Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!

• 10 649
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Честит рожден ден на Владислава! Бъди много здрава, послушна и щастлива!!!

Честито първо зъбче на Иванна - и скоро да покажете снимки. А за косичката нямам думи - просто прекрасна. Тъй като Дари е с малко косичка ви завиждам благородно. Но това не ми пречи и аз да слагам по една фибичка - толкова ни е капацитета Mr. Green

Любе, виждам, че доста сте се развихрили. Снимките са страхотни, а бебчовците още повече.

Таталина   bouquet

Вили1 разбира се, че ще ти кажа как успях да махна нощното кърмене. Но преди всичко трябва да се запасиш с огромна доза търпение и железни нерви мила. Предупреди всички вкъщи, че няколко нощи почти няма да се спи и ще има голям рев. Защото подкрепата на близките ти е от голямо значение. Първо си приспивах Дари на гърдата, но когато започваше да се отпуска и унася я слагах в креватчето. В момента, в който я поставех веднага се събуждаше, изправяше се и започваше да крещи. Колкото пъти тя се изправеше, толкова пъти я целувах и поставях отново в легнало положение. После излизах за малко от стаята и през това време се скъсваше от рев, а на мен сърцето. После като се върнех я слагах легнала и милата ми хващаше ръката и спокойна, че съм там заспиваше. Когато се събудеше посреднощ да търси цицата я гушвах за кратко, отново целувка и обратно в легнало положение. Отново се повтаряше ставането и лягането. През това време Дари пищеше много силно, а аз говоря тихо и спокойно. Когато беба видя, че няма да стане на нейната - да й дам гърдата, лягаше и започваше да блъска кошарата, да рита с крака и да ме удря. Така първата вечер си порева и попищя точно 1час и 45мин. Втората нощ пак по същия начин, но когато й показах, че няма да дам гърда пищя 1час. И така за близо 3-4 нощи успяхме да увеличим интервалите през събужданията. След една седмица вече си спеше спокойно до сутринта когато вече като подарък давах гърдата. Много важно за този период и да не си изпускаш нервите дори за секунда и да не даваш гърда когато бебето започне да хълца от рев. Съжалявам ако ти се струва много жестоко, но нали всичко е за тяхно добро. Пък веднъж започнеш ли да не даваш цица през нощта трябва да устоиш до края. Веднъж баща ми влезе в нашата стая да ми се кара, че мъча детето и нямало смисъл от това. През целия разговор Дари мълча, а когато той излезе започна да реве още по-силно и постоянно гледаше към вратата - все едно търсеше помощ. Надявам се с това да съм ти помогнала. Имаш моята подкрепа и дано скоро се отучите и вие. Ако имаш въпроси пиши ми на лични Peace

Май ви досадих с дългия пост! ЦЕЛУВКИ!!!!!

# 226
Привет по късна доба!

Ние запрашихме към Търново тия дни и май пак съм пропуснала много!

ЧРД на Ивчо и Вики!
ЧРД на Владислава!

Любе, много сте чаровни! Но погледнах снимките само в началото, по-късно ще разгледам и натам!

Много да са ви здрави и сияйни дечицата! Само със щастие и любов да ви даряват, а от ваша страна то е ясно че е така!

.............

(Някакв нелепа рима, щях да изтипосам, но я забърсах, че ще ми се смеете! Страшно ми се спи и съм на забавени обороти.)

Анни, аз си спомних съвсем живо, как миналата година разказваше за тези череши и как после си родила. Party Сякаш беше вчера, наистина!

26, много ми хареса това което си пуснала! За съжаление е вярно до последаната буква!

# 227
Добър вечер красиви мами!  bouquet  bouquet
Първо да започна с рождениците Grinning
Честит първи рожден ден на Ивчо,Вики и Владислава!Желая ви здраве и щастливо детство!А на мамите много радост покрай малките слънчица! Grinning Heart Eyes
Любе много снимки бе душа  Hugи много цветни,клубчето е супер Peace
И аз отучих Ани от нощното кърмене като мама Саси за седмица се получи.Продължава обаче да се буди към 4.00 ,но давам само водичка и гушкам и заспива за около 15мин.
Таби честито ви зъбче Grinning
лека нощ  bouquet

