Nail art-15

• 17 711
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, блястяща работа!   bouquet
Аз имах толкова много снимков материал, обаче софтуера на телефона ми се скапа, беше на ремонт и от снимките няма и следа Sad

# 226
  • Габрово
Наде, като изключа комбинацията на сиво със розово от първата снимка, всичко друго е просто перфектно, но фаворит ми е третата снимка Peace

# 227
Наде идвам да ме правиш Simple Smile
Пак ще си изкопирам Rolling Eyes

Hug  идвай  Hug  и копирай на воля  Hug

# 228
Ето и последните ми моделчета
http://images18.snimka.bg/003289466.jpg

а това си направих преди малко
http://images18.snimka.bg/003289467.jpg

# 229
много са хубави душата  Hug леле котенцетоо   много ме изкефи   bouquet  bouquet  bouquet

# 230
Благодаря ви за мненията, bibince и nadeejda! Ще го изпробвам и с други цветове.
А за вашите творения, просто не намирам думи!
А тези са от миналата седмица:
Аз.
Колежка.

# 231
valieta розовия е прекрасен Hug

# 232
  • в мъжки прегръдки
Здравейте. За съжаление нямам нищо за показване защото съм буквално без нокти. След като се оплаках тук че счупих един нокът на другия ден счупих още един. Изрязах всичките и въпреки това счупих в дъно ноктите на двата показалеца и единия безименен. Направо ми се плаче. Утре съм  на рожден ден, вечерта на голям купон а в събота заминавам на море. Какво да правя сега без нокти точно на места където човек си показва ноктите? Кажете къде да тичам за ноктопластика утре или в петък? Колко време отнема защото съм и с малкия? И въобще мога ли да сложа ноктопластика само докато ми израстнат ноктите, после да я сваля и да си остана с хубава нокътна плочка? Еи богу толкова ме е яд, направо съм като оръфана.  newsm45 smile3511 newsm45 smile3511 newsm45

# 233
Въодушевена от вашите творения, това е дело на една аматьорка: кафяво и розово

# 234

valieta на мен розовото ми е любимия цвят и много ми хареса , а и синюто е станало много хубавко   bouquet

http://i149.photobucket.com/albums/s46/nadeejda/DSC03488.jpg?t=1183025739

# 235
момичета доста сте поработили само хубави творения , страхотни са аз имах малък проблем с интернета ,но го оправиха скоро ще се включа със снимков материал  Hug Hug Grinning
наде много хубаво се е получило нали е розово  bouquet  bouquet  bouquet

# 236
valieta и синия и розовия много ми харесаха!
Наде, всички са хубавки!
bibince котето е яко, не само то де Simple Smile

Ето с какво съм аз тази седмица:
http://i178.photobucket.com/albums/w257/anastangel/DSC00003.jpg

# 237
  • София
Понеже не разбирам много от ноктопластика и не съм сигурна ако кажа нещо дали ще е правилно ще ви помоля да дадете малко информация на martisun относно ноктопластиката, а не всеки само да си показва произведенията и да не дава никаква информация!!!  Crossing Arms Angry

# 238
Понеже не разбирам много от ноктопластика и не съм сигурна ако кажа нещо дали ще е правилно ще ви помоля да дадете малко информация на martisun относно ноктопластиката, а не всеки само да си показва произведенията и да не дава никаква информация!!!  Crossing Arms Angry
Ще дадем разбира се Wink Просто предполагам, че не е имало някой, който да може да даде достатъчно инфо.
Мартисън, според мен можеш да си направиш ноктопластика, докато си израснат твоите, повечето жени точно това искат. Процедурата трае различно според това кои те прави, но мисля че ще отнеме най-много 2 часа  Peace Успех и после да покажеш как е станало  Hug

# 239

smile3516 Мен това малко ме обижда! Не съм отговорила на martisun, а си ПОКАЗАХ прозведението, защото нищо не разбирам от ноктопластика!!! Трябваше да си измислям ли????

Общи условия

Активация на акаунт