Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!

• 10 664
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Привет и от нас (тъй като не съм се разписвала,ще пиша мноооооооооооого)

Честит рожден ден на БОБИ и ДАНИНека да са усмихнати,палави и засмяни

Честит празник и на всички наши малки слънчица
Нека запазят в душите и очите детската невинност и чистота

Ние сме добре.Вчера нашия тати имаше рожден ден,а днес брат ми (празници да има)
Сутринта водих малаката в морската градина имаше разни забавления и тя много се радва пляска,танцува,голяма веселба.После люлки и колички,а получи и пшодаръци като най-ценния е от нашто гадже Алекс на Млечко и си беше почти обяснение в любов.

(това е произведение на Млечко)
А сега още снимков материал:

тук сме с нашата приятелка Ивет,която е точно една година по-голяма от нас и гледаме първоюнското тържество
А тук сме с роклята за рожденния ден (май трябваше по-късно да я покажем ама да се изфукаме)

Поли и на нас ще ни подаряват такова колело на мен ми се струва удобно за разходките из махалата
Муцунка дано вашия тати да се оправи и да няма последици за работата му
Таталинка мн си хубава с новата прическа,а Ени от сладка по-сладка
Коте тая Тея искам да я нацелувам и ще ни липсвате ей Албени и вие ама дано да изкарате добре почивката
Дева супер са ти рисунките искам и аз такава рокля ама тук в Б-с не съм виждала по магазините,а сам голямо миткало
Сонка дано бонбонко да се оправи вече и да спретнете супер купон
Любе и наш тати и той ще ходи на концерта в понеделни туй ще му е подарака за Рожденния ден,а аз ще дремя с малката в къщи,така че Самито веднага го вземам на отглеждане
Ани обади се да си спретнен бургаска срещичка ние често излизаме с бургаскит ефорумски мами всичките са мноооооооого готини
Таби Иванна ми е слабост и е супер сладка
А мимик пусни една сн на адашката ,че тя вече голяма скица е станала
Който го забравих да ме извини не е нарочно
Целувки на всички
И да не ме линчувате за дългия пост

# 181
Само исках и аз да честитя рождения ден на Змейковица .
Миленка , честит празник ! Бъди много здрава , щастлива майка и ти пожелавам слънчеви дни както с твоята половинка , така и с малката Калина ! Весел и романтичен празник !    bouquet ::
просто няма думи за снимките!Невероятни са ! Да нацелувате с Млечко малките рожбички и от мен !  Heart Eyes
До скоро !  Simple Smile

# 182
  • София
Честит Първи Юни на всички децича! Да са здрави,щастливи,усмихнати и слънчеви  bouquet
Честит Рожден Ден на БОБИ и ДАНИ! Нека да са здрави,усмихнати и да носят само радости на мама и тате!
Честит Рожден Ден на Змейковица!

Толкова са сладки и пораснали всички дечица  newsm51
Аз скоро не съм писала! Ние сме добре. Ники не може място да си намери от лудеене и лазене.
На 9 юни ще го кръщаваме в манастира "Свети Мина" и дано е  хубаво времето. Днес го водих на забав с клоуни в близката до нас ясла и Ники много пляска и се смя. Много му хареса JoyАз ви писах,че започвам работа от понеделник и прехвърлих майчинството на майка.
Аз вече му давах риба и много му хареса. Давах му и ягоди и череши и тях много хареса.
Ето малко снимки и от нас!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=118700&photo=51
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=118700&photo=55
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=118700&photo=58

Целувки от нас! Laughing

# 183
  • на брега на Дунав
Да се вмъкна и аз набързо преди да легнем.
Първо честит празник на дечицата макара, че той деня вече мина, ама от скитане днес не съм се връщала в къщи па камо ли да пиша във форума и затуй росна прясна чак сега честитя  Embarassed, поне ще бъда последна като не съм първа да закрия деня  bowuu.
Честит първи рожден ден на Боби и Дани.
Да растат много усмихнати, добрички и любознателни дечица.
Честит празник и на вас маминки дарили с живот тия две слънчица  bouquet

Честит рожден ден и на Змейковица. Бъди много щастлива и обичана жена.    bouquet

Пепи, Ани от Бургас, Елия, Млечко, Котето, yanan, Таталина   много са ви сладки рожбичките   love001   smile3521
...............
Днес голямо скитане му ударихме, както вече споменах. Ама мъж ми в командировка и аз с дечурлигата взех, че не се прибрах в къщи до вечерта. Излязохме накупихх балони за дребните ....голяма радост и после рев, че на Еми и се скъса връвката на балона и отлетя. Взехме нов естествено и малко след това айде пак отлетя ...  Joy. Докато вървя по улицата една жена ме спира и многозначително казва: ... "Корнелия!!!!!" и аз ами да, ама докато се светна к'ва е работата. Тя една мама от отчетните по градове, ама като не сме се виждали пък аз нали се бях изтипосала по едно време с все прелест на аватара, та ме разпознала жената. малко по натам айде пак една бременна мама пак: ...."Корнелия!!!!!" ....... ееееееееее вече онемях  Joy то пак една мама от същия форума (дето естесвено пак не познах,)ама се подвизава в Бургас и била на гости за няколко дни в Сс. Та, големи изпълнения.
........Оставихме със сестра ми децата при баба им и хукнахме да купуваме копър  Mr. Green. то добре до тук ама понеже не намерихме там където търсихме и се отбихме в сеседната врата дето братовчедката има малко фризьорско салонче. Седнахме на лафче и тя по едно време вика, айде да те пофъкам малко и аз взех, че се навих  Joy. До тук добре, ама после викам то с поофъкана коса само не бива я да взема да я боядисам за разбообразие, че от миналото лято стоя на едни светли кичурчета отзад дето от слънцето съвсем изсветляха и малко на скункс бия вече... Речено сторено .... юрнахме се със сестра ми да търсим боя  Joy. Вземам в промишлени количества, че то за мойта пирга голяма поне 3 броя отиват и бегом при майка ми да ме боядиса. Сега съм черна гарванка с боядисани уши, и тук там по някоя черна бенка по лицето, които се надявам скоро да се измият  newsm53.  И честно казано се моля мъж ми да ме познае като се върне, че днес без малко да се навия и татуировка да си направя  Joy Въобще  купона беше пълен.
Децата вече се изпонатръшкаха и аз викам да ви пооставям , че достатъчно глупости изпонаписах вече. Лека нощ !

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 23:12 от КорНиШонка

# 184
  • София
Дева, Ани, Елиа, благодаря ви, мацки   bouquet

Момичета, айде показвайте снимки от днешния празник. Как изкарахте? Ние с Ени излизахме за малко, че уж щеше да вали и си провалихме разходката, а после такова слънце пекна, че ме хвана яд, че сме си удома.

Ани, тези кофички за пясъка явно са им много интересни на дечковците и Ени скоро се сдоби с една и по цял ден я носи нагоре надолу Simple Smile

Елиа, нека е още по-празнично около теб, то така е много готино Simple Smile А за двамата сладки влюбени нямам думи - душици златни, как са се гушнали и Алекс колко галантен, раздава нежно целувки... Разкошни са, пу, пу! А Йо е неотразима с новата рокля.

Янан, много хубави неща четох за манастира, който сте избрали. Да разказваш как е минало, че аз още се ослушвам и не съм избрала място за кръщенето на Ени. Ники и той е незабравим с красивите си очи, да го нацелуваш. Кажи как ви се отразява на двамата това, че почна работа!

Корнелия, не можах да разбера само едно - след тоя толкова цветен разказ как не те бе срам да ни оставиш без снимков материал на новата си коса?! Wink

Сладки сънища за всички мами и дечица!

# 185
  • Ямбол
Здравейте, мами!
Честит празник на всички дечица!
Честит рожден ден на Боби и Дани!Да са здрави, щастливи и послушни!
Честит рожден ден, Змейковица!Да са щастлива и  обичана майка и съпруга!
Скоро не съм писала!То от много разходки време ние ми остава!
Ние сме добре.Имаме 4 зъба и пълзим.Но нещо се опъваме като я държа за ръчичка, за да върви.Веднага иска да пълзи.На последната консултация/към 20.04/бяхме 8300 и 74 см.Наддали сме 600 гр., но продължаваме да поддържаме манекенски размери.
Всички дечица са много красиви и пораснали! С удоволствие разгледах снимките.
Ето снимки и то нас.Нали ставахме кумове.

Корнишонка, чакаме снимки!
Обещавам да съм по-активна!
Лека вечер!

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 00:07 от geri_di

# 186
  • Ямбол
Честит рожден ден на Ивчо Кабрански и Вики на Тинтири-минтири!
Много здраве и щастливо детство!

# 187
  • София
Честит първи рожден ден, Вики!
Честит рожден ден, Ивчо!
Да растете здрави, весели и още по-чаровни момчета!
Щастливо детство, пълно с игри и усмивки!

Тинтири, Кабранска, честит празник, момичета!
Бъдете най-щастливите, обичани и горди майки!

# 188
  • Канада
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на Ивчо на мама Люба и Вики на мама Тинтири Минтири![/color]Да растът здрави и весели деца!Късметът да ги съпътства във всичко!

Мили мами,нека да бъдете най обичаните и уважавани съпруги и майки!

Честито (макар и на патерица) и на Боби на Валкирия,на Дани на Новалекса!Да растът здрави и усмихнати дечица,за гордост на мама и тати!
Аз само на бързо,че сме много криви тези дни-имаме още един зъб(станаха общо Sunglasses,ама май ни тормозят и другите и все на ръце се носим.Бицепса вече ми е толкова голям,че не мога блузките да си облека Mr. Green Joy ,Бате Арни пасти да яде!Скоро ако продължавам да го нося ще мога и на свтовно по канадска да се пусна!!!!
Taталинка,страхотна прическа!Много ми харесва цвета!Ако знам,че ще ми отива бих си направила и аз такива цветове.Страхотна си!А Ени колко е порастнала....вече не е онова малко бебенце,а е едно сладко момиченце!Да я нацелуваш от мен!
Елиа,много сладурска рокля имате и какви сладки опашлета!Много е хубава принцеската!
Ей момичета,много исках да понапиша повечко,че и без това по цял ден съм сама,а тук поне все е дно с вас си говоря,ама звяра много реве!Иска да си играем!по цял ден се търкалям с него на земята ooooh!Май трябва да се замислям за второто по скоростно,че да се занимават двамцата Grinning Laughing Mr. Green
Хайде много целувки от мен!!!
П.П.И.....чакаме снимки от партитата на рожденниците,че да се потопим и ние малко в празничната атмосфера smile3503

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 02:09 от dany_ip

# 189
Честит  Рожден ден  на ВИКИ и ИВЧО,йлая ви детство изпълнено само с радости и да не тревожите много мама и тати.

# 190
Добро утро на всички от мен !
Честит рожден ден на Вики и Ивчо ! Пожелавам им да  пораснат красиви и здравички деца! Честито и на техните майки ! Пожелавам ви много лъчезарен и слънчев ден и хиляди усмивки днес !    smile3525 Two Hearts  ura

Корнелия много те моля да не се спотайваш и да  ни покажеш снимка с новата си визия !Сега ми е любопитно и то много .И няма да се отървеш без снимка , както и Таталинка не се отърва , така че ... Wink smile3509
dany_ip   с колко зъбчета сте вече ? Дано и на вас ви мине по-бързо кривото настроение , че ти съчувствам и те разбирам напълно.
geri_di не мога да отворя снимките  !  Sad  Пиши нещо повечко за вас де .
Анитка нещо не съм те виждала скоро , къде се губиш бе мила ?
Момичета  трябва да ви призная че тази нощ за пръв път нямам спомени будила ли съм се или не ? Или съм била пребито уморена и заспала толкова здраво , че да не можеш с топ да ме събудиш ., или съм получила амнезия някаква или Нана за пръв път е спала непробудно , което не ми се вярва  newsm78 Много ще е хубаво ако вземе да поспива ..... направо щастие , но ще да видим кога ще ме огрее.
За жалост ще ви оставям че мрънка и трябва да я гушна , няма как Simple Smile

# 191
Честит първи рожден ден на Ивайло и на Виктор, пожелавам им много здраве и безгрижно детство, а за мамите   bouquetsmile3525  bouquet!
Честит рожден ден (на патерици) и на Боби и Дани, да растат здрави и много весели деца!
Вили, Сонка мерси.
Албени, гледам и вие имате произшествия. Вчера Боряна се търколи от спалнята, хем бях до нея, и като я хващах леко си прехапа езика, но почти не плака. А като лази и синини по коленцата има. Така растем ....
Таталина, да страшно обичаме планината и преди да забременея си правехме походи по 8 часа на ден. Сега с малката не се отказваме, но ще са много по-кратки. Той и моя мъж не харесва особено морето, но аз си го обичам  и може да е за малко, но го навивам да ходим. Иска ми се морето  веднъж в годината да го видя. Честита прическа, с малката сте много сладки.
Ани, Боби опита риба на семпер, но нея не я хареса, а хека беше домашно приготвен, избрах него, защото не е тлъста риба и почти няма кости, пък и ние го харесваме. Следващия път мисля да взема на хип с риба, но ги дават след 12 месеца и ще изчакам. Пробвала е и бяла речна риба, но пак не от пюре, но тя има повече кости.
Коте, Тея много сладка на снимката и ние така засядаме по полянките.
Пепи, много ви е хубаво колелото, а Любчо голям сладур.
Между другото имаме още един показал се зъб, вече общо 4. Да не пропусна някой на всички проходили дечица и с нови зъбчета честито.
Лек ден от нас.

# 192
  • Пловдив
Добро утро от нас,
Да взема и аз да понапиша малко повече докато малкия се занимава сам (което се случва мноооого рядко)
Момичета, благодаря ви за милите думи за моя сладур, макар и на снимка отпреди 2 месеца. Обещавам тези дни да ви пусна някоя нова, че ние вече месец откакто сме подстригани, а не помня да сме се показвали.
Кате, прическата ти е много хубава, а на снимката където правите муцунки с Ени сте големи сладурани.
Elia , малката е голяма кукла, а роклята.... ех, карате ме да тормозя моя за момиче
Вили, добре си се завърнала мила. Липсваха постингите ти
Бандитке, разгледах снимките ви на един дъх.
Deva-Co, рисунките ти са страхотни
Sonka, дано Диди е по-добре и повече да не попадате в болници.
Коте, Тея е голяма кукла и явно поляната и допада.
TABBY, буклите на Иванна отдавна са ми слабост. Да нацелуваш порастналото си ходещо момиченце.
Нели, чакаме фотоси с новата прическа

Ох, май се поолях, а и сигурно забравих някого, за което моля да ме извините.

А сега най-важното. Честит първи рожден ден на Ивето и Вики. Да са много здрави и послушни деца. Да носят радостни мигове на родителите си

# 193
Добрютрю и от мен!

Първо да честитя на патерици Рожденните дни на Бубата на мама Valkiria и на Дани на мама novalexa! Желая им слънчеви деца, много пакости и усмивки! Да растат под грижовната ласка на мама и тате и да ги радват всеки ден!

То тоз месец блика от Рожденници! Следващите Grinning Ивчо на мама Люба и Вики на мама Тинтири да бъдат малки разбойници, да опознават огромния свят заедно с мама и тате в много радост и игри!

И най-важното желая ви здраве, здраве и пак здраве
smile3503
Весел празник днес, палавници! bdbaloni

Признавам си - чела съм ви по диагоналната система, ма то от много купонясване нямам време за компа smile3521 Единственото лошо е, че бабата с която разполагам в момента ще си тръгне след няколко дни и отново Борката ще е изцяло на моите ръце... Ех, колко беше хубаво последните 2 месеца.
Някой беше писал къде съм се изгубила: тук съм бе, ма как да ви се хваля, че хайманосвам пък бабата е поела Борко на 100% - само ще ви раздразня и затуй съм smile3505

От другата седмица обаче тръгвам пак по Южния парк - всекидневни разходки, че престоя на бабата оказа неблагоприятен ефект на моите форми.... Sick

Отново изчезвам Sunglasses Днес ще ходим да пазаруваме подаръци на разбойко, че нали в понеделник и ние ще слагаме купонджийските шапки Laughing

# 194
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВО И ВИКИ
НЕКА ДА ЗДРАВИ ,ЗАСМЕНИ ,МНОГО МНОГО ЩАСЛИВИ  И ДА ИМАТ НАЙ-ПРЕКРАСНОТО ДЕТСТВО

ЧЕСТИТ ПРАЗНИ И НА ЛЮБА И ТИНТИРИ-МИТИРИ
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСЛИВИ С МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА

Общи условия

Активация на акаунт