Music Idol-12

• 16 732
  • 389
  •   1
Отговори
# 90
И тримата се справят прекрасно Hug
Но подкрепям ПРЕСЛАВА

# 91
Още съм си за Теодорчо...  Whistling

# 92
Искам Невена да отпадне...За другите двама - не мога да преценя кй харесвам повече  Peace

# 93
Чак сега изгледах петъчния концерт в Ескейп. Преслава се справи много добре с песента, но това с "гордите девойки и готините пичове", както и поведението й, беше фатално ужасно, като в някаква чалга-кръчма... Продуцентите не са й направили услуга, като не са го изрязали...

# 94
не можах да гледам този ескейп - Дивана, какво е правила Преслава?

# 95
Не бил пял Теодор в Ескейп ли???  Twisted Evil
И аз така си помислих, но друго се оказа!
Интересно, защо не са излъчили неговото представяне? Може би, защото е било страхотно?
Не знам , преценете: http://www.vbox7.com/play:5251d7d9
Определено има нещо гнило, и явно някой много се старае Тео да си тръгне, сакън да не би да спечели.

# 96
Браво   smile3501 smile3501 smile3501! Евала на момчето  newsm51 !!!!

# 97
Не бил пял Теодор в Ескейп ли???  Twisted Evil
И аз така си помислих, но друго се оказа!
Интересно, защо не са излъчили неговото представяне? Може би, защото е било страхотно?
Не знам , преценете: http://www.vbox7.com/play:5251d7d9
Определено има нещо гнило, и явно някой много се старае Тео да си тръгне, сакън да не би да спечели.

Много добре се е представил, а защо наистина не го излъчиха? newsm78

# 98
Разбрах, че е бил единствения от идолите, когото са викали на бис, там в Ескейп.

Гигова, ха де! И аз това питам!  Thinking

# 99
Също така разбрах от какво е бил болен, задето се чудехме защо толкова дълго и каква е тази болест, че не се бил излекувал още - синузит.  Tired   Sad (най-гадното нещо за всеки певец)

Но аз му стискам палци и знам, че ще се справи страхотно, въпреки всички гадости, които му се струпаха. Hug

# 100
а защо в ескейп е пял страхотно, пък на концертите не?

# 101
а защо в ескейп е пял страхотно, пък на концертите не?

Защото някъде около последното участие ( с Ла Вида Лока) е почувствал значимо подобрение в състоянието си.

# 102
Е, участието им в "Ескейп" беше преди последния концерт.

# 103
Определено на Теодор не му вървят рокаджийски песни. Баладите му пасват заради спецификата на гласа. На мен лично това изпълнение на Фреди изобщо не ми хареса.
Виж, мацката от Бургас си беше истински вулкан. Жалко, че отпадна.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт