Music Idol-12

• 16 749
  • 389
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Много се зарадвах на Слави, но нещо не ми харесва отношението му към останалите.

# 107
аа, отврат. Не знам кой е посъветвал Преслава да интерпретира по този начин тази музика, но не е добре. Гласът й подхожда, но не и опитите за джазиране...или каквото там се опитва да направи.

# 108
ъъъ, това не беше Аве Мария, не знам какво изпя, но явно журито не забелязва Rolling Eyes

# 109
Гласа на Преслава ми е гъгнещ, нито едно нейно изпълнение от началото не ме грабна.
Слави е прав - твърде свикнаха да ги хвалят Whistling

# 110
Качеството на предаването е отврат. И при вас ли е така?

# 111
На мен не ми хареса особено. Вярно е, че песента е мн трудна, но имах чувството, че Преслава ще се наака от напъване (с извинение)

# 112
Ми, ние сме на цифрова телевизия, не знам дали има значение, но се вижда перфектно newsm78

# 113
Ми, ние сме на цифрова телевизия, не знам дали има значение, но се вижда перфектно newsm78

Аз съм на кабелна, звукът е ужасен, имаше и смущения в картината. Звукът в момента закъснява спрямо отварянето на устите... Отврат. Досега не е било така.

# 114
Много се зарадвах на Слави, но нещо не ми харесва отношението му към останалите.

Да, можеш да изкажеш мнение без да си груб  Sick и "интересен" Sick

# 115
не се е напъвала Преслава, айде.

невена не е толкова зле...ако изключим, че с  вида си на десетокласничка е много далеч от страстната Кармен, и че доста тонове й убягват...

# 116
Еххх, как ме е яд на Невена! Има толкова силен глас, а се пъне да пее оперно пеене без да е овладяла техниката и звучи хилаво ooooh!

# 117
Айде кажете че Невена пее чалгаджийски  Mr. Green
Супер е !!!!!!!!!!!

# 118
А защо изобщо трябва да има оперно пеене newsm78 Най-безинтересния концерт ми е тоя  Rolling Eyes

# 119
  • Добрич
Ох, много цвърка Невенчето, не ме завладя изобщо. Cry
Виж, Преслава, поне ми звучеше нежно.

Общи условия

Активация на акаунт