Варна по плажа кълки пече (23)

• 14 202
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
  • Откъм Варната
Честит рожден ден Mery_red

Вержи браво на малката кукла, Митака вика Бабабабаба и аз  Tired newsm78, , но мен ме удостоява с внимание, като плаче вика Мааааааа

# 136
Честит рожден ден Mery_red Heart Eyes Hug  bouquet

# 137
  • Варна
Здравейте мамита.Извинявайте, че не пиша- не съм ви забравила, но нали знаете как е токото се свикне с новият начин на живот, да се организираш с всичко, а и тогато му се нарадваш на това бебешочи......
Не съм ви забравила, но и интернета също имат голяма вина за това, защото през последните 2 седмици нет имахме в определени часове, а аз не мога да стоя и да вардя кога ще дойде.
Ние сме си добре и ходим на разходки вече, защото то не се издържа в къщи, а и близката морска градина ме съблазнява.

# 138
  • Варна
ЧРД Mery_red  bouquet

KaliMa баща ми каза че щом първо е казала дядя, второто ще е мъжко  Rolling Eyes
та при вас може да е женско  Wink

а ето поздрав от нас с първата ни "членоразделна" реч  Joy
http://vbox7.com/play:9535f3e5
(скоро трябва да е активно)

# 139
Момичета, моля, препоръчайте ми фирма или някой, който чисти с Рейнбоу и сте доволни, 4е искам да изчистя тапицериите на диваните в къщи (от малката са така омазани с манджи и всякакви други прелести  Wink. Мерси предварително!  Simple Smile
Имам много добри впечатления от един човек, ако се интересуваш ще ти дам координати.

# 140
Момичета поставяте ли бебчовците в кошче за хранене. Ние сме на пет месеца и давесет дни и вчера за първи път го поставих.Само да кажа, че има позиция полулегнало.

# 141
  • Варна
Мами искам да ви попитам към колко часа извеждате вашите бебоци на разходка, защото аз я извеждах досега нашата към 14-15, но мисля че слънцето тогава е най-силно и детето може да слънчаса нали? Към колко часа е най добре според вас? newsm78 newsm78s

# 142
Аз самата не обичам да излизам към 14-15 през лятото.
Ние излизаме сутрин обикновено към 10.30 или следобед след 16.

# 143
  • Откъм Варната
Ние излизаме по всяко време, той бебо си е на сянка в количката и мисля че няма проблем

# 144
  • Варна
Здравейте всички да се включа и аз към вашата хубава тема.От Младост сме,аз съм на 30 години ,а децата са родени на 17.08.2003 г.,скоро ще станат на 4 годинки.Ходят на градина във Възраждане-Крилатко

# 145
  • Варна
Вержи, много е хубава снимката на Лора от аватара - като кукла е Simple Smile
Честита ви първа думичка и зъбче  Simple Smile

# 146
Мами,
препоръчайте ми детски алерголог във Варна! Синът ми е с алергия към белтъка на млякото и бронхиална астма а алергичен произход. Имахме си лекар в София, но сега сме във Варна и ми трябва консултация с алерголог. Пишете и координати и дали работи със Здравната каса, много ви моля!

# 147
Има ли мами, на които децата са кандидатствали в Руското училище и имат впечатления, които искат да споделят?

# 148
  • Варна
Ние излизаме по всяко време, той бебо си е на сянка в количката и мисля че няма проблем
и ние сме така като се нахраним и излизаме. имаме си гюрук и чадър и вода и сме почти по голо дупе - само с боди или някой рокленце Whistling
важното е да е на сянка

bela  ние от както ядем пюре сме в столчето за кола ( от един месец) отначало и слагах едно нагънато одеало отдолу щото столчето е от 9кг но вече си седим добре в него  Peace

# 149
Ейййй че сте продуктивни! Нищичко не съм чела поради липса на време, но от днес имаме пак нет и вероятно почвам пак да ви заливам с писарушки! Ще си обновим инфото, че аватара ни не просто е остарял ами даже забравя да се покаже пък и сме се разхубавили   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт