Умопобъкваници и мистерии - 11

• 33 759
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 420
Дали ще се отвори пощ. кутия, или при всяко вкарване на код, трябва да гледаме под нея дали светва символа?

# 421
Дали ще се отвори пощ. кутия, или при всяко вкарване на код, трябва да гледаме под нея дали светва символа?
Ми незнам, аз натискам стрелката и си мисля, че трябва да се отвори. Но кой е кодаааа?

# 422
Ми незнам, аз натискам стрелката и си мисля, че трябва да се отвори. Но кой е кодаааа?

незнааам, ша се гръмна вече Twisted Evil

# 423
Айде бе, няма ли някой да помогне?

# 424
# 425
  • София
на коя игра сте?

# 426
Не трябва ли единият трафопост да се регулира нещо/този до колите/, за да светне другия newsm78?
http://www.elbutanero.com/juegos/pensar/amoadv.html

# 427

Хайде Коте, почвай да помагаш Laughing

# 428
успях с пощенската кутия

през нея се виждат петте дъски на оградата, като отидете при тях виждате как са подредени по височина
само че имате предвид, че през пощенската кутия се виждат наопаки
а схемата от високо към ниско и пак към високо, означава, че въвеждате номера на най-високата до най-ниската и обратно кън най-високата, т.е. общо 9 цифри колкото са и квадратчетата, т.е. кода е 325414523

признавам си , че преди време когато се мъчих над тази игра, го бях прочела някъде като хинт, но тогава не го схванах, просто не бях отишла да разгледам оградата

...
я кажете как се справихте с хладилника и това нещото зад колата

# 429

точно, не се отваря, а символът светва

# 430
  • София

Хайде Коте, почвай да помагаш Laughing
как да помагам като съвсем се ошашавих  #Crazy
пачвам да чета назад Wink, за да ви настигна  Grinning

# 431
ох, а схемата зад вратата е всъщност колите, аз им запалих фаровете, и сега въртя фаровете на схемата, но пустият му символ не светва в зелено

....
забелязвате ли, че фаровете светят по особен начин, единият е на +, а другите на х

# 432
Не мога, и не мога да ги напасна тези стрелки на трафопоста, и т'ва е #Cussing out

# 433
ааа, стана
значи като нагласите на схемата зад врата фаровете на колите, както светят и на устройството светва още едно зелено кръгче, аз си чакам символът да светне  Laughing

как се оправихте с тока и с хладилника?

# 434
ааа, стана
значи като нагласите на схемата зад врата фаровете на колите, както светят и на устройството светва още едно зелено кръгче, аз си чакам символът да светне  Laughing

как се оправихте с тока и с хладилника?

хладилника трябва да го включиш.  До мотопедчето е щепсела.
----
Как точно да ги наглася, като те са х и +
сетих се и стана. Peace

Общи условия

Активация на акаунт