Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 456
  • 933
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте мили мами Ве4е сам много  по добре Запо4нах да свиквам малко по малко  Е няма как ина4е Да6теря ни ина4е е много приказлива и много прилеп4ива тя се адаптира ве4е Доста по барзо от мен Радвам се 4е и раз6иреното ми семейство ме подкрепят вси4ки ми помагат  говорят ми Това е добре за6тото не се 4увствам сама Ина4е и двете ми мом4ета я жазприемат добре играят си заедно   нямам проблеми  в това отно6ение  Поздрави на вси4ки и отново ви благодаря за подкрепата и саветите Напи6ете ми как да си направя и аз линиики  за вазрастта на децата ми и  как да ги вмакна  в текста

# 871
Напредвам малко по малко Flutter Днес ни мина и втората среща със социалните. Остана ни още една и посещението вкъщи. Засега всичко е ок. Дано и занапред нещата да се движат по мед и масло. Стискайте ми палци thumbsup

# 872
Напредвам малко по малко Flutter Днес ни мина и втората среща със социалните. Остана ни още една и посещението вкъщи. Засега всичко е ок. Дано и занапред нещата да се движат по мед и масло. Стискайте ми палци thumbsup

Защо не се прехвърлиш в темичката на чакащите, там ще можем да следим как вървят нещата при теб?

С най-добри чувства!    bouquet

# 873
здравейте казвам се Красимира .Чета отдавна  по точномесец май откакто нашият син Валентин на 5г. си е вече у дома.Много ми е трудно да се адаптирам .но той свикна бързо обича да е център на внимание .Вече ходи на градина.

# 874
Добре дошла Красимира. Надявам се да ти е уютно при нас. Майките, осиновили деца над 3-4 годишна възраст не са много, така че би могла /като влезеш в час/ да си много полезна с опита си.
  bouquet

# 875
  • на път
здравейте казвам се Красимира ...... нашият син Валентин на 5г. си е вече у дома.Много ми е трудно да се адаптирам .но той свикна бързо обича да е център на внимание .Вече ходи на градина.

Hug
Здравей Красимира! Шапка свалям на всички осиновители на деца над 3 години!   bouquet  bouquet

# 876
kmira,добре дошла Hug

# 877
Здравей и добре дошла. Не си само ти с трудно адаптиране, аз се мъча вече почти шест месеца, но вече свиквам малко по-малко. Не се притеснявай да казваш какви проблеми и радости срещаш  Hug, когато човек знае, че не е сам и има и други със същите проблеми нещата като че ли стават по-лесни.

# 878
Добре дошла Красимира!   bouquet

# 879
Добре дошла Красимира. Надявам се, че тук ще можем да си бъдем полезни взаимно със споделянето на радостите и тревогите, които ни съпътстват. Поздравявам Ви, теб и голямото момче!  Hug

# 880
Здравейте! Аз съм на 37 години, не се омъжих и бих искала да си осиновя дете. Като самотна майка. Ще ви помоля да ме препратите към линк със стъпките в тази област. Благодаря ви предварително! Stuck Out Tongue

# 881
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Добре дошла сред нас  Hug  Красимира   bouquet Нашата дъщеря беше на 5г и половина , когато я взехме ...вече 10 години е с нас  Heart Eyes
Литъл Лайла    bouquet самотните мами, които вече със своите дечица не са самотни  Mr. Green непременно  ще ти помогнат със съвети

# 882
Поразпитах малко, но ми обясниха, че тъй като не съм семейна, ще ми бъде доста трудно да получа одобрение. На мен ми се струва пресилено! Благодаря ви предварително! Stuck Out Tongue

# 883
Литъл Лайла, първо добре дошла.
Второ, не се връзвай на тия пиказки, че няма дастане, щото си сама. Една наша мама си гледа вече двете дъщери. И то без дълго чакане.
Кураж, питай каквото не ти е ясно и вярвай, че скоро ще гушнеш едно съкровище. Позитивната мисъл помага.

# 884
  • космополитно
здравейте казвам се Красимира .Чета отдавна  по точномесец май откакто нашият син Валентин на 5г. си е вече у дома.Много ми е трудно да се адаптирам .но той свикна бързо обича да е център на внимание .Вече ходи на градина.

Син на 5 год.!? Браво! Все още са рядкост родителите добили куража да приемат по-голямо дете!

Литъл Лайла    bouquet самотните мами, които вече със своите дечица не са самотни  Mr. Green непременно  ще ти помогнат със съвети

Факт, майка с дете не е самотна! И първи съвет- не се тревожи, това, че ще си сама осиновителка няма да е пречка да стигнеш до своето дете! Hug

Общи условия

Активация на акаунт