ФЕВРУАРЧЕТО тича, скача, лудува, Деня на детето празнува

• 8 973
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Данида и Бобче,това е продукта: Ох, Бобче  разсмя ме с тия половин бански  Joy
Когато се мажа има леко щипане,значи нещо действа  Thinking Ето му упътването:

This is an innovative slim product to help your body return the shape
   Contains active ingredients to eliminate fat & prevent new storage of fat
   Boosts the metabolism of collagen to make stomach looked more toned
   Light, non-sticky gel penetrates quickly without drying skin
   Delivers a refreshing scent & leaves skin instantly smooth
   Days after days, your abdomen appears slimmer & firmer

Бързо оздравяване и на Санди,какви са тези летни настинки бе  ?

Мериа,честита ви количка  Grinning!

# 241
elix  благодаря че сподели.Мисля и аз да пробвам. Peace

# 242
  • БГ
Хей, мами, привет и от нас!

Милички болнички душички, да се оправяте веднага, много ми става мъчно, като чуя за болни дечица! И тук върлува нещо като летен грип, дано ни подмине, но знае ли се ... На Мишето и Санди скорошно оздравяване, на Пепи - дано устиска с мерака за игра, докато ръчичката укрепне, а Коко да запича дупето!

Скъпата, честита ви детегледачка, дано този път имате късмет и си сътрудничите за дълго! Как е Марти, а племенничетата?

Мериа, честита ви лятна количка, да си я ползвате със здраве! Желая ви една чудесна почивка на Русалка, хубаво време и топнете се по веднъж и за нас, плийз! Жалко, че си нямаме мама от Балчик, да сверим прогнозите за времето там!?

Atrakcia, Бужи се изявява не само като фотомодел, ами и като художник! Чудесна дъска и аз търся в момента за Марти нещо от този вид!

tinka81, как мина кръщенето? Разказвай, чакаме и снимки!

Ние още си нямаме идея къде ще почиваме това лято, но и татито много късно излиза в отпуск, чак 20-ти август, а дотогава има толкова много време ... Дано ни се отвори някъде парашута, иначе, по традиция, сме при наши приятели на Галата във Варна, но ми се искаше и някъде на станция, хотелче ... Бански имаме, макар и още да не сме ги пробвали. По този повод имам въпросче - бихте ли завели детето си на басейн? Знам, че водата се пречиства със специални таблетки, но как ще се отразят силните препарати на чувствителната детска кожа?

Лека и спокойна седмица на всички!

# 243
Здравейте,мами и сладки дечица!
Чета,че коментирате някакво мазило за сваляне на килограми.Аз слава богу,нямам нужда от това,за сега съм си добре,цели 50кг.съм LaughingПожелавам успех на мамите,които са решили да отслабват Peace

Мериа,честита ви количка!Филип радва ли се?Усеща ли,че е нещо по-различно? Hug
Пишете за морето...еехх..морееее,ние ще пропуснем и тази година,предстоят ни мнооого разходи по фирми за уреждане на документите по зелената карта,затова ще се радваме на вашите снимки Flutter

Днес купих на Лъчко четка за зъбките и паста<Ненедент'.Четката е на "Аквафреш",за деца над 4месеца и ето вижте първото му миене на зъбки:
http://images18.snimka.bg/003140097.jpg
Много му беше забавно да гълта пастата и да търка по зъбките Joy Joy Joy
Ох,мами,незнам как да го науча да пие от чашката му,която е с улейче.От обикновената пие ,ама съвсем малко..и само си търси шишетата.дайте съвет,как да го отуча от шишето.
Решила съм скоро да опитаме да махнем бибата(мажа я с горчиво лекарство,за да му се отвръти,за каката подейства,ама да видим с Лъчко как ще е).
за чишкането на гърнето-продължаваме си както до дега.Когато го сложа,винаги си пика и ака,но не ми показва още.Когато си върши "голямата работа",се навъри по възможно най -закритите у нас места Joy,зад спалнята,зад холовата гарнитура..много е смешен и сладък като го видя така забутан някъде hahaha

