Варна по плажа кълки пече (23)

• 13 756
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Откъм Варната
Пфу пияндета, ши развалите децата бре

# 76
  • Варна
добрютру

лора напика дивана 2 пъти за един ден, направо имам чувството че нарочно го прави  Crossing Arms
вчера се ядосах и сложих един юрган на пода в кухнята.отгоре бебешко одеало и отгоре Лора с 6567976908978090643 играчки = голяма веселба падна  Mr. Green

# 77
Ади дан казвам кой цока биричка докато кърми, пък и Митака винаги един такъв весел newsm08

# 78
Virginity как го правиш картофеното пюренце? Моя дрисльо още не се е научил да яде като хората само суче от лъжицата,та са чудя дали да му правя или да изчакам още.Едно пюре от 125гр. го яде на 3 пъти Close

# 79
  • Варна
оо ти се радвай ние вече хапваме по 190 и се ослушваме за още  ooooh! това ако е плодово,зеленчуки не долюбваме  Confused днес ще пробвам броколи, стискайте палци
иначе и ние смучем лъжицата и слагаме езика в нея  Mr. Green
пюрето - сварявам 100 - 200гр обелени нарязани картофи, да се разкашкат и после в чопъра с малко вода Wink но не го обичаме много - яде по 100гр,повече не мога да я излъжа  Confused

# 80
Този Горски Кът е по пътя за златните, в ляво, като търгнеш след разклона вече съвсем към златни има една табела горски кът ляво , златни направо. Навремето имаше една табела там за дискотека Амазония или  newsm78, абе някоя от летните, има си места за паркинг и еко пътеки и абе като деца много сме ходили там. И по цял ден , пролет ходим да обираме кокичетата и минзухарите на гората, и да си правим скарички и други подобни глезотийки.Иначе има и заведения , ама не съм се заглеждала как се казва.

# 81
Амо туй е мойто племенник бе  Crazy  Айде ша са сродяваме Mr. Green
айййй да не скараме братовчедите  Embarassed

Laughing Laughing Ники не е на тази вълна в момента Mr. Green Милото се чуди кога най-накрая ще свърши ремонта ooooh! Инъче спи на всякакъв шум- къртачи,дрелки и тн Crazy

# 82
Добро утро и от мен  bouquet.Направо ще изпукам от жега #Crazy.Аз слагам Марти да спи с боди-потник  нощно време и евентуално мятам чаршаф отгоре.Вие как ги слагате да спят мъниците?Навън нещо не смея да го изкарам разголен. ooooh!Престрашавам се от време на време да му облека къс ръкав,ама за панталонките не смея.Все ми се струва че много духа.Като гледам Лорка как е облечена навън и ме хваща Embarassed Embarassed Embarassed.Иначе зеленчуково пюре неще да вкуси.Ял е картофено ,но с такова отвращение...,само установих че го запича. ThinkingПо същия начин ни действа моркова и тиквата.А и много вода пие-при вас така ли е. ooooh!Чак нощно време се събужда по сто пъти да пие вода Shocked
Приятни разходки  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 83
  • Откъм Варната
Ади дан казвам кой цока биричка докато кърми, пък и Митака винаги един такъв весел newsm08

АААА аз я намалих бирата, много се дебелей от нея и съм се смалила с 3 кг  Mr. Green , пък ела да видиш как пият ракия с баща си, да не пускам снимки за доказателство, само дето на Митака чашата е празна, залъгваме детето само

merypopins спокойно, и Митака е сме така, виж ми лентичката на колко месеца е, а тамън сега тез дни взе да се понаучава че лъжицата не е цица, аз започнах да го захранвам когато беше на 5 м и 20 дена и ядеше по 30 г на ядене, малко по малко увеличих и сега сме на 100, ако дам повече му идва много и почва да повръща, и аз правя пюрето като Вержи, само дето вече не пасирам, а мачкам с вилица, като са му по гъсти и по лесно ги яде ( по малко излиза от устата ) и почва да ги върти с езика и прави опити да дъвче и прибира езика в устата, иначе до скоро ядеше с изплезен език, въоръжи се с търпение и спокойно, не му давай много наведнъж, а малко по малко увеличавай количеството за да не претоварваш стомахчето, няма непрояли деца  Wink, ако имаш и други въпроси питай  Hug

kirkorova80 нека да си пийва по малко, щом сте се захранили има нужда за да не се запече, картофите и морковите запичат, аз сега уча мойто чеде да пие, че ако не е нещо за ядене или на мама цицата не ще да преглъща и само се хили и всичко му изтича от устата

# 84
  • Варна
от 2-3 дена спим по памперс в спалния чувал,иначе пищи и се изпотява,бащичко  Rolling Eyes

ох преди малко ми заби една глава в устата и си прехапах устната. сцепи се ,обели се , тече кръв и ме боли  cry

# 85
Добро утро и от мен! От скоро съм сред вас и за сега предимно ще ви чета. Simple Smile
Пожелавам на всички слънчев и весел ден!

# 86
Кали проблема е че той не пие по малко вода вече.Може би около 200мл на денонощие  #Crazy ooooh!Незнам дали е нормално,сякаш много ми се вижда Thinking

# 87
Момичета вижте ми темата и помагайте Praynig ТУК

# 88
  • Варна
Днес моето малко слънце Андриана става на 6 месеца и по-този повод искам да ви почерпя !!!

# 89
Честито мила да ти е жива и здрава Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт