Варна по плажа кълки пече (23)

• 13 799
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден! Да ти е жива и здрава! Много усмивки!  remybussi
Страхотна ви е тортата! Wink

# 91
 troia честита месечинка!Здраво и усмихнато дете!
Имам следния въпрос към вас.Преди години по канал 1 даваха детско филмче с име Телетъбис.Разбрах от мои познати а и от сестра ми че малчовците много го гледали.Да ме осведомите от къде мога да изтегля някоя сериика.Или някои ако има.......или поне как се пише заглавието на английски че може би не го пиша правилно в търсачката.

# 92
# 93
  • Откъм Варната
megita_84 попитай в тази тема, поразгледай я може да откриеш и някое друго интересно филмче за бебото

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48986.0

# 94
Здравейте мамчета! Много ви моля ,да ми препоръчате очен лекар за бебчо.Взех му направление,но не знам къде да отида,казаха ми в очна клиника ама кой по дяволите да търся там.Говоря така понеже се напатих като ми трябваше кожен лекар и докато не отидохме на 4 места бебо не се оправи. Предварително ви Благодаря  bouquet

# 95
DVV , май всичките са такива  Close
troia , честита месечинка, да сте живи и здрави   bouquet
Ние вчера имахме ужасен инцидент - ударих й главичката в дръжката на количката съвсем леко, но детето много се уплаши и така заплака  Cry без глас и докато си поеме въздух минаха 30-40 секунди, за които аз просто щях да умра  #Crazy Сега ми идват на ум много неща,които можеше да направя, но тогава се шашнах и само я тръсках  #Crazy Дано де не се случват повече такива инциденти Praynig

# 96
di_, много сладка тази Велизара! Пу-пу  Heart Eyes
Ох случват се и такива неща. Аз никога няма да забравя как Калоян падна на тротоара със засилка (беше седнал на едно огънато желязо). Докато му кажа да се махне от там, че ще падне и ............. имаше най-огромната цицина, която съм виждала някога. Дори сега (вече мина една година) на мястото е леко подуто. Но слава богу - няма нищо притеснително  Praynig

# 97
  • Варна
merypopins в Очна кл. деца преглеждат сутрин в 105 и 106 к-т , препоръчвам доц. Контрова  Peace

# 98
Привет и от нас Hug.Много гадно време-направо #2gunfire #Cussing out Cry.Така си изкарах акъла-Мартин се наяде преди малко и след 5 минути като каза че ще повръща ooooh! #Crazy.Вече ми се изясни картинката що значи рефлукс Thinking.Никога досега не е правил така Thinking.сега кво стана неразбрах Shocked.Дали да не го заведа на доки до го види,може да е болничък нещо и за това да повръща newsm78

# 99
kirkorova80 , най-добре го заведи  Praynig
baby_doll, мерси  Hug

# 100
ей коя мама беше днес на лекцията на 9 месеца бързо да си кажи  Flutter

# 101
А, ти нарочно питаш сега hahaha hahahaразбрах ти веднага тайния план hahaha

# 102
А, ти нарочно питаш сега hahaha hahahaразбрах ти веднага тайния план hahaha

не бе имаше една мама с бебе на 2 месеца затова питам ти пък и ти  Joy

# 103
С такъв страх го нахраних в 3 часа. ooooh!Даже му дадох малко по малко от обичайното за това хранене Banghead Embarassed.Засега не е повърнал пак.Не съм го завела на доктор,то не виждам как дастане в тоя дъжд Shocked.Колата е при мене ама чадър ли да нося,кошницата ли,багаж ли #Crazy.Ако повърне пак обаче татито ще си дойде след час и отивам Twisted Evil

# 104
Момичета вижте ТУК   Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт