Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!

• 10 672
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • на брега на Дунав
Здравейте момичета, най накрая имам време да правя нещо друго на компа освен да работя. Опитах се да ви изчета, но честно казано след удърната доза компютърно време с тая работа последните няколко дни главата ми не успява да синтезира информацията, ще ми трябват няколко дни релакс определно.
Исках да поздравя всички рожденници , които пропуснах. Много радост и усмивки да носят на всички и дано наистина всяко дете от нашата страхотна агитка да стане не просто добър човек, но наистина стойностен  Hug.
Честито и на вас мили мами, понеже вие  сте дали живот на тия прекрасни дечица.
За вас!!!  Hug

Честито на всички проходили крачета, отбора на проходилите прогресивно расте.  Laughing
Бързо оздравяване на болничките. Ливиана дано израстете проблема ссъс сърчицето, пожелавам ви го от сърце.
Любе ами вие каква ангина бе душа, да се оправяте, че не е добре така. И ти ми липсваш мила  Heart Eyes
Анитка  Hug
Агнешка, Иванна на Таби, Сонка и Димътър, Албенкич и твойта убавица всички сте много хубави на снимките. Оле трябваше да си запиша, знам че имаше още някой ама   Blush.
Поли, питаш нещо за гозби душа! Ами ша помагаме де ша идем, стига да ми е по силите няма пробелм  Mr. Green. Пиши ми ако искаш на лични за повече инфо.
Дева-ко шапка ти свалям за красотите. Много се изкефих, ама много ти казвам .....уникалните  рисунки върху всякакви дрехи, чанти  и подобни са ми слабост ... абе въобще всичко различно от тъпата конфекция  Mr. Green. Браво!  smile3501
Вероятно съм пропуснала някой, но наистина не запомних всичко пък имах да чета 10 страници  ooooh!, като се вмъквах само за 5 секунди да честитя на рожденниците тъй става то. Оставям ви сега, че трябва да мисля меню и торта на моя разбойник нали и той скоро ще удари първия лазарник  Joy. Чао сладурки   bouquet

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 15:58 от КорНиШонка

# 151
Е, пак съм аз  Mr. Green
Май гледам да си "наваксам" предварително, че на 3-ти юни заминаваме на брега на Дунава, на гости на бабите и дядовците, да ни се порадват и те малко, пък и да си починем и ний с татито Laughing  И тъй като не обичам да вися по зали разни, ще ви освободя от присъствието си за около месец, пък ако се намери нейде нетче (Корни, шти идваме на гости на кафе  Mr. Green ), ще ви мятам по едно око от време на време
Та ний там ще си празнуваме рожденния ден и изобщо като пуснем котва, ша му мислим как и що, че така от разстояние изобщо не ми се занимава  Crossing Arms Но със сигурност ще има ден за роднини, ден за приятели, после и тука като се върнем, пак с приятели, че те повечето са си тук и така...

Да ви се оплача, ние миналата седмица се обърнахме с проходилката и си разбихме нослето, тече кръв и плачкахме, ама бързичко се успокоихме, де... на тати мъжкото момиче  Mr. Green  Нали си имаме котарак, та той има едно пънче, дето уж да си точи ноктите на него, ама май по-скоро за стопер го използвахме, за да не влиза Белослава в бокса, че я влече все към печката (нали е забранена), и тя да вземе да се научи да се качва с едно краче на тва пънче и да се надига от паяка  #Crazy  И тати тъкмо кафенце правеше, а мама простираше пране... и като чух издрънчаването, направо останах без дъх  cry  И тъй като седмица преди тва пак се случи същото, ама тогава изобщо не се удари, после тати се чувстваше виновен, щото е бил до нея, ама то за секунди стават тез работи...

Tatalina, Ani ot Burgas, Любе, TABBY, sonka, благодаря ви, момичета    Абе не знам, може би заради очите, ама все от близо ме влече да я снимам  newsm78

TABBY, Любе, внимавайте  Mr. Green   

a witch, poliwoli, благодарим за статийките   bouquet

# 152
Люба, много мило, че ни подканяш да се отчитаме по-често!

Пуснаха ни нета, да се надяваме, че няма да го спрат пак при първите капки дъжд.

Добре сме, иначе...

