Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!

• 10 671
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте ! Laughing
Честит рожден ден на Борислава на Валкирия и на Даниела  на Новалекса !Да са живи и здрави , послушни и усмихнати деца .Много щастлив и весел празник!   babydust7
Честит първи юни на малките сладури !Безоблачно детство и празнично настроение им пожелавам днес! Two HeartsMucunka надявам се всичко с мъжа ти бързо да се оправи ! Hug
Таталинка честита прическа! Grinning
Поли и аз гледах тези колелета и  ми харесваха , но честно казано ми изглеждат  нестабилни  newsm78 
Коте и на мен ще ми липсваш HugДано по-бързо да се прибереш.
Сонка много сте свежи на снимката  SunglassesРадвам се че сте по-добре.
Миналата година на тази дата трябваше да раждам , но уви на мързелана не и се излизаше на белия  свят.Тогава с Мишел , чийто термин беше също за 1-ви си пишехме по кю-то и решихме че тъй и тъй няма да се ражда ще пием кафе.Много хубаво и весело си изкарахме и се смяхме на притеснения и съпруг , който бе казал "Ама как ще се разхождате в парка .Я вземете и седнете на някое кафе , защото ако вземете да раждате къде ще ви намеря?!"
Мишел , да знаеш че ми липсваш! Hug
Отивам да правя закуска на Нана , че вече не се удържа да ви пише  Wink
Хубав ден ! bye

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 09:08 от Вили1

# 166
  • София
Поли, такова същото колело е купила свеки на Вики. Аз бях голям противник на тези колела, и аз незнам защо, но ще го ползваме, няма как. Та ще кажа другата седмица как е.

# 167
Весел празник на всички малки и големи дечица  ura newsm18

Пожелавам им късмет  Flowers Four Leaf Clover и весели игри 1swing

Честит рожден ден на Дани и Боби  ura newsm18

ДА растат лъчезарни и добри душиците Hug Hug

Весле празник и на мамите

# 168
Честит празник на всички Юнски дечица! Нека да са здрави и усмихнати   bigdance2 Tada
Честит Рожден ден на Боби и Дани ! nbirthday
Любе,Таталинка,Вили Hug Hug Heart Eyes обещавам да пиша когато мога!
Таталинка,много си свежа на снимката с Ени Peace
Eто ни и нас да не ни забравите
http://images17.snimka.bg/003027020.jpg

Съжелявам,че снимката е обърната Embarassed

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 10:57 от коТето

# 169

Боби и Дани

Честит 1-ви юни на всичките дечица.
Да растат весели и здрави!

# 170
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Не съм писала отдавна, но покрай малкия нямам почти никакво време за компютъра. А и имам куп други задачки.
Разгледах снимките на всички. Големи сладурчета си имате. Няма да изброявам поименно за да не пропусна някой. Да честитя и на проходилите дечица. Краченцата им да ги държат здраво и да имат по-малко падания.
Честит 1-ви юни на всички малки и порастнали деца (нашият тати каза, че Любчо днес няма празник, а само той имал  Mr. Green)
Честит първи рожден ден на Бубата и на Дани. Растете здрави, щастливи, лъчезарни и с мярка палави деца
И само да отговоря на въпроса на Поли. Ние имаме такова колело още преди малкия да навърши 10 месеца и много му се кефи. Удобно е за кратки разходки. Прилагам и снимков материал (снимката е от преди месец и половина)

Приятен ден момичета. Много усмивки и слънчево настроение  Hug

# 171
Момичета много ви благодаря за отговорите за колелото и пастата за зъби.
Аз после пак ще ви досадя да напиша това което си бях наумила, че имаме нова колежка от днес и ще трябва да я въвеждам в работата.

Поздрави на всички.

А да ви питам ще водите ли днес малките слънчица някъде.
На мен ми е много мъчно че немога никъде да заведа Вики  Sad

# 172
честит рожден ден на Борислава на Валкирия и Даниела на Новалекса. Да са живи и здрави, много усмихнати и игриви, да правят много бели и да станат гордост на мама и тати.
Честит празник на всички дечица и нека личицата и очичките им винаги да светят празнично.
Не знам кога ще ми върнат компа, но той вече много ми липсва, понеже губя връзка с вас
Горе долу попрочетох нещо и сега продължавам.
Йоанка е окр сега си спи в количката, вече се опитва да говори и е много забавно. Била съм мимуна Joy Вика на котката КОКА , а сутрин на баща си   Тате, папам и така. Помни имената на две дечица от парка-БОби и Нико и тъй
Утре ще ходим най накрая да й купуваме стол за кола, че с тая кошница комай й е бая тесничко. Само не знам как ще я научим да се вози напред. Направо не го понася това, ама се надявам да свикне
Ами това е от нас горе долу, отивам да ви чета още

# 173
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА ВСИЧКИ!!!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИСЛАВА И ДАНИЕЛА!
От много време не съм влизала, че съм закъсала с ВИАС и наближават заверки, но ще се постарая по-честичко да навестявам, особено този прекрасен месец, с толкова много празници  Hug
  bouquet

# 174
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИСЛАВА И ДАНИЕЛА

ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО КЪСМЕТ
А НА МАМИТЕ ДА БЪДАТ ОБИЧАНИ

ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА

Таталинка, цвета е страхотен, а Ени е много сладурска с тази муцунка   bouquet  bouquet  bouquet
Поли, колелото е много готино и ние днес ще ходим да купуваме от свекъра та ще показвам снимки после Simple Smile
Снимките на всички са много готини  Peace Peace Peace

Лек и прекрасен празничен ден на всички  Hug Hug Hug

# 175
  • София
Честит празник на всички дечица!
Да растат здрави, весели и слънчеви, сладките ни юнчовци!
Щастливо и безоблачно детство!

Честит първи рожден ден на Бубката и Дани!
Да бъдат здрави, умни и щастливи госпожици!
Хубав празник, пълен с много цветя и за милите им майки!

Честит рожден ден, Миленка (Змейковица)!
Бъди здрава, обичана и много щастлива жена и мама!

Момичета, много сте готини, благодаря ви  Hug  Не очаквах да стана толкова светла, та затова тея дни ще отида да ми матират повече кичурите. Но важното е, че се чувствам по-освежена Wink

Муцунка, бързо възстановяване на мъжа ти и само хубави неща занапред  Praynig

Коте, Тея май доста се кефи на полянката, сладурка Simple Smile

Пепи, Любчо има уникално закачлив поглед, много е готин.

Мимик, ама Йоанка много напред с материала по говорене, браво на нея. Дай снимки да я видим.

Нана, радвам се, че поне за малко се отби при нас. Пиши как сте, като можеш. Стискам палци за успешно взимане на заверки  Peace

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 13:18 от Tatalina

# 176
Привет! Празнувахте ли момичета ?  Hug Heart Eyes

Ние бяхме на разходка, още рано-рано сутринта му направихме един скромен подарък, кофичка ,лопатки ,камион и куп дреболийки за игра на пясъка .Голяма игра с тях цял ден, още не са му омръзнали.Ето го:

Иначе снощи нямахме проблеми, спа добре  Praynig,явно е от зъбките както каза Люба

Поли - аз мисля,че тази триколка не е лоша, както ти е казала ,Пепи, ние подарихме такава като на Пепи момченцето на нашия кръщелник, достатъчно стабилна е и не се обръща, лесно се управлява, дано му хареса и на твоето детенце, а пък за пастата за зъбки - ползвайте  Peace.

Krasi78 - за пюретата с риба, коя марка предпочитате и кои са най-вкусни, аз няма да избързвам още мисля след месец някъде ама да знам .

Albeni - ще ми липсваш ти и най-красивите очички също, пожелаваме незабравими мигове! То и ние паднахме с паяка онзи ден, и то по гръб как стана това не разбрах, голям рев нашия калпазанчо ,страхльо голям  Laughing.

Tatalina   - изглеждаш много добре, страхотен цвят, мама и щерка са перфектни  Hug

Пожелавам на Котето бърз и лек ремонт и скорошно завръщане .

Хайде хубав ден , момичета!

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 20:17 от Ani ot Burgas

# 177
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА.ДА СА ЗДРАВИ ВЕСЕЛИ ИГРИВИ И ЩАСТЛИВИ.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ И ДНЕШНИ И ВЧЕРАШНИ.СЪЖЕЛЯВАМ ЧЕ ПО НЯКОГА ВИ ПРОПУСКАМ.ДА РАСТЕТЕ ЖИВИ ЗДРАВИ УМНИ ВЕСЕЛИ ЩАСТЛИВИ КРАСИВИ И ИГРИВИ.ЗА РАДОСТ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ.
НИе сутринта бяхме в парка.Много хубаво беше. Имаше сцена имного добре измислено.Браво че се сещат за дечицата.Но не трябва да го правят само на 1 юни.
АГНЕШКА-това не е моя рисунка на чантата.На конкуренцията ни О"парт е.
ТА
ТАЛИНЧЕ страхотна прическа.Направо изби рибата.МАцка.  bouquet
АЛБЕНИ почвам да ревнувам, много се заглеждат в очите ви.Хаиде на Дунава че маи конкуренцията взе да става голяма.Майтап.
Това е засега от нас. Joy`

# 178
Момичета не можах да пиша каквото исках да ви кажа, утре.

Ще си тръгвам по-рано днес, шефа ме освободи. Ще успея да заведа Вики на разходка newsm68

Виждам че Валкириа чете, ще ни драснеш ли няколко реда.

Празнувате ли вече с Бубата рождения ден

# 179
  • София
Ние бяхме на концерта пред Двореца на децата. Песни, танци, балони, бате Енчо (къде без него)... Вики много се радваше на силната музика и особено на детските песнички.

Общи условия

Активация на акаунт