Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!

• 10 654
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Честит рожден ден на Ивчо! Да расте здрав, умен, щастлив и палав!
Любе, да си една много щастлива и горда майка!
Честит рожден ден на Вики! Да е здравичък, щастлив и само радости на мама и тати!
Мама Тинтири-Минтири, да се гордее с малкия палавник!

Весел празник!

# 196
  • на брега на Дунав
Разписвам се тоя път рано, че след малко дечурлигата ще се опнат да стават и ще ходим на сбор  Mr. Green
Честит Рожден Ден на Ивчето и Вики.
Пожелавам им детсвото им да бъде изпълнено с много усмивки и по-малко сълзи и да порастенат големи, умни, красиви и уважаващи жените мъже  Hug.
Бъдете щастливи малки юнаци

Честит празник и на вас Любе и Тинтири Минтири.
Пожелавам ви винаги да бъдете горди майки и да няма от какво да се оплачете от вашите синове .................. а в бъдеще вашите снахи да няма от какво да се оплачат от вас  Mr. Green. Весел празник!

Татлина, Вили1, Гери_ди, Пепи колкото до мойта коса, снимков материал няма как да сложа на тоя етап, че моя мъж приватизира фотото (нали е в комадировка на един конгрес дето ще се изявява като лектор  Mr. Green, та как без снимки ще кара там, то така не може,  нали трябва да се овековечи тоя момент  Joy). Пък честно да си кажа вчера хич не бях за снимки, нали ви казвам че бях омацана с черна боя по ушите, че и на носа и бузата имах лепнато, та тъкмо за РД на Сами мъж ми ще се върне и ще мога да се покажа с новия цвят , че то косата не си личи много че е фъкана, аз драстични промени с дължината й не съм правила  Blush. И така след няколко дни ше се накипря ще се изтокам хем за празника и ще се снимам обещавам  Hug.
Таталина щях да пиша вчера ама явно съм пропуснала. Прическата ти наистина е много свежа и най-важното косата ти изглежда много жизнена, поне за мен красотата на една коса не е в прическата, цвета или нещо друго ами в здравия й вид, а твоята изглежда много добре.  Peace
Отивам да събудя дребните, че трябва да стават вече. Лек ден ви желая.   bouquet

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 19:43 от КорНиШонка

# 197
  • BG
на Ивчо и на Вики,пожелавам им да са здравички,послушни и много да радват родителите си Simple SmileИ за разнообразие да слушат отвреме на време Grinning
Искам да честитя и на рождениците от предишните дни(на патерица Embarassed)Да са живи и здрави  bouquet
Момичета, благодаря за окуражителните думи за проблема на Ники Hug  bouquet
Разгледах снимките ви,всички дечица са страхотни сладури,майките им също newsm10,и благородно ви завиждам,щото аз нямам цифров фотоапарат и не мога да покажа мойто момче Cry

Желая ви приятен ден Simple Smile

# 198
Здравейте мили, момичета!
За огромно мое съжаление, не мога да се включвам в най-хубавия момент, а именно да честитя първата годинка на всеки по отделно Sad Много, много съжалявам и се убеждажам, че докато са малки децата ни, ние майките,  трябва да сме до тях. Сега са най-сладки, най-невинни, на-бонбонени, най- беззащитни. Всяка вечер се прибирам и виждам Стефи, колко е пораснал, колко неща е научил, а аз не съм до него. С нетърпение чакам да минава и другата седмица и да заминаваме за Монтана. Там ще сме цели 2 месеца. Ура!!! Simple Smile Цял ден по парковете и градинките

По случай първи юни, пожелавам от сърце на всички дечица много здраве, жизнерадост, да бъдат много любопитни и любознателни, да бъдат нашата гордост!

Ивчо и Вики, сладки палави хлапета - растете здрави и силни за радост на всички близки!  Heart Eyes

Тинтири и Любе, много празнично настроение и усмивки! Нека вашите синове ви дават само поводи да се гордеете с тях!    bouquet  bouquet  bouquet

Поръчах вече торта с лика на Мечо Пух, тигърчето и Прасчо. Днес ще купя балони. Ще бъдем у дома. за съжаление не всичките ни приятелчета могат да присъстват.
Сега съм на работа, но приключвам бързо, и се прибирам да търсим тоалет на Стеф:)

Би било много добре и аз да се освежа като теб Таталина, но май няма да остане време. А промяната я считам като добър подарък и предпоставка за предпразнично настроение. И ние заслужавам еподарък, нали?! Само преди годиа дадохме живот Simple Smile Толкова мило ми става като се върна година назад. Аз лично имах много леко нормално раждане. Това изживяване е невероятно.

Стеф е добре, чака ме вечер и право на гърдата. Няма признаци на отбиване. Реших да караме на автопилот, пък докъдето той сам стигне, макар че понякога ми втръсва нощното ставане.ПОлзва ме за залъгалка. Отдавна отказа биберона. Обожава хляб и обича да хапва като му топим в манджата му.

Много прегръдки и целувки на вас и Мъничетата  Hug
До скоро
Приятен уикенд

# 199
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО И ВИКИ

ДА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И МНОГО ДА СЛУШАТ
А ЗА МАМА ЖЕНИ И МАМА ЛЮБА

КРАСИВИ И НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ С МАЛКИТЕ ЮНАЧЕТА

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛЕНКА (на патерица)
Бъди винаги обичана и уважавана

krasi 78, sonka, Котето, Пепи, Ани, Елиа, yanan страхотни снимки. Много целувки на дечицата  Peace
Поли, и ние взехме такова колело само дето е червено и жълто Simple Smile
Корни, Елиа, Пепи много ви благодаря за милите думи за Иванната Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Албени bouquet

Лек и усмихнат ден от нас  Party Party Party

# 200
  • Варна
Здравейте момичета!
Ние с Дари вече се прибрахме във Варна!
И първо да честитим:
Честит рожден ден на Ивчо и Вики! Бъдете най-слънчевите, усмихнати и здрави дечица! Радвайте мамите си с много хубави неща и малко бели!
А вие Люба и Жени наслаждавайте се на всички прекрасни мигове от живота! Бъдете усмихнати и дарявайте децата си с много любов!

