете като при Бобче....

За морето- ние резервирахме и заминаваме в петък за Русалка. В петък ще преспим във Велико Търново да си разделим пътя и в събота сме там. Малко ме притеснява да не е студено, че е над Балчик, но пък е затворен комплекс, ол инклузив, общо взето както искахме, ще видим. Взех на Филип бански- шорти за морето, по- късно ще пусна снимки. Най- накрая си купихме и лятна количка- Джордани Чинкуе.
Въобще, доволна съм.

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 14:28 от Мериа

# 234
Бобче, неприятно е това с варицелата. Скорошно оздравяване на Мишонката  Peace, както и на Санди  Peace

# 235
Meria, честита ви количка, ние с Еликс отдавна сме във фенклуба на Джордани  Laughing
Скоро да оздравяват Мишо и Санди, знам какво им е на мамите  Sad
За банските - ние имаме два чифта - ето ги: , http://images18.snimka.bg/003134510.jpg

# 236
Здравейте и от нас!
bobche пожелавам ви скорошно оздравяване. Praynig
Ох,а за тези проблемни килограми,какво да ви кажа.Толкова много качих.Аз по време на бременността качих 25 килограма,а след това още 20 заради хапчетата които пиех.Имам поликистозни яйчници.Не знам как ще ги смъквам тези кила.
elix  кажи как се казва това мазило,ако може.
OLYMPIA  много хубави снимки. Peace
Atrakcia и вашите снимки са много хубави.
Еми момичета това е за сега.желая ви лек и спорен ден. Heart Eyes

# 237
Момичета Heart Eyes много сте мили!
Мериа на  Русалка е красиво и приятно! Пожелавам ви слънце и приятни емоции!!! Курорта е затворен, а и има един неохраняем плаж, който е толкова чист и гледката в далечината е божествена. Там се събират водолази и фотогрофи. Плажната ивица обаче много малка. Ние миналото лято бяхме там с децата. Много е спокойно! Малко са позанемарили частта извън инклузи-ва, но като цяло е много спокойно.
Олимпия, Коко без памперс ли е newsm78? Ако е така, как постигна резултата и от кога е така. Сега покрай пъпките започнах да оставям Мишо без памперс, но нещо не съм обнадеждена. Е, то си иска време, ама...............хубавото е че вече не пищи от гърнето, а седи на него за известно време, дори и да не пишка.
 newsm44урааааааа, токущо се изпишка!!! Поне да има нещо полезно от стоенето в къщи!

# 238
Ели, съобщавай го мазилото, дето топи мазнинки сега, тук и веднага! Wink Без майтап! Ако е ефикасно за такива, като мен, които са в четвърти постоянен, а не могат да кажат "Стоп" на сладкишите, споделяй! Току виж съм се пуснала по половин бански на морето, благодарение на него!

# 239
 bobche, Кокеманът беше без памперс в Гърция и тук преди да се разболее...Имаше диария 9-10 пъти на ден, сега е с по-течно ако и за секунди пълни гащите  Confused Караме пак с памперси, докато му се оправи стомахчето и пак го ще го оставя без, защото и на него не му е приятно...
Иначе мама Ели да даде мнение по въпроса  Wink

Общи условия

Активация на акаунт