Между другото, мисля, че ти беше споменала преди време за една книжка (освен картона), която се взема от педиатъра при смяната му. Имаше ли нещо такова или се бъркам? newsm78

# 153
Емси,трябва ви единствено  списък на направените имунизации-може и в самата синя книжка най-отзад,а може и на отделна бланка...друго не е необходимо....И дано тоя път да улучите свестен педиатър Praynig

# 154
Привет на всички!
Искам да честитя на всички рожденници през последните дни newsm59 newsm67 ,да са здравички и много послушни,а на мамите   bouquet  bouquet  bouquet
Нашата хрема май отзвуча и то след като спрях да слагам всички капки Shocked,оказа се че е било от зъби.Единия /осмия поред /вече изби,но сега очаквам и кучешките #Crazy
Момичета,аз от Събота се местя за 1-2 седмици в майка ми ,защото започвам ремонт в нас,,надявам се до нашия РД,да сме си в къщи,затова искам да пожелая предварително на всички рожденници,които ще пропусна да са много здрави и много усмихнати,да имат няй-веселите купони и да получат много подаръци Hug
На всикчи болнички  Praynig бързо оздравяване и повече никакви болести Naughty
Там също има нет,но едвали ще имам време за него,ще ми липсвате Cry
Целувки на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 155
  • София
Ей, тоя майски дъжд край няма... та с Ени сме си вкъщи цял ден. Не знам дали от времето, но бузанката спа два пъти по час и нещо и с такава сладост си легна в креватчето, че се изумих. Днес една приятелка дойде да ни види и я накарах да ни снима. Та за любопитните ето снимки с новата ми коса и с една смешна муцка на Ени: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73663&photo=60

Ани, дано тази нощ да нямате проблем със заспиването. Стискам палци.
За рибата - още не съм давала, педиатърката ни каза след годинка, та ще почакам още малко.

Краси, ама вие сте си сериозни планинари, супер. Аз съм фен на катеренето, но мъжа ми хич не е по тая част. Та чакам Ени да порасне и двете да си ходим по чукарите. Дано да й хареса. Много сте готини на снимките Simple Smile

Поли, и аз ги гледам тея колела, много дечица се возят в такива в парка. Изглежда им харесват, но не знам до колко са стабилни. Може би трябва да пуснеш тема в "на пазар", за да си кажат повече майки мненията.

Сонка, много сте готини с Диди. А тези креватчета от болницата изглеждат малко стряскащо. Дано не ви се налага повече да ходите там  Praynig

Албени, за съжаление понякога паданията са непредвидими, просто се случва. Така растат децата. Важното е да няма сериозни травми. Не се измъквай от отчета, к'во като си на брега на Дунав и от там може да се пише... Или поне пускай снимчици  Simple Smile

Коте, радвам се че хремата си е отишла. Да не се връща повече! Ще ни липсваш. Дано имаш време за по ред-два. После да се похвалиш с ремонтираната къща  Peace

# 156
Таталинке голяма кукла Ени,а и причекста,това си май ти на снимката ти е супер,направо ти завидях че си намерила време за себе си.
Аи всички други бебоца са разкошни.
Албени случват се и такива неща,направо очите ни трябва да са на незнам колко,а и ние от както ходим сме по-бързи и все ходи където не трябва,мам то и затова главата и е цялата синя.Абе аз все се чудя,че вашите очи хич не ми изглеждат сини а зеленеят,какви са на цвят,че май аз съм далтонист.  bouquet

# 157
А относно Аспартама, маргарина и други вредности, ето тази темичка е чудна Peace : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184822.0
Аааа, знам я, знам я, ама голям зор беше докато я изчетох цялата Simple Smile
Любе, чичек викаме по нашия край на билката камшик. Помага при разстройство. А на Каварна сигурно ще сме с Деница ако ще и да правя кръгчета с количката покрай стадиона. Ако отидем де; то и моето не е сигурно. Ако пък не, не е страшно, нали си имаме Балкана в задния двор, поне баирите няма да ни избягат.

# 158
Добра вечер мацки!
Таталинка много ти е свеж акосичката,а Ени ах тази малка сладка бузанка да я нацелуваш от нас  Heart Eyes
Момичета незнам дали утре ще успея да пусна нет та да пожелая на всички
Весел 1 юни изпълнен с много усмивки!
Коте ще липсваш на нас дано бързо свърши ремонта
Честит първи РД на Борислава и Даниела!Безкрайно щастливи мигове,здраве ,успех,да радват мама и тати
Лека нощ

# 159
Честит 1-ви юни на всички деца/по възраст и по душа/-дано никога да не слизат усмивките от лицата им!!!
Честит 1-ви рожден ден на Бубата и на Дани-да са живи,здрави и много красиви малки принцеси и да радват и слушкат много мамите и татитата си!!!