Тази събота почивах и си направихме разходка до Бачково,обядвахме в ресторант"Тунела"(Стефанийка,сигурно го знае).Там всяка порция е в голямо количесто,на ниски цени,кебапчетата са страхотни.Лъчко и той обядва кебапче,картофки и шопска салатка.Остана много доволен и на връщане заспа в колата като първия човек hahahaЕто ви малко снимчици и от там:http://images18.snimka.bg/003140091.jpg
http://images18.snimka.bg/003140093.jpg
http://images18.snimka.bg/003140090.jpg
http://images18.snimka.bg/003140095.jpg

Бобче,бързо оздравяване от шарката.Фенистила,наистина е хубаво лекарство.Ние също го ползваме за Лъчко при обриви Peace
Олимпиа,имате страхотни бански,браво..Коко е готов за морето Joy

Извинете ме за дългото писмо,но като пиша рядко и винаги става така Embarassed

# 244
Атракциячак сега разгледах снимките ooooh!Много е сладък Бужи,голямо разхвърляне на играчки пада,а?И у нас сме същата работа,добре,че си имаме кака да върви след него и да му ги прибира Joy

# 245
Аааа, ето ме, ето ме  Laughing
Моите бандитки не ми оставят време дори до тоалетната да отида  Confused  Все ми е отворена вратата... smile3550
За килограмите няма да се обаждам, щото ги свалих почти веднага, както стана и при първото раждане  Crazy  Разликата е в това, че сега тазът ми се беше разширил доста и чак след 7-мия месец започна да се прибира. Сега, даже бих се похвалила, че влязох в едни панталони от училищния ми период  Blush  Заради кърменето ям мноооого сладко, но интересното е, че не личи  Thinking /и слава Богу, щот` направо прекалявам/. Улиците са моето царство и с една комшийка си правим партия всеки ден - понякога се чудя как издържам като се замисля колко много съм се движила.
Лятната количка за втори път се счупи и сега си нося малката на ръце  perko - направо фитнес не ми трябва  Mr. Green
П.С. Всички болнички дечица мнооого бързо да се оправят!!!   remybussi  Че ги чакат бурни игри под слънчевите лъчи!!!
Лека нощ!

# 246
Привет и от мен!
Бобче, мъчно ми е за вас - още 3-4 дена и ще ви олекне - но не ви завиждам - мъка си е...
Атракция, дай парола за снимките "преди"  Rolling Eyes
а Божидар, сигурно има най-много снимки и е "заслужил" фотомодел на България  Joy
Мама Нина, аз съм купила шише на Дисни със сламка и Марти само такова признава - много е удобно, не се разлива, а струва към 4 лв. - гледах същите на Чико и бяха към 18 лв., а вършат една и съща работа...
Днес се засекохме с Мериа в Южния парк - Филип е пораснал мноооого.
Стефанийка, относно басейните  newsm78 не искам и да помислям какво плува вътре - имам приятелка, която се занимава с препарати за басейни - имало такива препарати, с които водата се сменя на 5 години!!!! - и понеже са скъпи се слагат пестеливо...
Та ако се замисляме, то не, че в морето плуват много чисти неща, но , ако си пийнеш само глътка - две - няма да ти стане нищо  Joy
Олимпиа, и Марти нещо дрискаше последните 3 дни и накрай с едно Ентеролче се оправи - пак дриска по 3 пъти, но си е твърдо.
Еликс, дано мазилцето има ефект - ще чакам с нетърпение резултатите - а колко време трябва да се мацотиш за идеална фигура?
Бобче, мен миналата седмица една майка от градината на Пепи ме пита дали не съм бременна с трето  #Cussing out  - прави си сметка какъв ми е коремът - после ми се извинява десет минути, че панталонът ми бил широк и т.н. - ама аз нали се виждам - 5 месец.
Бързо оздравяване на Санди - за съжаление яслите са развъдник на бацили.
А... и днес Пепи си навехнал палецът на другата ръка  ooooh! сега му е подут - вече не знам това дете нарочно ли го прави  #Crazy - но мъж ми каза, че ще пропусне да го води пак в Пирогов, а и аз не искам пак да го облъчват и да му правят снимка (в рамките на 1 седмица) - мърда си пръста, но му е отекъл....

# 247
Атракция, дай парола за снимките "преди"  Rolling Eyes
а Божидар, сигурно има най-много снимки и е "заслужил" фотомодел на България  Joy
Ааа, не се ли отваря. Потребителско име - plevenskimami,    Парола - kaskada
 Божидар има толкова снимки, защото баща му каза,че навремето него е нямало кой и с каквио да му направи снимки и затова детето ще има мноооого. Стараем се  Laughing

# 248
Здравейте, милички!

Нещо чувам болнички има  Cry - много неприятно. Бързо оздравяване на всички и скорошно спиране на сърбежите от шарката!

Мериа, да си изкарате страхотно на морето! Честити ви нови придобивки.
Ние заминаваме от 6-ти юли на Китен. Аз да ви кажа съм решила да не му взимам бански на Деян - ще го оставя да се разхожда по пишонка.

Скъпата, дано се сработите с новата детегледачка!

tinka81, и аз исках да направим на Деян кръщене на 1 юли, но бабата на мъжа ми хич не е добре и реших да поотложа, че да не се объркат нещо нещата.

Атракциа, много е сладък Бужито.

Мама Нина, честита ви четка за зъбки. Много хубава разходка сте си спретнали. А за шишето не мога да ти дам решение - и ние сме на същия хал, в чудо съм се видяла как ще го отучвам.

ribkata, аплодисменти за теб! Щом успяваш в училищни панталони да се напъхаш...

Бобче, мен миналата седмица една майка от градината на Пепи ме пита дали не съм бременна с трето  #Cussing out 
Скъпата, и мен ме питаха не чакам ли второ дете. А преди никога не съм имала корем. Ама мен хич ме няма по диетите. Аз като видя някой нещо да яде и не мога да се стърпя.
А Пепи какви ги върши? Много се контузва това дете.

stefaniika, аз не мисля скоро да го водя на басейн Деян. Страх ме е и от препаратите и от това да не хване някакви гъбички. Морето ми се струва по-безопасната алтернатива.

# 249
Здравейте Hug
Малко се позагубих и не съм прочела всичко, ама и вие доста сте изсписали Grinning
Прочетох, че има болни дечица Sad Стефко е с Т, незнам какво точно му има Rolling Eyes В събота цял ден имаше Т 39.4, в неделя нямаше и вчера пак вдигна Т. Днес засега няма, незнам какво да очаквам. Тук в Ст.Загора има такъв вирус, който започва с Т, един ден има Т, на др.ден няма, на сл.ден пак и на 4-я ден почва кашлица и хрема Sad Може да даде усложнение и да стане бронхит.
Предадох поздравите на Иринополис, тя също ви поздравява Wink Правихме снимки на Рая и Стефко, но са на нейния апарат. Така, че тя ще ги пусне Mr. Green/може и да се е включила в темата, но аз нали не съм прочела всичко Embarassed/
Хайде, ние ще се приготвяме да излизаме Heart Eyes

# 250
 С Коко ви поздравяваме с любимата ни песничка на смърфовете  Laughing  Песничка номер 4 е : http://hipatia3.multiply.com/music/item/148

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 15:46 от Анонимен

# 251
Аз да се похваля сега-получавам снощи някакво известие за колет, отивам днес и опа-награда от сп. "9 месеца". Преди 1 година пращах снимки на Божидар, даже и награда ми пратиха преди половин година (на Mustela) , а днес - още 1 награда. Не е голяма-мече на Friso, но той така се кефи   Party  Има ни на задната корица, конкурсът е  "Кой на кого прилича" - може да надникнете по реповете, да ни видите  Blush

# 252
Хей, здравейте, мили мамита!

Извинете ме за дългото отсъствие, но то се дължи на "дългото" нямане на време за компа. Имам време само да го включа ид а зарея бг мама и после така си бръмчи цял ден без да мога да седна и за минутка...

Е, поне да споделя нещоза динамичното си ежеднеие.
1. Ходиме на гости в Свищов при моите родители. Емо пожела да остане там. Баща ми е болнични след операция от херния и така има кой да го гледа (иначе и двамата с майка ми са все още работещи, а не песионерии за съжаление не могат много да ми помагат)
2. И  Тея и Емо изкараха варицелата - много съм доволна (как гадно звучи  Sick ), че си минаха реда още като деца
3. Ходих на другарска среща в Плевен - 10 г. откакто съм завършила Плевенското Музикално у-ще. Оказа се, че съм единствената с две деца, а като казах,ч е до към 35 възнамерявам да са общо за четворка белот  Mr. Green и започнаха да ме гледат така: #Crazy
4. Вчера ми беше шофьорския изпит: резулат: 3 грешки на листовки (при 6 си скъсан) и успешно взето кормуване. Сега остава да си взема документите и да мна БЧК курс и се яхам на колата! Мъжът ми толкова се зарадва, че от първи път го взех че сега се е юрнал да тегли кредит за да си купим втора кола...
5. Тея е болна - хрема, кашлица, температура до вчера, днес - само хрема и кашлица. Докторката каза, че ако и днес вдига темп. от утре дай започна Сумамед(антибиотик), ама на мен хич не ми се дава и ще се опитаме да го избегнем.

Не съм ви прочела още, но ще го направя тия дни.
  bouquet

# 253
Здравейте, мами и дечица!
  Все по-рядко се включвам и не мога да ви изчета сума време. Незнам и от къде да започна.
  Болничките бързо да оздравяват, а Пепи да не се контузи повече!
  За килограмите да знаете, че има форум с диети и рецепти за красота. Аз доста се поограмотих от тях и след като спрях да кърмя пробвах какво ли не и съм посмъкнала  Embarassed но имам още около 15кг.
 Мама Нина, хубава разходка сте си направили!  Grinning За отказването от шишетата пробвай със смяна на накрайниците(първо мек, силиконов, плосък; после минете на твърд; на сламка ит. н.)
Аз по принцип съм против рязката промяна в навиците и средсвата за хранене и пиене. В момента Калоян пие вода от чаша с твърд накрайник и стоп клапа на Дисни. Евтина е и я купих за проба, но на него му хареса. Доскоро пиеше мляко вечер от шише с мек накрайник. В събота му купих чаша на Авент 340мл. Води се спортна, неразливаща. Накрайника е твърд и вече пие от нея.
 Мериа, честита ви количка и приятно изкарване на морето!
  Аз много държах да резервираме хотел на морето с басейн точно заради децата  newsm78 Надявах се водата да е по-топла.  Confused Пък и знам, че ако се погълне морска вода, ангината не ни мърда. Щерката задължително възпалява гърло на морето. Сега, обаче като ви чета съм много разколебана и се чудя дали да ползваме басейн или да се плацикаме в моренцето. Уф, аман от моите терзания! Whistling
  Калоян отскоро е голям фен на пързалките. Заведохме го в един парк, където имаше две свързани помежду си с мостче и покривче, точно по негова мярка. Тичаше ту към едната, ту към другата, а ние с тати го пазим да не падне от двете страни и сновяхме наляво, надясно.
  hahaha Joy Голям смях падна, а Калки така се умори, че заспа като пън.
  Вчера една баба изпадна в потрес, като видя, че му свалям гащите и го изчишквам на "скришно място", а памперс не вижда. Един час ме разпитва на колко е, кога съм почнала и как съм го научила...
  Който съм пропуснала да не ми се сърди, трябва да се занимая с Малечко. Ще се включа пак.

Приятен ден на всички мами и малки душички!

# 254
Здравейте!

Момичета чета ви, но нещо не остава време да пиша.
Много болнички. На мъничетата скорошно оздравяване, а на Пепи никакви контузии повече.
Кръщенката мина много добре. Обещавам утре да кача и да покажа снимки.
Мама Ели, ще се възползвам и аз от съвета за мекия накрайник. Имаме чаша с твърд накрайник и със сламка, но не ги иска.
Мериа, честита ви количка. Приятно изкарване на морето, да се чипкате и за нас.
Игси, честита книжка. Безаварийно каране и една нова количка.

Ние смятаме да идем средата на юли във Велинград за една седмица.
Ооооо, Вили ме вика, вече се е наспала
До скоро

Общи условия

Активация на акаунт