Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли майки от Швеция във форума?
Как се справяте с изучаването на шведския език?
Кои авиокомпании използвате за полети до България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли майки от Швеция във форума?
Във форума няма конкретна тема за шведски майки, но има участници, живеещи в Швеция или интересуващи се от страната. Те споделят опит и съвети, като обсъждат езиковото обучение, живота в различни градове на Швеция, работата и дори помагат при спешни случаи като пътнотранспортни произшествия в чужбина.
-
Как се справяте с изучаването на шведския език?
-
Кои авиокомпании използвате за полети до България?
-
Какви са условията за раждане в Швеция и какво гражданство има бебето, ако се роди там?
-
Какви са мненията за различни авиокомпании и как да се справим с изучаването на шведски език?
!
) ?
, но знае ли човек?
) молби за паспорт, пълномощни и документи за европейска здравноосигурителна карта - ЛИЧНО!!! Между другото в посолството няма бланки за здравноосигурителни карти така че ако някой му потрябва имам ги сканирани. И още нещо - ако искате експресно да ви се направи пълномощно или да ви ударят печат - плащате двойно нали знаете
.Английския език не ми го признаха а пък ми трябва енгелска А.Аз сим акушерка по специалност но и образуванието не ми го признаха ,затова трябва първо да уча за мед.сестра пък после за акушерка .Писнами вече от учене,а пък искаме да си имаме бебе но то пък не ще да дойде и това толкова ме притеснява ,незнам вече за какво да мисля,между другото аз съм от Малмö