Nail art-15

• 17 665
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
  • в мъжки прегръдки
Много моля нека не стават дрязги заради мен.

OffaL-ka, много ти благодаря за подкрепата. Може би момичетата които разбират от ноктопластика и могат да ми дадат съвет не са влизали затова не са ми отговорили.
Няма лошо да влизаме тук само за да си покажем произведенията. И аз като вляза тук бързам да видя кой какво е направил.
Надявам се някой който разбира да си даде мнението до утре защото в събота заминавам на море така че или ще трябва утре да отида в някой салон или няма смисъл.

# 241
А сега, остава и да се скараме, не стига че останахме толкова малко!
Аз лично си нямам никакво понятие от ноктопластика и за съжаление не мога да помогна.
martisun, каквото и да стане с ноктите, не го преживявай, важното е, че отиваш на море и те чака една вълнуваща почивка, а ние с дългите нокти какво? В жегата, на работа, предпочитам със счупен нокът на морето?
Извинете ме!
Все пак ти пожелавам да отидеш на море с хубава ноктопластика!

# 242
Здравейте. За съжаление нямам нищо за показване защото съм буквално без нокти. След като се оплаках тук че счупих един нокът на другия ден счупих още един. Изрязах всичките и въпреки това счупих в дъно ноктите на двата показалеца и единия безименен. Направо ми се плаче. Утре съм  на рожден ден, вечерта на голям купон а в събота заминавам на море. Какво да правя сега без нокти точно на места където човек си показва ноктите? Кажете къде да тичам за ноктопластика утре или в петък? Колко време отнема защото съм и с малкия? И въобще мога ли да сложа ноктопластика само докато ми израстнат ноктите, после да я сваля и да си остана с хубава нокътна плочка? Еи богу толкова ме е яд, направо съм като оръфана.  newsm45 smile3511 newsm45 smile3511 newsm45
Ако много държиш да си удължиш ноктите - направи го, но няма как да не си съсипеш ноктите. малко или много ще се скапят. особено пък за няколко дена - просто не си заслужава....
Ако искаш пиши ми на лични. Утре ми е изпита за ноктопластика, и ако е за 2 -3 нокъта, мога да ти ги направя... Wink

Офалка - малко по-кротко го давай...АКО обичаш

# 243
  • някъде там
Бейб, ти да не си с нова прическа?
Сори за спама,ама не се сдържах.
Пожелавам ти успех на изпита Peace

# 244
Бейб, ти да не си с нова прическа?
Сори за спама,ама не се сдържах.
Пожелавам ти успех на изпита Peace
Нова, нова Flutter
мерси Heart Eyes

# 245
  • някъде там
Браво за смелостта,аз сякаш нямам такава да се окълцам късо Embarassed
Пък и чесно казано,ще съм едно буренце....

# 246
Какво да правя сега без нокти точно на места където човек си показва ноктите? Кажете къде да тичам за ноктопластика утре или в петък? Колко време отнема защото съм и с малкия? И въобще мога ли да сложа ноктопластика само докато ми израстнат ноктите, после да я сваля и да си остана с хубава нокътна плочка?

Ноктопластиката отнема около 2 часа. Ако искаш да не си скапеш ноктите варянтите са 2. Първият е да изчакаш да ти израстне ноктопластиката и само да я скъсяваш отпред, а другият е да ти я махне маникюристка.

Момичета красотите ви нямат край!

# 247
момичета мисля че в този сайт може би има какво да се види www.supernails.ru Grinning Grinning Grinning

# 248
# 249
  • На погрешната планета

Няма снимки, само заглавна страница на сайта Rolling Eyes

# 250
  • София
Понеже бях менекен на изпита нa Бейб по ноктопластика, не мога да не се надуя какви перфектни нокти  и декорация ми направи. Красота страхотна. Ето:

Мерси мацко  bouquet

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 10:49 от Майка Зайка

# 251
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Понеже бях менекен на изпита не Бейб по ноктопластика, не мога да не се надуя какви перфектни нокти  и декорация ми направи. Красота страхотна. Ето:

тцтццццц
за завиждане си!!!и никакви чинии !!! Mr. Green
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 252
Понеже бях менекен на изпита не Бейб по ноктопластика, не мога да не се надуя какви перфектни нокти  и декорация ми направи. Красота страхотна. Ето:

smile3501 невероятни са!!!

# 253
 Е не, толкова красиви нокти не бях виждала,нямам думи #Crazy БРАВООО Бейб Peace

# 254
да, перфектни са Peace

Общи условия

Активация на акаунт