# 201
Честит Рожден Ден на Ивчо и Вики!

радостно и безгрижно детство, изпълнено с много игри 1swing

# 202
  • Варна
Също да честитя рожденните дни на всички сладки зайчета, които вече са пораснали с една годинка!

Вече ще се разписвам по-често.
Всички толкова много са пораснали, стнали са вече малки човечета, правят бели, пълзят, ходят и най-вече радват мама и тати.

Четох, че обсъждате спането на малчовците през нощта. Ние продължаваме да се кърмим, но от един месец вече махнах нощното хранене. Преди това беше голямо събуждане - като се започна две седмици първо през два часа, после през един, докато две последователни нощи започна да се буди през 30мин. Тогава вече твърдо реших да спирам нощните кърмения, защото май повече се ползвахме за залъгалка отколкото да е гладна. Малко беше труно в началото, но устоях и сега вече Дари си заспива в 10ч. най-късно и така откарваме до сутринта в 7ч. Така тя се наспива спокойно и мама също. А нали все пак една мама е най-пълноценна когато се е наспала.

Ние също от един месец за 4-те ни зъбчета ползваме пастата за зъбки на "Ненедент" със силиконовия напръстник. Дари много се забавлява и когато види, че слагам пастата си отваря широко устата Grinning

Вчера за празника ходихме в морската градина и в Зоопарка. Малката ми сладуранка много се радва и толкова много емоции насъбра, че вечерта трудно заспа. Айде и една снимчица от нас, за да не ни забравяте :

Приятен и много хубав ден!
Целувки на всички   love001

# 203
Честит Рожден Ден, сладки Ивчо и Вики! Да сте ми живи, здрави, засмени и послушни Mr. Green !
Любе, честит празник! Да ти е живо и здраво малкото разбойниче (и другото покрай него Wink)!
Жени, една голяма  Hug от мен. Останалото- лично Grinning .

# 204
mama Sasi щях да ти пиша на лични , но мисля че и за други мами ще е интересно да споделиш опита си относно махането на нощното хранене .С много рев ли става , как я залъгва ...абе с други думи как устоя .Предварително ти благодаря   bouquet
Анни да поздравиш Монтана от мен.Живях там цели 6 години и имам страхотни спомени.Разходи се заради мен в Слънчевата градина , пий едно кафе на Раяните и ако фонтаните още работят се снимайте със Стефи там .Приеми го като лична носталгична молба.Целувки ! Heart Eyes
Айде че се размечтах. Rolling Eyes

# 205
  • Ямбол
Здравейте, мами!
Отново не ми се качват снимките, незная защо.Иначе са в албумчето.
Имам дост да чета.Изостанала съм.
Ние сме добре.
От 2 седмици отказа пиенето на АМ вечер.Когато започна никненето на горните зъбки.И  яде каши "лека нощ".
Давам  АМ през нощта към 2-3-4 когато се събуди.Тогава пие.
Ще чакам с интерес снимки от РД и идеи за тържеството.То ние сме към края на месеца.

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 15:29 от geri_di

# 206
Момичета току що се въранх в офиса. Ходих до Пиротска да си купя чехли, но не това е основното което искам да кажа. Стори ми се че видях Таталинка.
Може и да съм се припознала ама точно като нея ми заприлича момичето. Влезе в един като безистен май. Аз отдалече я видях и нямаше как да и се обадя. Ама ако не беше тя щеше да стане много кофти. Ако съм се припознала извинявай Таталинка.

# 207
Поли, и аз като теб виждам тук таме някоя мама от форума, но се притеснявам да не се припозная и не я притеснявам. Ето, преди 2-3 дни последно видях Агнеша в стоматологията. Flutter Ако беше с Крис нямаше да се двуомя да я спра - щях да съм 100 % сигурна, че е тя.

Пожелавам на днешните рожденници ИВЧО и ВИКИ много здраве, усмивки и щастливо детство!  newsm51  nbirthday  smile3525

Аз отдавна не съм писала, защото ако стоя повече от 2 мин на компютъра и ще стане нещо "весело". Елито ме ревнува от всичко и всеки и иска да и обръщам голямо внимание. Госпожичката още не е проходила, но е усвоила добре качването на дивана. Laughing

Честита годинка  newsm59 и на рожденниците от предните дни! Много поздрави и целувки на мамите на порасналите деца!

# 208
  • Варна
Ананасче, мила аз съм била. Трябваше да се обадиш нищо, че не бях с Хрис. Абе и аз си помислих като ме загледа, че сякаш те познавам от някъде...ама на не се сетих докато не прочетох сега поста ти Mr. Green
Таталинка, прическата и цвета са  newsm10
Ей, как бързо се изтъркули 1 година и дечицата ни станаха големи. Аз днес ходих и резервирах час за РД на Хрис. Ама то сега лятото нали всички искат да са навън и ни ограничиха във времето Sad от 14.30ч. до 17.30ч. - надявам се да ни стигнат 3 часа.

# 209
  • София
Честит празник на всички празнуващи!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
пораснаха ни дечицата, кога мина година Rolling Eyes
Ние сме добре, имаме само два долни зъба и в момента май избиват два горни, плаче, кисела е, което е необичайно за нея Confused, дали е нормално така, на толкова месеци само с два зъба? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт