Отговори
# 75
  • София
Ей, moonlady - страшна е Норка Heart Eyes Много целувки!!! И да не се сърди татето, ама ти е одрала кожата Laughing

Fiffi, забравих да ти благодаря, че ми разясни за калциевия незнамкаквоси - точно такова ни бяха изписали. Аз тъкмо реших днес да го давам и те обривчетата минали Laughing

Ей, Фиффи, не изчакваш да се успокоят страстите и сега давай за проходилките да заформим спора Wink
Joy И аз проходилка не мисля да ползвам Flutter

tini-mini, какво беше яла?? Добре, че е минало, много неприятно.

# 76
  • Vaudreuil Canada
Супер сте - завиждаме и точим зъбки за моренце.

# 77
Аз ще ползвам проходилка. С първото ползвах и не сме имали проблеми, проходи на 9 месеца....

# 78
Аз ще ползвам проходилка. С първото ползвах и не сме имали проблеми, проходи на 9 месеца....
Ами то отличен генетичен материал, бе човек !
А ето ни и нас на първата ни снимка за първия ни паспорт в живота: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2956637
Лилетка какво стана с вашата сватба ? Нали не е минала ? Ще очакваме снимки, моля Wink

Последна редакция: пт, 25 май 2007, 21:56 от poli.jekova

# 79
moonlady,невероятна е малката на морето!така искам и ние да сме на море!а не знам дали ще ни огреят картите,че ще е много удобно-пълна база и малко пари.ама пусто сме подали молба за шефска смяна,че само така ни изнася и може да не стане.но ,така съм се наточила и сега ,като видях малката,направо ще тръгна пеш кам бургас веднага  hahaha Joy
за проходилката-аз ще се опитам без нея или само ще я слагам без колела.просто соня да стои права с опора.това се каня да го правя около 8-я месец.не знам дали е рано,ще видим как се развива беба.ние вкъщи сме с килими навсякъде,защото митко все по земята играе,а сме с теракот и е студено само на плочка.а бебка с проходилка ще се спъва и пада.виждала съм как племенникът ми забива главичка в пода-много е кофти.стряскат се,плачат...не си заслужава.поне така ми се иска.но ,ще видим.
ааааааааах,морето,ах,морето!в мен оставаа!!!

# 80
  • Варна
аз не съм решила още за паяк, като ми дойде на главата ще видим.
тука в апартамента тясно ми се струва за паяк , а къщата има нужда от един голяяяям ремонт щото е стара и за дете не става Confused
но каишка със сигурност ще купя,кръста ме боли от ляво още преди да забременея ooooh!

# 81
  • София
Virginity как ми стана жал като я видях Лорка с тая превръзка на очето Cryдобре че вече всичко е ок PraynigМаско чувалчета  летни има в почти всеки дет.магазин,вчера видях и в Пигис хаус,ама за цената не погледнах,ама те летните са си чист и прост чаршаф Rolling EyesАлекс си спи с едно където него знам какво е лятно ли е зимно ли е,ама не е дебело и мисля че засега не му е топло,даже и тънко одеалце му мятам отгоре LaughingЗа зелечуковото пюре-аз слагам вътре и АМ и общото количество пюре и ам е ,180-190 гр.poli.jekova голям сладур е твоя биберон Heart Eyes,онзи ден ти гледах албумчето,е страшен е,с тия гривнички Laughingmoonlady и аз ти завиждам за плажа SunglassesЗа проходилка хич и не ми се мисли ooooh!в нас,в спалнята гардероб с огледални врати,в коридора пак такъв гардероб,в хола сумати стъклени истории,въобще къде ще го пускам това дете не знам Thinkingама има време ,аз ще взема със сигурност ама няма да прекалявам с нея Rolling Eyes

# 82
tini-mini, какво беше яла?? Добре, че е минало, много неприятно.
Пържола с някакви подправки и картофи. Още не мога да разбера откъде ми дойде, ама да не занимавам аудиторията.  Rolling Eyes
Искам да попитам някой от вас ползва ли успешно спален чувал за бебеоците? Аз бях купила такъв зимен, ама така и не го пуснах в употреба, защото ми се видя сложен въпроса преди или след като е заспала да я сложа вътре и как да я премятам от кошарата на спалнята за хранене и обратно, без да я събудя.

# 83
Ооооооох докато ви изчета  ooooh!
За Ники   bouquet
Айде отивам да спя, защото още не съм захранила и се храним на два часа цяла нощ  Rolling Eyes Та по темата, мисля вече да захранвам другата седмица с каша, само дето още не съм решила с каква  Laughing
Аз ползвам спален чувал, тънък, летен Peace
Целувки от нас с Велючито  Hug

# 84
  • Бургас
Moonlady ееее страшно е гаджето. Браво! Трябва и аз да заведа Пешката, ама като знам какъв е дивак ще ни се земе акъла  Laughing  Да нацелуваш малкото слънчице от нас с Пешката

verolina аз мисля, че и друг път съм казвала, но Петър вечер никога не е заспивал преди 12. Пробвахме какво ли не?! Сменяхме къпането и в по ранен час и в по късен, но ефект нямаше. Така си остана, от родилния е така. Ако заспи преди 12, примерно към 8 или 9 или 10, то то е за не повече от половин-един час1, но разбира се след това заспиване НЕМА в 12.

