ФЕВРУАРЧЕТО тича, скача, лудува, Деня на детето празнува

• 8 963
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
Atrakcia, и от мен имаш пет точки!

ScreamingMamaa, добре завърнала се! Браво на песнопойката Лорка. Ама това с обрива е много неприятно  #Cussing out. Дано лелките в яслата започнат да я посъбличат!

# 31
  • БГ
Здравейте, мами и сладки форумски дечица, в новата ни темичка!

didun4о, поздравления, както винаги си се справила повече от чудесно!

Честит празник, с малко закъснение, честит 24-ти май - ден на славянската писменост и култура!

Ние току-що се прибрахме от едно изпълнено с емоции пътуване, което нямам търпение да споделя и с вас! Бяхме в една вила на брега на яз. Ивайловград, приказно красиво и много спокойно място! Дъжд имаше и там, но това не ни попречи да се повеселим подобаващо! Ето и малко снимки от събитието: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98258&photo=76

На болничките бързо оздравяване, връщам се назад да ви изчета и после пак ще се включа.

# 32
Здравейте, мами! Аз съм добре, почти здрава, Коки е в суперформа  Sunglasses
Да кажа тихичко - трета нощ спим без цица! Вече започвам да спя по 3-4 часа без да се събудя, към 2ч му давам вода, към 4 пак, после почвам да се събуждам на половин час да видя завит ли е, добре ли е...Откакто се е родил имам фобия да не спре да диша докато спи - и оттам не съм спала една нощ като бял човек...Е, заслужаваше си - я какво хубаво и здраво юначе си имам  Heart Eyes
Стефанийка - облизвах снимките, докато ги гледах  Joy Как можа туй крехко месенце да ми го изтипосаш, сега пак няма да спя  Laughing
Много е хубаво извън града,  нямам търпение и ние да си намерим нашето кътче и да си направим къща там...
Лека нощ на всички - и големи, и мънички  Hug

# 33
Еееее Стефанийка, както бях полузаспала, така ми светнаха очичките  Shocked - завидях ви... - много ми хареса - и чевермето с мръвката и моравата (това хотелче ли е) и , че сте си починали сред природата, а гледката към язовира е страхотна...
Олимпиа, чудесно е, че сте здрави и поздравления за некърменето през ноща - а защо не слагаш Коко в чувалче или не го обличаш в цяла пижамка, за да си сигурна, че няма да му е студено и така да си спестиш и притеснението и ставането да го завиваш  newsm78
Не само Лорка е с обрив ... и Марти има от днес обривче в основата на гръбнака - мисля, че се поти с този памперс - сега го мазах с цинков крем и му сложих едно памуче, ако се изпоти да не се запарва...
Краси, как са децата? От какво повръщахте?
Марти е по-добре - няма Т, има сополи и кашля, но редичко, но за сметка на него Пепи се скъса да кашля цял ден. Какво ли не му давах, а той ходи и се вре в Марти нарочно и го прегръща - 100 пъти съм му направила забележка днес и изобщо не ме слуша това дете.
Днес щях да се срещам с една жена за гледане на детето и като й се обадих, за да се уговорим за срещата, тя ми заяви, че се отказва, защото от 8 до 17.30 е много дълго времето, а и заплащането от 350 лв. й било малко....и това без да сме се видели, без да си поговорим. Като я питах за колко ще се съгласи, тя ми каза - поне 500лв. 

# 34
  • София
Стефанийка,на страхотно местенце сте били и хапването и веселието са били на ниво  Wink.Интересува ме вилата на ваши приятели ли е или под наем?И ние много обичаме такива местенца,а там е просто разкошно... thumbsup

Олимпия,браво че вече сте здрави и си се понаспала  Hug

Скъпата,много ми се струват 500лв. за заплата ,някои хора се самозабравиха просто  Rolling Eyes .

Чакаме снимки и споделяне на преживяванията на булката Тити married

# 35
Здравейте!
  Благодаря за отговорите на въпросчетоbouquet
  Радвам се, че болничките са се пооправили!  Hug
  Скъпата, на зор си в момента, но 500 ми се вижда голяма цифра. Ти си знаеш, дано бързо си намериш бавачка  Peace
  Стефанийка, ние с mimi.m сме на диета, недей така ни изкушава  Joy Страхотен уикенд сте си направили  Peace
  Атракция, отивам да гласувам  Peace

Спокойна нощ!

