за хал хабера пак - ако си го опитал и ти е харесало защо да не го сподели6 с вси4ки останали - ве4е спорихме по въпроса .. няма нужда да се повтарям
4акай сега и аз да се набъркам (на всяка манджа мерудия)
без да правя извадки от гугъл за историята на паеята, 4е както стана ясно, вси4ки го използваме добре и можем да си направим справка
доколкото ми е известно и от 4етено, и от ядено в Испания, и от най_близките ни приятели, които са испанци, една от разновидностите е то4но "смесена", mixta ли се казваШе? , в която може да има риба, пиле, заеШко, свинско филе, ребра, или надени4ки, освен разнообразието на зелен4уци.
всъЩност, явно, всеки може да си слага, каквото му хрумне , но без да си изтъкваме, 4е "в Италия е така, а тук, не"
само от лЮбопитство и набързо, този сайт, испански ли е? :
http://www.portalgastronomico.com/Recetas/recetas/Paella_mixta.htm
http://www.portalgastronomico.com/El_Rebost/Carnes/Porcino/Costillas.htm
извън въпроса за паеята, много работа сте свърШили в тази тема