Коте,Албенче-ще ни липсвате  bouquet Hug Heart Eyes
a witch ,ние Каварната май ще я прескочим,че много ще ми стане тоя месец...но пък като отивам към Априлци,може да намина и през вашия заден двор с баирите  Wink..мерси и за инфото за камшика...А,като изчете темата не ти ли стана страшно...че аз вече писах,ама то колкото повече четеш,толкова повече ти идва да хванеш гората и да си струпаш там една колибка-па да караш на плодове и треви.....че то е такава химия всичко/и най-лошото е,че непрекъснато се появяват нови и нови изненади за здравето ни-естествено неприятни/...
Аз също тая вечер реших като натръшках раята и да се поразкрася/че то е ясно,че няма да мога на фризьор да се боядисам,щото толкоз вррме лично не се полага.......най-много за продстрижка и издухване/....та забърках боята/оптимистично черно пак/ и нали съм си една пъргавелка...като пльоснах купата насред банята-елате та вижте сега що работа си отворих......отделно дето неможах да си изчистя челото веднага от нацапаната боя/че трябваше спешно да спасявам фугите/...и сега и челото ми е красноречиво доказателство за боядисването......абе,да си имам късмета...и сръчните ръце ooooh!
Лека и спокойна,аз отивам пак да се развихрям с белината.......

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 00:15 от Анонимен

# 160
Честит празник на всички дечица и честит рожден ден на Борислава и Даниела  bouquet!
Любе Laughingне съм лаконична, но като прочетох какво те е сполетяло и се сетих каква мъка е за майката да има болно детенце и взех, че се разписах и като поисках да го пратя, ми казаха че сесията ми изтекла Joy, та за тва така накратко.
ТАталинке, честита прическа.
СОнке, като ти гледам снимките и ми се одревава, защото все ме носят към родния град. С теб виртуално обикалям барчетата Laughing
Поли, колелото много ми хареса...аз бих си го купила. То нищо не е безопасно вече ...

# 161
26,панеже гледам,че си още на линия...пък аз се надишах с белина и сега релаксирам тук съсд содичка-та да ти отговоря.........Детето отдавна забрави ,че е болно.....само лиготиите останаха/че нали знаете вече,че като не са добре и им угаждаме като за световно/..ама усещам как тия дни ще има затягане на дисциплината.....А,ти можеш сега по-обстойно да се поразпишеш Wink.......за снимки на Далия няма да нахалствам-ама ако има да вземеш да ни зарадваш ли Thinking
Поли,аз за тия колелета писах вече,че не са много стабилни....ама ако ви го подарят,да не го връщате Wink/пък и нашето малко го ползвахме с дръжката,че бързо се разпадна,ама Сами още го кара като триколка/....и за пастата и четката писах вече-ние сме направо на нормална четка-че то с 12 зъба и още 4-ри на път  не си струва/а и не ми стиска/ да взимам от напръстниците.....И пастата я слагам колкото да не е без хич,че голямо мляскане пада....Иначе ползваме една българска/че и баткото бая похапва Mr. Green.....поне като  я харчим толкоз да подкрепим българската икономика/...
А,одеве забравих-Коте,сега очаквай включване от предкътниците-кучешките,като най-трудно излизащи са след тях Mr. Green......
Айде,пак лека и спокойна........

# 162
Момичета честит първи юни!Честити Рожден ден на Боби на Валкирия и Даниела.
Аз незнам къде се намирам,мъжа ми си извади за четвърти път рамото от ставата,просто е ужасно да си в чужда държава.Добре че едно момиче дойде да го закара че няма на кой да си оставя бубата.Дано се оправи по -скоро и не си загуби работат че тогава незнам каква ще я мъдрим.Съжалявам за поста си в този прекрасен ден,в който преди година ме изписаха с мойто прекрасно момиченце!

# 163
  • София
Честит Рожден Ден на Боби на мама Валкирия и Дани на мама Новалекса!
Честит 1-ви юни на всички малки буболечета!

# 164
ЧЕСТИТ първи 1-ВИ ЮНИ, на нашите сладки усмивки! Нека да им дарим цялата си любов и да са щастливи в детството си ! [/b][/color]

Общи условия

Активация на акаунт