# 228
Здравейте мили майчета.Доиде време и аз да драсна някои ред.
ПЪРВО ДА ЧЕСТИТЯ РОЖДЕННИТЕ ДНИ НА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА.НЕКА ТЕЗИ МАКИ СЪЩЕСТВА ДА РАСТЪТ ЗДРАВИ КАТО СКЪЛИ.ЖИЗНЕНИ КАТО ВЪРБИ.А ВИЕ РОДИТЕЛИ ДА СТЕ МНОГО ГОРДИ С ТЯХ.  :bouquet
Снимките са страхотни то са костюми, торти, гости, купони абе мани мани.
КОРНИ Е КОГА СЕ ВРЪЩА МЪЖЛЕТО С ФОТОТО? Любопитни сме от реакцията му.Значи още има време за ТАТО.(представи си прибира се от командировка и какво да види ) Скъпи познаи- татоирах се ! А така ли скъпа и какво?
Някоя пеперуда ли?
НЕ ДРАКОН.
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ а защо не някои череп с костите от долу.
ХА-ХА като в рекламата.Не се обиждай майтапя се.
ааз като си направих ТАТО и го показах на предишното си гаддже, той ме попита ---И ТОВА КОГА ЩЕ СЕ РАЗЛЕПИ.
Привърженик съм на идеята да го изненадаш.Защото мъжът ми пък разбра че имам татойровка малко преди да се оженим.Не че съм я крила,просто не се евиждала.И на морето като си облякох банския хоп.
26- страхотен пост сама лиго измисли? Ще го пазя един ден да го прочете сина ми.Защото представяш ли си сигурно техните деца-демек нашите внуци ще ходят с ракети на училище.
ТАТАЛИНКЕ-и аз си мисля за нова прическа.Нямам търпение да отидя до флизьорката ми да се полигави малко с косата ми.Мъжът ми не ми дава да се подстрижа късо.
Даже днес ми купи обици и в магазина изкоментира че с къса коса няма да ми отиват.Но аз пък му отвърнах, че тогава трябва да помисли по въпроса за други.
И така стига съм писала.Засега лека нощ. Joy Joy Joy

# 229

поздрави от нас!  bouquet
Сонка честит ти рожденник!Много да те слушка и радва!  bouquet Heart Eyes

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 00:39 от Zorri

# 230
Честит рожден ден на Дидко!Да е много здрава,да слушка и да радва мама и и тати...а мама да е все така лъчезарна и усмихната и да му подари братче или сестриче/не казвам веднага,ама  да се замисли в/у идеята;-)/

Момичета,не си причинявайте зора да разглеждате всички снимки-прекалено много са....и сигурно още няколко дни ще качвам,че с тая скорост и непрескъснатите проблеми на Снимка.бг #Cussing out...но лелите ни нали са по чужбината/а и повечето приятели/ и заради тях сме гледали да заснемем всичко......
Ани,тортите са с платки отгоре/готови картинки/,но честно след последната импровизация с тортата на Сами,вече поръчвам само нещо дето няма начин да го променят....иначе бяха страхотно вкусни/особенно втората с количките-ако някоя от Пловдивските мами иска-казвам на ЛС къде сме я поръчали,и цената е много добра/...за костюма на Сами-от детския център се постараха-въпреки,че на бебешките партита не се полага,май newsm78...и като цяло останах много доволна от организацията/ама тя собственичката е стара съфорумка,та нямаше начин да не е /...а в скоро време май ще има още събития там-ама да не издавам предварително/т.е. ще ви писне от снимки на един и същи фон Mr. Green/
Иначе днес вече на спокойствие си разгледахме/и посчупихме /подаръците....пада голяма игра....тоалети се мерят-мама до преди малко е прала и гладила/сакън да не би утре да няма детето с какво да се облече.../.....и тая вечер правихме суха тренировка за утре-да ви кажа още от сега ми се стяга сърцето как ще се справи майка ми с Иво/то имаше вариант и с давмата да е,ама свеки кандиса да го вземе Сами за една нощ ooooh!/...дано да няма връщане насред път,че ми е един глезанчо...пък и колкото е кротичък при мен,толкова е серт и реве та се къса като ме изгуби от поглед............Така,че стискайте палци да  преживея първата си раздяла с Ивчо.........
Лека нощ и сладки сънища.....

# 231
  • Канада
Здравейте и от мен!
Набързо да се включа,че цял ден едни барбекюта правим,гости,веселби.....Ама сега мъжкото съсловие отпочива,а   пък мен ме чака да пооправя къщата! 1dishes newsm28
Честит рожден ден на  Димитър на мама  sonka и на Борис на мама Дирдри!!!Нека да растът здрави и весели момченца,много послушни,за гордост на мама и тати!!!

Мили мами,на вас пожелавам много да ви радват порастналите вече момченца,да бъдете много обичани и уважавани!!!!

