Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли майки от Швеция във форума?
Как се справяте с изучаването на шведския език?
Кои авиокомпании използвате за полети до България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли майки от Швеция във форума?
Във форума няма конкретна тема за шведски майки, но има участници, живеещи в Швеция или интересуващи се от страната. Те споделят опит и съвети, като обсъждат езиковото обучение, живота в различни градове на Швеция, работата и дори помагат при спешни случаи като пътнотранспортни произшествия в чужбина.
-
Как се справяте с изучаването на шведския език?
-
Кои авиокомпании използвате за полети до България?
-
Какви са условията за раждане в Швеция и какво гражданство има бебето, ако се роди там?
-
Какви са мненията за различни авиокомпании и как да се справим с изучаването на шведски език?

Намират се в полицията в този град и аз говорих с полиця и той каза,че могат да останат за през нощта там. Аз утре ще им пратя пари по Western Union и ще се обадя пак в полицията да им кажа номера на сметката. Те и език не знаят. Ох,какво да ви разправям. Ще се побъркам. Те плачат по телефона. Никога не съм се чувствала толкова безсилна. Има ли някоя мама близо до този град, която да има възможност да отиде при тях. Молбата съм сигурна ,че е абсурдна, но вие сте единствените ,за които се сетих. Моля, ако някой може да им помогне, ще съм ви вечно признателна. Поне една карта за телефон да им даде, аз ще покрия разходите . Благодаря на всеки,който може да се отзове. И мили мами, утре работен ден ли е там? Ако не е нямам представа как ще получат парите и какво ще правят