Nail art-15

• 17 622
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
мама мери нали може да изкопирам това моделче http://images17.snimka.bg/003090938-big.jpg        нали няма да се сърдиш Embarassed
толкова са ти хубави нещат че направо ме икушават да ги копирам всичките
незнам дали обаче ще станат толкова хубави като твойте  bouquet  bouquet  bouquet smile3525 newsm51
qbadabaduuu страхотни декорациики особено второто моделче 3

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 22:42 от darina_dari

# 106
  • в мъжки прегръдки
Ябадабаду, много са готини декорациите.
Бибинце, на снимките на Весенцето си пише отгоре че са от сайта s-lux.ru. Чак сега кето спомена се загледах в надписа. Може би не е искала да ги представя за свои.

# 107
Бибинце, на снимките на Весенцето си пише отгоре че са от сайта s-lux.ru. Чак сега кето спомена се загледах в надписа. Може би не е искала да ги представя за свои.

Да бе нищо лошо не съм казала. Просто отговорих на Анастасия Wink
Нямах за цел да обидя накой!

# 108
  • На погрешната планета
мама мери нали може да изкопирам това моделче http://images17.snimka.bg/003090938-big.jpg        нали няма да се сърдиш Embarassed
толкова са ти хубави нещат че направо ме икушават да ги копирам всичките
незнам дали обаче ще станат толкова хубави като твойте  bouquet  bouquet  bouquet smile3525 newsm51
qbadabaduuu страхотни декорациики особено второто моделче 3

Ласкаеш ме Blush, копирай на воля, това може само да ме радва Heart Eyes!!!

# 109
vesenceto_85 ти ли си правила всичко това??? Искам и аз такива модели, ама сама не мога да си ги направя!!! Няма да спя сега заради тези модели!

Нищо лично, но май не ги е правила тя...Виждала съм ги в доста руски сайтове за нокти...

qbadabaduuu тези много ми харесват
http://images17.snimka.bg/003090938-big.jpg

Не са мои модели,намерих ги и ми харесаха и реших да ги споделя с вас! Peace
Не съм ги представила за мои!
Аз нямам дълги нокти...имам гаден навик от малка като се ядосам или съм притеснена да си гризкам ноктите....
Знам,че не е хубаво и красиво и е лошо,опитвала съм какво ли не,но...тъкмо порасват малко и айде... Tired
ако някой друг е имал моя проблем и го е решил да каже как! Sad

# 110
Ето нещо от мен. Не е нищо особено, но ...  Simple Smile

# 111
Момичета ще ми кажете ли хубав препарат за стерилизация на инструментите за маникюр? Thinking
Много мнения чух и сега не мога да се спра на нищо.... Tired
Благодаря предварително  bouquet

# 112
bibince мислех, че само модела с надупчените нокти е от някой сайт. Другите мислех, че са нейните нокти, но правени от някой друг. Simple Smile Няма значение всъщност!
 Мама Мери много са хубави!
Миоки много ти е интересно моделчето! Оригинално е!

# 113
  • в мъжки прегръдки
Весенцето, има на перфект един горчив лак. Той мисля че е точно против гризене на нокти.

# 114
  • София
Ето нещо от мен. Не е нищо особено, но ...  Simple Smile

Много е хубаво! Липсваше ми Hug

# 115
  • На погрешната планета
........................
ако някой друг е имал моя проблем и го е решил да каже как! Sad

Аз се справих със силна воля за 2 мес., след около 12-13 години активно гризане на ноктите Peace.

Момичета ще ми кажете ли хубав препарат за стерилизация на инструментите за маникюр? Thinking
Много мнения чух и сега не мога да се спра на нищо.... Tired
Благодаря предварително  bouquet

Стерилизирам с Deconex

# 116
Аз с това дезинфекцирам ръцете

А с това инструментите, пилите и каквото се сетите, необходимо да маникюр или ноктопластика

# 117
Дезинфектантите, които е показала Бибинцето са страхотни(на Абалико) Grinning Wink
Аз ползвам стерилизатор...най-сигурен е. Grinning

Мацки, надминали сте себе си. Редвовно преглеждам красотите, които правите. ПОздравления!  bouquet  bouquet
Аз не съм снимала нищо Embarassed

# 118
Много е хубаво! Липсваше ми Hug
Heart Eyes
Пак ме хвана манията, ще снимам повече Simple Smile само дето пак нямам нокти, щото пак се нацепиха и изпочупиха.

# 119
bibince този препарат за инструментите от къде мога да си го поръчам newsm78

Момичета да ви се похваля днес си нареждах салончето и от понеделник вече официално съм в бранша Crazy Blush Flutter
Много се притеснявам и се надявам бързо да ми мине,защото едно е на близки хора,а съвсем друго на непознат,който си идва с изискванията за качествена работа Tired
Дано да се справя.....

Общи условия

Активация на акаунт