Вили,като се опитвам да се правя на Шесторъкия шива или както баща ми казва на майка ми  на шестобоцка hahaha Joy -да прадя сто неща на веднъж-изпускам понякога смисъла на изречението.Та,всъщност имаме вече цели 8 зъба #Silly
Любе,страхотен купон сте си заформили!Като гледам колко народ има,няма съмнение че е било весело и децата са се налудували!А Сами колко е щастлив само  с този костюм....Сега ще чакаме снимки и с подаръците-естествено представени от малкия сладък манекен! Simple Smile HugА ти както винаги изглеждаш невероятно и гледам няма видими следи от приключението с боята за коса smile3503
Момичета,аз ще се запътвам към кухнята,че мен чака Sad
На вас приятен ден и много целувки!!!

# 232
Добро утро!

Дими  Heart Eyesи Борко Heart Eyes, сладки хлапета, честит рожден ден!
Много здраве, радост, весели игри от нас със Стефи!
Растете игриви и любознателни,
бъдете гордостта на мама и тате!
Сонка и Дирдри, много празнично настроение, много усмивки и един вълшебен ден!
   love001  bouquet

Стеф се събуди, ще продължа от работата.

Слънчев ден от мен!  bouquet Hug

# 233
Честит рожден ден на ДИДИ и Борко!!! Да растат здрави, весели и послушни дечица, за радост на мама и тати!!!

# 234
  • Варна
Добро утро от слънчева Варна!

Честит първи рожден ден на Дидко и Борко! Да растат много здрави, щастливи и с късмет!

Сонка и Дирдри, честит ви празник! Нека момчетата ви са повод за милиони щастливи усмивки!  bouquet

# 235
  • София
Момичета, благодаря за пожеланията! Едвам сега сколасвам да седна на пц-то.
Честит Рожден Ден на патерици на баш-набора Ивчо и на мама Кабранска!
Честит Рожден Ден и на всички мъници, които съм пропуснала!
Да растете весели и засмени! Желая ви много здраве и безгрижно детство!

# 236
  • Варна
Аз най-накрая събрах на едно място всички снимки от рожденния ден и дори качих някой. Ето ако ви се гледа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137236&photo=10

Ние сме добре, по цял ден сме по разходки, защото Крис в къщи се проявява като разрушител. В момента вади едни дискове от стойката, преди малко опразни един шкаф с тенджери... аз какво обяснявам, сигурно и вашите са така  Mr. Green

Люба, много си елегантна на Ивчовия рожден ден. За рожденника и Сами си знаеш- чудесни са ти децата. Снимките са много хубави, личи си, че всички са се забавлявали.

Пепи, Любчо много е пораснал и още по-голямо сладурче е станал. А като го гледам как бута пазарската количка, май ще правиш питка скоро  Wink

Агнешка, мама Саси, Ананасче, хайде да ги съберем най-накрая нашите деца. От една година все срещи уговаряме и все не се получава. За Котенцето не споменавам, че тя прави ремонти в тях и сигурно няма възможност да чете. Като се уговорим ще и се обадя да си направим една срещичка.

Сега ще ви оставя, че Криси е гладен, а после излизаме.

Весели разходки на всички!

# 237
  • Ямбол
Честит рожден ден на Дидко и Борко!
Много здраве и щастливо детство!

# 238
  • София
Честит първи рожден ден на Дидко и Борко!
Бъдете здрави, умни и силни момчета!
С радост откривайте света и радвайте всички у дома!

Сонка, Дирдри, да сте много щастливи с малките си съкровища!

Дева-ко, то и моя мъж не искаше да си подкъсявам косата, но аз не го и питам. Косата си е моя работа Wink Много се смях на изненадата с татуировката... как реагира мъжа ти? А каква е тя? Стана ми любопитно.
Тинтири, разкажи повече за рождения ден, как мина? Пък и снимчици, ако пуснеш...
Зори, голям бонбон е Ани в готиното колело.
Анитка, и Крис е голямо слънчево момче, пу, пу!

Хубав и много слънчево зареден ден желая на всички!  Party

# 239
Като пиша по нощите и съм пропуснала че и Борко на мама Дирдри има рожден ден днес!Да расте здрав и много послушен!
За мама Дирдри и мама Сонка по един  bouquet  bouquet

А защо на начална страничка пише ,че само Димитър на Сонка има рожден ден? newsm78Аз затова снощи само него споменах.......

За триколките----по нагоре видяхте и нашата ,при втората разходка с нея се развиха два винта и единия даже го изгубихме Confusedсъщо така понеже пръчката за завиване е от едната страна на другата не може да взима завоите ooooh!.Но въпреки всичко тя много и се радва и все права се вози и като спра колелото се кара и ръмжи Laughingиска все да я тикам.Тя както е права изведнъж сяда,като се тръсва върху колелото и цялото разклаща.........

Много слънчев ден и чакаме снимки от рожденниците!

Общи условия

Активация на акаунт