Ние също сме все още само на кърма, но вече съм купила пюрета и другата седмица ще почвам захранване с тиква.
Златната среда  Peace

Адриана Здравкова витамин Д  аз все още давам, зависи от фонтанелката на бебчето....по преценка на педи 2 капки, но мисля, че лятото може да се намали все пак децата са постоянно на слънце.

Fiffi аз проходилка не мисля да ползвам. Никой в къщи не е проходил с такова нещо. А и при мен има и друга причина, просто от вещи на малкия, в къщи вече няма никакво място. Като разпъна дъската за гладене и сушилника, по време когато къпем Петър /т.е. когато и коритото е извадено и 5-6 маймуни сме около него/ , където е и столчето за хранене и татито точно с припълзявания и прескачанки успява да влезе за да поработи малко на компа. Абе както една мама го беше описала, като тетрис, преместваш нещо за да стигнеш до друго  Mr. Green

За каишките от  приятелки знам, че не са за препоръчване, защото когато бебчето прохожда /а и преди това/, то трябва да се учи да пада по дупе, а при тяхното ползване това не се случва и децата падали направо назад като талпи и си удряли главичките. Naughty

Вержи дано вече с Лорка всичко е ОК!

А и още нещо щях да забравя! Помните Мерри нали?! Ето това ми е писала на лични: Ники,голям сладур е станал Петър .Тези дни като отварям някои темички ,случайно все на вас попадам.Нека ти е жив и здрав.Предай поздрави на момичетата от декемврийската темичка. Мерри

Поздравява всички.

Айде лека, че след малко ще папкаме и ще се приспиваме. Heart Eyes

# 85
  • София
tini-mini аз като го изкъпя Алекс,слагам му пижамката и бум в чувала,храня го и го слагам в леглото,ако се събуди го вдигам с чувала,иначе да ти кажа много ми е удобен,защото иначе много рита  и все е отвит,а и той си свикна и не се противи Laughing

# 86
  • София
Искам да попитам някой от вас ползва ли успешно спален чувал за бебеоците?

Ами с бебката все още не съм ползвала, защото спи при мен и по-често я завивам с моето одеало, но с баткото ползвам от 4 месечната му възраст и до сега /вече е на 4 години/!

И аз да кажа за захранването: ще захраня след 6, а може и след 7 навършени месеца. От това което съм прочела тук-там мисля, че късното захранване е много по-естествено и аз като един привърженик на природосъобразния начин на живот, съм го избрала за моето бебе. Мисля да започна с плод - някой от сезонните плодове, като ще го пасирам.

Имам въпрос към мамите, които ползват слинг - в каква поза носите бебоците - на моята дунда вече не й е интересно да стои обърната с лице към мен, а иска да гледа напред?! newsm78

# 87
  • Vaudreuil Canada
Искам да попитам някой от вас ползва ли успешно спален чувал за бебеоците?
И аз ползвам спален чувал - в началото ми беше малко сложно, ама свикнах - а и бях чела, че колкото по-рано се почне, толкова по-лесно свикват децата с тях - нещо от сорта, че веднъж пуснато да спи свободно трудно се напъхва в чувалче Simple Smile ама сега ми е много добре с него - не го мисля дали е завит или не - като трябва да сложа одеалце го подпъхвам от страни, а дребното като си дигне крачетата и само се доувива в одеалцето, и най-ме радва, че на раменцата е завит. През нощта за кърменето зависи как се събуди - понякога го вадя от чувалчето, понякога го гушвам заедно с чувалчето.
Мисля да почна обаче да си шия чувалчетата сама та да са ми по размер - че вече ни умаляват старите, а не знам до какъв размер се продават.

# 88
Wink защото според мен първо кърмиш, аз първо давам пюрето, в случая става дума за 125 мл и след това колкото иска да цоца на корем. Вече сме на едно цяло бурканче, което 200иняколко си и не кърмя след това. А ако няма големи бурканчета каквото си искаш- вземи си две малки, което не е много рентабилно, но какво да се прави или смени марката.
Да, сигурно ще е затова. Но аз първо кърмя, защото още не смятам да замествам хранене. Като почна да го замествам ще обърна реда. Пък и съм забелязала напоследък, че може да поеме и още пюре, но кашата едва я изяжда.
Поли, страхотна снимка!
Moonlady, и ние благородно завиждаме. Малката е голяма сладуранка!
И аз с баткото ползвах проходилка и той проходи на 10 месеца. Не виждам такава зависимост - проходилка=късно прохождане.  Така че и сега ще ползвам, но сме я дали на едни приятели и нямам търпения да си я взема.  Баткото беше почти на 6 месеца като го сложихме вътре. Естествено беше повдигнат достатъчно в началото, за да не си стои много на крачетата.
Честити 5 месеца на бебе Свилена на мама alex_shu!
Момичета, днес е Задушница. Нека си спомним за близките ни, които вече не са сред нас.  И нека се помолим за малките ангелчета на Емски и Мери! Praynig

# 89

Добро утро!
То и у нас е така....като тетрис......махнах обаче килимите и сега се пързаляме по паркета #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт