. 

. 
, като се вмъквах само за 5 секунди да честитя на рожденниците тъй става то. Оставям ви сега, че трябва да мисля меню и торта на моя разбойник нали и той скоро ще удари първия лазарник
. Чао сладурки
Но със сигурност ще има ден за роднини, ден за приятели, после и тука като се върнем, пак с приятели, че те повечето са си тук и така...
И тати тъкмо кафенце правеше, а мама простираше пране... и като чух издрънчаването, направо останах без дъх
И тъй като седмица преди тва пак се случи същото, ама тогава изобщо не се удари, после тати се чувстваше виновен, щото е бил до нея, ама то за секунди стават тез работи... 

,да са здравички и много послушни,а на мамите

бързо оздравяване и повече никакви болести 

: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184822.0

..мерси и за инфото за камшика...А,като изчете темата не ти ли стана страшно...че аз вече писах,ама то колкото повече четеш,толкова повече ти идва да хванеш гората и да си струпаш там една колибка-па да караш на плодове и треви.....че то е такава химия всичко/и най-лошото е,че непрекъснато се появяват нови и нови изненади за здравето ни-естествено неприятни/...
!
, та за тва така накратко.
.......за снимки на Далия няма да нахалствам-ама ако има да вземеш да ни зарадваш ли 
/пък и нашето малко го ползвахме с дръжката,че бързо се разпадна,ама Сами още го кара като триколка/....и за пастата и четката писах вече-ние сме направо на нормална четка-че то с 12 зъба и още 4-ри на път не си струва/а и не ми стиска/ да взимам от напръстниците.....И пастата я слагам колкото да не е без хич,че голямо мляскане пада....Иначе ползваме една българска/че и баткото бая похапва Препоръчани теми