Варна по плажа кълки пече (23)

• 14 198
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
  bouquet smile3525 newsm59 newsm67  ura  bigdance2 Tada
честит рожденник Олинце, да ти е жив и здрав и много радост да ви носи !!!

Praynig за Дари........да почива в мир

# 121
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА И НА ВСИЧКИ , КОИТО СА ЗАПАЗИЛИ ДЕТСКОТО В СЕБЕ СИ!

baby doll благодаря, че ме ориентира за новата тема

# 122
Честит празник на всички деца  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета много сьм радостна сина ми са го приели в детската градина newsm44 newsm44

Честит рожденен ден и на рожденниците да растат здрави и щастливи деца  bouquet  bouquet

Почивай в мир малка Дари Flowers Rose

# 123
  • Варна
Честит празник на всички дечица!
Честит рожден ден на dani barabani!  newsm59

merypopins, аз водих Вики при д-р Светла Николова. Тя е детски офтамолог и е много внимателна.
Преглежда в очна клиника, телефона в кабинета е: 634731

# 124

Здравеийте момичета!!В понеделник си идваме към Варна,та стягам куфарите...приготвила съм все летни парцалки,да не ни изненада там хладно временце? newsm78
 Hug

# 125
  • Между гори и планини
Дано да е хубаво.
Днес слушах с половин ухо прогнозата, споменаха нещо за 28С.
Но на мен още ми е хладно, защото има гаден вятър.

Как изкарахте празника момичета?

# 126
сутрин е по хладно но ве4ер определено на мен ми е жега

# 127
  • Варна
на мен ми е добре през деня но към 6 почва да захладнява.
с едно дънково яке си добре Wink

ох направо ми идва да се самоубия, Лора падна от столчето (в/у дивана в кухнята) на теракота (тъкмо го бях измила с разните му там препарати  ooooh!)
даже не видях как и къде се удари. отидох да оставя кофата в банята и чух туп  изтичах и гледам Лора по корем на пода smile3514
много съм тъпа , как можах да я оставя невързана Cry

# 128
  • Варна
Важното е да е добре детенце. Ще се случват и такива неща. Неприятно, но... аз вече съм малко по-претръпнала. Нагушкай я!  Hug

# 129
здравейте! Появих се най-сетне! Честит празник на дечицата! Скоро ще се видим в морската

# 130
здравейте варненски мамчета.отново имам нет и искам да помоля за съвет.препоръчайте ми някой добър ортопед за профилактичен преглед на бебчето ми.
ако искате ме включете в списъка:казвам се Меги на 33години от Младост,а синът ми е Тихомир-роден на 23,03,07.това е за сега и благодаря предварително

# 131
  • Варна
ортопеди - Георгиев от Градска, Райков или Живков от Майчин Дом  Peace

# 132
Добро утро! Сега зачетох заглавието. Кълки - мръсна дума! Моите са тлъстички и синъо-зелени от вдигането на количката. Подпирам я на лявото бутче, за да обере тежестта и съм страшна на цвят! Отделно Коко щипе и ръцете ми са тоже сини! Весело изкарване на плажа, аз решавам тестове със 7-мокласника! Купон!

# 133
  • Варна
ние пораснахме за един ден   Crazy
днес казахме първата си "дума" - "дядя".  съответно обиколихме родата да покажем новия номер - дядовците изцапаха гащите  Joy изкарахме и някой лев Flutter
и другата новина - имаме си дупка на венеца, отдолу се белее зъбче tooth

# 134
Момичета, моля, препоръчайте ми фирма или някой, който чисти с Рейнбоу и сте доволни, 4е искам да изчистя тапицериите на диваните в къщи (от малката са така омазани с манджи и всякакви други прелести  Wink. Мерси предварително!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт