Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!

• 10 645
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Зори, пише си го Борко на първа страница....  Wink

# 241
Честит рожден ден на Борката и Дидко Hug

...да са щастливи и добри деца им пожелавам Heart Eyes

# 242
Анни, да така е с моите зъбки Mr. Green

Мама Саси, мерси за разказчето за отказване от цицата Hug
И аз пробвам нешо подобно, но нали си имаме бати, който ходи на ясла и пищенето го събужда Tired иначе Миши по същия начин пищи като го сложа в кошарата....сили нямам, но не се отказвам, макар, че оттучването вече траяе 2 седмици Sad

зорри, момата ви е много сладка Hug

Дева ко...посмях се и аз на постинга ти - я кажи каква тату имаш.
Ние с МироТо от 1999г си правим и все не сме се наканили Wink

Отивам, че Вики иска и той да пише....не е на ясла, че оня ден си удари окото Cry

bouquet

# 243
Честит Рожден ден на Борко и Дидко

весели игри, да са умни и добри.

# 244
Зори,не си единствената дето чете само началната...и аз снощи направо съм се изложила/ама по това време душата ми спи,ама пуста краста форумска/...та:
Честит рожден ден и на Борко на Дирдри!Да е жив и здрав и и много послушен-и злото да го забрави!На мама Ели-  bouquet
Аз бягам да стягам багажа,че организацията пак в последния момент се срина и сега  да гледам да не си остана и да слушам концерта по телефона/че така слушах Helloween преди време Mr. Green/..стискайте палци да не вали...пък утре живот и здраве ще докладвам подробности и от РД и от концерта.......

# 245
  • Пловдив
Ааааа, дами (Зори, Любе), да си имаме уважението. На 1-ва страница и Борко го има. Няма ги само дечицата, чиито мами не са ми писали на лични да ги добавя.
Та, да си дойда аз на думата и да честитя на малките рожденици. На Диди и Борко: да са здрави, палави, игриви и много щастливи.

Сонка, Дирдри, бъдете най-щастливите и винаги обичани мами.

# 246
Честит рожден ден на Митко и Борис, растете здрави, весели и щастливи!   bigdance2
А на мама Сонка и мама Дирдри най-веселия празник!

Зори, триколката изглежда много хубава. Тъкмо си я харесах като модел да купим на Боби и сега като казваш, че са се развили болтове и се замислям.
Дева ко, много весел постинг.
Люба, весело изкарване на РД и на концерта.

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРКО И ДИМИТЪР

МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО
а за мамите

Момичета, благодаря ви за пожеланията Simple Smile   bouquet  bouquet

# 248
Честит рожден ден на Борко и Митко!
Здрави и щастливи да бъдат, голяма радост на мама и тати!

Весел и незабравим празник!

bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 249
Благодаря за поздравите от името на Борко!

Много ми хареса това за баш-набора, та, на баш-набора Дидко: Честит Рожден Ден! Много здраве и късмет му желаем; бурно и запомнящо се детство!

Честито озъбване на хубавелката Иванна!

Ние с Борката след малко тръгваме към Южния Парк, където смятаме неангажиращо да черпим познатите майки и бебоци. Така че идвайте! Много ще ни е приятно да се видим там, че одавна не сме идвали. Само стискам палци да не вали. (*неангажиращо значи да не вземете да купувате подаръци, ей!)
За добро или за лошо реших да не организирам бурен купон в чест на Борката. Нещо нямам никакво желание за парти клуб, балони, топки и т.н. Не знам защо. Най-много ми хареса да прекарам рожденния му ден в парка. Сега имахме тържествен обяд с татко, свекъра и свекървата, на който запечатахме рожденника за спомен. Утре ще приведа снимки.

И накрая да се похваля, че съм много доволна. Това тук е моят подарък за Борко: http://byrborko.hit.bg/ Татко му купи един камион дето е по-голям от него (идеята взехме от тук: някое форумско бебе се беше сдобило с такъв). Голям купон е с този камион smile3521

Чао! Отивам да се пудря и стягам за парка newsm03

# 250
Мили мами, благодаря ви от името на Владислава! Желаем на всички рожденици щастливо детство!

# 251
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРКО И МИТКО и от нас!

[b]ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ! [/b]

Много ми хареса идеята на Дирдри за рождения ден на Борко, мисля че и на малкия ще му бъде забавно, хем ще е с децата които познава и ще се забавлява истински,това си е истинска изненада! Пък и подаръците от мама и тати също са перфектни  Hug!

Зори, малката се кефи с подаръците а? Нищо ,че се е развалила малко триколката, като видиш усмивката на принцесата и това е предостатъчно .

Хайде и на мен ми стана интересно това с изненадата за татуто на Дева-Ко, показвай де, всички мами чакаме, мен в ученическите години ме беше подгонила треска за обеца на пъпа, ама едвам удържах фронта ....

Ние днес не искаме да спиме , сега го чувам пак реве от спалнята, отивам да го гушна за кой ли път вече, направо полудявам момичета ...  #Crazy

# 252
  • Варна
Дирдри, ние бяхме с големия камион  Grinning И наистина е голямо забавление, лошото е, че на нашия вече му падат гумите и трябва да го водим на сервиз  Laughing

Табби, честито зъбче и от нас! Здрави и бели да са всички и лесно да излизат.

Таталинка, благодаря  Hug Аз сега се сетих за твоята прическа и се върнах назад да видя. Много си свежа Peace
Аз тези дни чета по диагонал, че пусто време все не достига...Днес пък за лош късмет имах планове за фитнес и дерматолог да ми горят една бемка, но майка ми паднала по едни стълби и сега са в спешното. Сега си стоя тук и се моля всичко да е наред, че оттока над едното око беше доста голям.

# 253
  • София
Преди малко се върнахме от консултация, та да се отчетем с мерките - Ени тежи 9.200 и е висока 72 см. Пораснала е съвсем малко, но то с това щъкане по цял ден е нормално. Пак много плака от кантара, хич не го обича.

Дирдри, да беше казала по-рано, че ще идвате към парка, бре моме, та да минем и ние с Ени. Но понеже не ми е чак толкова близко днес го пропуснахме. Жалко, искаше ми се да видя порасналия рожденик. Весело изкарване и снимки да пуснеш задължително. Много готина страничка си му направила на Борко, браво  Peace

Еле, как мина празника? Разкажи как сте с бонбонката ти, ако имаш време за писане. Пък и снимки не си пускала да ви видим.

Анитка, стискам палци травмата на майка ти да не е много сериозна и бързо да се оправи  Praynig

# 254
  bouquetпривет  Сега и ние ще излизаме по разходки,чакаме да ни вземат Wink,та докато чакам да направя уточнение че имах впедвид началната страничка на форума не на нашата тема Grinning.Щото и там пише рожденниците всеки ден,пък някои не ги пише та се почудих защо е така newsm78
Иначе знам,че в нашата темичка на първа страничка всичко си пише....Пепитка Hug
Колелото е паянтово,но е от по евтините Confusedможе за това да е така.Тези в каталога на "Метро"изглеждат по-здрави ама са около  50 лв.
Целувки на всички палавници Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт