::

Аз ви писах,че започвам работа от понеделник и прехвърлих майчинството на майка.
.

. Докато вървя по улицата една жена ме спира и многозначително казва: ... "Корнелия!!!!!" и аз ами да, ама докато се светна к'ва е работата. Тя една мама от отчетните по градове, ама като не сме се виждали пък аз нали се бях изтипосала по едно време с все прелест на аватара, та ме разпознала жената. малко по натам айде пак една бременна мама пак: ...."Корнелия!!!!!" ....... ееееееееее вече онемях
то пак една мама от същия форума (дето естесвено пак не познах,)ама се подвизава в Бургас и била на гости за няколко дни в Сс. Та, големи изпълнения.
. До тук добре, ама после викам то с поофъкана коса само не бива я да взема да я боядисам за разбообразие, че от миналото лято стоя на едни светли кичурчета отзад дето от слънцето съвсем изсветляха и малко на скункс бия вече... Речено сторено .... юрнахме се със сестра ми да търсим боя
. Вземам в промишлени количества, че то за мойта пирга голяма поне 3 броя отиват и бегом при майка ми да ме боядиса. Сега съм черна гарванка с боядисани уши, и тук там по някоя черна бенка по лицето, които се надявам скоро да се измият
. И честно казано се моля мъж ми да ме познае като се върне, че днес без малко да се навия и татуировка да си направя
Въобще купона беше пълен.

А за двамата сладки влюбени нямам думи - душици златни, как са се гушнали и Алекс колко галантен, раздава нежно целувки... Разкошни са, пу, пу! А Йо е неотразима с новата рокля.

,ама май ни тормозят и другите и все на ръце се носим.Бицепса вече ми е толкова голям,че не мога блузките да си облека
,Бате Арни пасти да яде!Скоро ако продължавам да го нося ще мога и на свтовно по канадска да се пусна!!!!
Май трябва да се замислям за второто по скоростно,че да се занимават двамцата

Пиши нещо повечко за вас де .
Много ще е хубаво ако вземе да поспива ..... направо щастие , но ще да видим кога ще ме огрее.
,
!
Ивчо на мама Люба и Вики на мама Тинтири да бъдат малки разбойници, да опознават огромния свят заедно с мама и тате в много радост и игри!

Единственото лошо е, че бабата с която разполагам в момента ще си тръгне след няколко дни и отново Борката ще е изцяло на моите ръце... Ех, колко беше хубаво последните 2 месеца. 

Днес ще ходим да пазаруваме подаръци на разбойко, че нали в понеделник и ние ще слагаме купонджийските шапки Препоръчани теми