# 36

Ето и за още  един конкурс -там имаме една снимчица.[/color]  Само да уточня, че за този конкурс се изисква регистрация.

Тук нещо не се ориентирах Sad

# 37

Ето и за още  един конкурс -там имаме една снимчица.[/color]  Само да уточня, че за този конкурс се изисква регистрация.

Тук нещо не се ориентирах Sad

Успях! Embarassed Явно много съм заспала вече!  Confused

# 38
te]

Успях! Embarassed Явно много съм заспала вече!  Confused
Ти ли си eli9606 , дето ще го схруска  Wink
 Благодаря ви, момичета   bouquet
И аз се изгласувах  Wink,това някакъв конкурс ли е?
да, видях го случайно преди известно време, като влезох да разгледам снимките на Мериа  Laughing

# 39
Добро утро!
Скъпата, как са дечицата ти днес?
Оздравяха ли другите ни болнички?

# 40
Добро утро, мили мами! Моите кашлят все още... , но поне Т нямат. Марти е много кисел, събуди се в 7 ч. мрънкайки, не пожела да закусва - това се случва за пръв път той да откаже храна.
Атракция, аз също гласувах, но в това второто не се ориентирах ...
А за заплащането и аз си мисля, че е ненормално 500 лв.
И аз чакам инфо за вилата - много ми хареса!
Олимпиа, тази нощ буди ли се пак? Нали не си го кърмила?

# 41
  • БГ
Привет, мацки! Хайде да ударите по едно другарско рамо и да изгласувате всичките ми снимки с 5  Laughing  Eto линк към снимките за конкурса.
Ето и за още  един конкурс -там имаме една снимчица.
  Само да уточня, че за този конкурс се изисква регистрация.

Многоооооооооо петички и от нас!!!  Hug Hug Hug  Успех в конкурса!

# 42
Многоооооооооо петички и от нас!!!  Hug Hug Hug  Успех в конкурса!
Мерси ти   bouquet

Атракция, аз също гласувах, но в това второто не се ориентирах ...
Изисква да си направиш регистрация, да качиш снимка....ей такива неща  Grinning

За кърменето-все се каня да ви кажа, че почти от месец Божидар не суче. Сам се отби някакси. Сега вече не се и сеща, даже и като ме види гола не мучи като преди  Mr. Green

# 43
Вчера бяхме на гости на сестра ми и Коко заспа в 21.00 (на цицата). Понеже даваха интересна серия от местопрестъплението - не ми се тръгваше веднага. Не се събуди нито в колата - спа в ръцете на сестра си - нито вкъщи, докато го събличах.
Към 2ч се разписука, дадох му вода, обаче беше с Т. Сложих му една свещичка, наливах го с вода докато свърши шишето и му дадох да цокне. Спа до 9ч  Peace, съответно и аз  Grinning и днес е кукуряк!
Сега в 14ч яде малко супа, цокна пак 5минути и спи...
Някой ме пита защо не го слагам в чувалче - ами откакто се затопли, спи само по боди, и всичко друго допълнително по гръбчето го изпотява, чак и главата му става мокра. Затова предпочитам одеяло, от кръстчето надолу да е завит.
Пекна слънце, ама бебо спи - ще се отдам на мързел , щом не можем да излезем...

# 44
Здравейте момичета!

Рая е с варицела. Сега чакам и малкия. ooooh! Добре че е без Т  (за сега). Плаче ми се, ама няма как!

Толкова божествено красиви места има в България!!!!!! Това е едно такова. Стефанийка, можеш ли да дадеш малко повече инфо за местенцето Praynig. Само да разкараме гадната шарка и сме по пътищата. "Задушавам" се вече в тази София! Олимпия, и ние си търсиме наше си местенце, където да си построиме къща и да има къде да щъкат бръмбарите ни.
Скъпата,тази цена за детегледачка какво включва? И каква квалификация има жената? Децата вече не са бебета и е необходимо освен смяна на памперс и хранене, да им се развива креативността. Абе, не ми се говори, какви претенции имат вече тези жени ooooh!!
Отивам да облекча сърбежа на Рая.

Общи условия

Активация на акаунт