Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!

• 10 642
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
ДА СА ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИТЕ ДНИ НА (патерици)
МАРИЯ И ДИМИТЪР СТЕФАН САМУИЛ ВЕРОНИКА МАРТИНРАДИНА МАРИЕЛА  И ЕЛЕОНОРА (нищо, че сме честитили вече Wink )
РАСТЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ
а техните мами Cygnus, Aнна, Корнелия, Фани, Пинк, AniKar, Penelope и Таталинка да бъдат много обичани

ЧЕСТИТ РОДЖЕН ДЕН НА НИКОЛАЙ И ДИМИТЪР

ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ИМ ПОЖЕЛАВАМ И ДА СЛУШАТ МАМА И ТАТЕ
а на мамите НиНа и Габинки скромен букет

Лека и спокойна вечер от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 286
Честито и от мен на Николай и Димитър-да са живи и здрави....много послушни и щастливи...а,мамите по-редовни/аз само намеквам,пък те дано се сетят/

Дидке,не само д...то си развях/та затуи сега едвам стоя/ама да знаеш,че смятам вече по-редовно да се поразвявам,че нещо почнах да изсфирясвам ,пък ми е ранко още Mr. Green............
Елисирчето е добре,Цецко малко  я беше поизплашил/ама знаете с деца как е..../но се надявам да се разпише скоро в обичайното си ведро настроение,а аз да се похваля с какво ме зарадва тя вчера:
D3s добре дошла на теб и на малкия Марти/ние тук обаче сме много нахални и скаме снимки от новодошлите...поне аз,де Wink/
Лека и мека от мен....аз ще пробвам и да поспя.....ама май съм позабравила как се правеше Mr. Green
Лида,одеве забравих-ама пиши повече другия път...и дай някакви координати за връзка с теб/де да знам може и къмто Благоевград да се поразвея Thinking/

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 01:22 от Анонимен

# 287
  • Канада
Честит рожден ден на  Николай на мама HuHa и на  Димитър на мама  gabinki!Да растът здрави и послушни деца!

A за мамите
Весел празник!!!!

# 288
Здравейте мили момичета !   kaffeetrmker_2
Нека и аз да честитя на празнуващите днес Димитър и Николай , както и на техните майки  gabinki и HuHa ! Нека растат здрави , щастливи и обичани дечица ! Весел празник !   ura
Дидко ето ти повече инфо за метода Супер нани - дано съм ти полезна !  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=161775.20
Таталинка , чакаме снимки от прекрасното парти вчера - хич не се скатавай !
Исках да направя едно предложение - не знам дали ще го приемете , но все пак ето правя го.Искате ли тази тема да бъде пусната със същото заглавие , като 2-ра част , после 3-та част и така докато минат рождениците.Ще ме отрежете май ....ама направих си устата поне   Stuck Out Tongue Winking Eye Уф , Нансен яде от крема на Мустела . Angry После ще ви пиша пак .

# 289
  • София
Честита първа годинка на Ники и Дими!
Да растат здрави, усмихнати и сладки момчета!

Нина, Габинки, честит празник и на вас момичета!
Бъдете най-добрите и щастливи майки!
Весел празник и да се включите със снимки!

D3s, добре дошли с Марти в нашата юнска банда! Разкажи повече за вас, пък и снимки, ако пуснеш, супер Simple Smile

За заглавието - всички са симпатични. Само си мисля, че е по-добре на второто заглавие да няма "ще", защото вече имаме рожденици, които са духнали първата свещичка и да е нещо в стил "Юнчето духва първата свещичка и към тортата протяга ръчичка".  Подкрепям и предложението на Вили - така празничната тема ще е в серия  Peace

Мацки, купонът вчера беше приказен, и двете с Ени сме много доволни. Още ми е празнично и хубаво на душата. Сега оправям снимките и по-късно ще се включа с разказ и снимков материал. Благодаря още веднъж на всяка от вас за милите пожелания и виртуални подаръци   bouquet

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 09:05 от Tatalina

# 290
Честит рожден ден на Ники и Димитър
 newsm38 Tada

Да растат здрави и усмихнати деца!
Честито и на техните мами  bouquet

Таталинка много ще ми е приятно да се видим Hug, само че аз мога само събота и неделя да дойда до парка нали сън на работа.
Много се радвам че сте изкарали страхотен рожден ден, чакаме снимчициии.

# 291
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН
на  ДИМИ  на мама Габи и на НИКИ на мама НИНА

бъдете много здрави, щастливи и послушни деца!!!

Мили,майчета - вие които сте дарили живот на прекрасните си синове бъдете все така грижовни ! Това е за вас:

Под секрет да ви кажа, че мама Габи е с Дими в Свищов, там ще празнуват голямото събитие , а утре е кръщенето на Дими. Ще искаме снимки после, заформя се голям купон  newsm67....

Хайде Таталинке, показвай снимки, вчерашното ти пожелание за малката направо ме разчувства, ти си чудесна  Hug

Добре дошла D3s newsm51 - то и аз се включих тук преди няколко седмици, но уверявам те страшна е компанията, очакваме да ни запознаеш с Марти  Heart Eyes!

Аз също много си харесвам заглавието на сегашната тема, и съм "ЗА" да продължим с него .

При нас днес е много облачно и духа ужасно, не ми се остава у дома, на Ники май му тръгна и 6-тото зъбче, аз и той сме доста криви и изнервени, а не искам да е така, малко съм тъжна,че пренасям моето настроение на него ....

# 292
Здравейте момичета! Обещавам да сложа снимки при първата свободна минута, а такива почти нямам Sick
Честит Първи Рожден Ден и от нас на малките пакостници! Да са живи и здрави и много да ви радват!

# 293
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН.
НА ДИМИ НА МАМА ГАБИ И НИКИ НА МАМА НИНА. newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party041 Tada  party002  ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  4uu  costumed034 Tada
Много здраве щастие и хубави емоций.
D3s-добре дошла миличка.Самата аз съм тук горе долу от 2 месеца  и трябва да ти кажа че мацките са суперски. newsm10 Много се привързах към този форум заради тях. Hug Hug Hug Голяма краста са ми.
ОБРЪЩАМ СЕ И КЪМ ПРАЗНУВАЛИТЕ ВЧЕРА.------Хей мислих че темата ще пълна със снимки от купоните вчера.Какво става даите да видим. Ччакааааамммеееееееееееееее.......................... smile3509 newsm68 newsm44 smile3512

# 294
Честит рожден ден на всички празнуващи днес!!! Да са живи и здрави и да радват много мама и тати!!! Моя малък палавник след два дни ще стане на 1 годинка и ние се подготвяме за рождения ден. Ще пусна снипки след тържеството да ни видите. Днес бяхме на консултация и вече Цеци е 11 кг. и 82 см. Относно новата тема първото заглавие най ми допада.

# 295
  • Ямбол
Честит рожден ден на Дими и Ники!Да са много здрави, щастливи и да радват своите родители!
Подкрепям идеята на Вики за заглавието на новата тема/с I, II т.н.част/
Чакаме снимки и имам молба към всички.Ако може да споделяте и какви подаръци са получили или ще получат вашите съкровища.Че много се чудя какво да купим на Кари и какви подаръци да поръчаме на бабите и дядовците.Благодаря ви!
Добре дошла D3s!

# 296
  • Варна
Честит рожден ден на Ники и Дими! Бъдете много здрави, послушни и слънчеви дечица за радост на мама и тати!

Добре дошли на мама D3s и Марти. Дано компанията ни ви бъде много приятна.

Много ми е хубаво да чета за страхотните емоции около рожденните дни на порасналите вече бебета. Съпреживявам всичко с вас и чакам с нетърпение нашия рожден ден.

Geri_di на мен също ми е интересно какви подаръци са получили или ще получат децата. Имам нужда от идеи, въпреки че много неща съм харесала. 

Общи условия

Активация на акаунт