Варна по плажа кълки пече (23)

• 14 209
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • Откъм Варната
Моля уважете и таз тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=195851.0;topicseen

# 151
Ей, че хубава разходка си направихме днес с Герчето в Морската, само дето никой не видяхме. Що се криете бе, мацки?! newsm78

# 152
  • Откъм Варната
Ей, че хубава разходка си направихме днес с Герчето в Морската, само дето никой не видяхме. Що се криете бе, мацки?! newsm78

Ми да се бяхте обадили и ние бяхме там, ама в тия жеги няма скоро май да слизам на там, много нагорно ми идва на ходя толкоз много пеш, тук под кварталните сенки ще се крием

# 153
Алерголог е д-р Петришка кабинета и е в Градска болница( до пощата) водят я за едни от най-добрите алерголози във Варна, работи по здравна каса. Най-вероятно има и частен кабинет, но не го знам къде е , ходила съм само по здравна каса. Но честно от справки вземи телефона на градска болница и оттам кабинета на д-р Петришка. Забила съм и някъде координатите и не мога да ги потърся че излизам , ако не си открила нищо като се върна ще се поразстърся по мощно.
Айде чао и да тя е детски алерголог.

# 154
Алерголог е д-р Петришка кабинета и е в Градска болница( до пощата) водят я за едни от най-добрите алерголози във Варна, работи по здравна каса. Най-вероятно има и частен кабинет, но не го знам къде е , ходила съм само по здравна каса. Но честно от справки вземи телефона на градска болница и оттам кабинета на д-р Петришка. Забила съм и някъде координатите и не мога да ги потърся че излизам , ако не си открила нищо като се върна ще се поразстърся по мощно.
Айде чао и да тя е детски алерголог.

и аз съм ходила при нея много симпати4на жена останах с добри впе4етления newsm10

# 155
Що се криете бе, мацки?! newsm78

За другите не знам  Thinkingама аз си пазя майсторите да не избягат Mr. Green

Излизаме само до кухнята да взема храната на Ники и толкоз Tired

# 156
  • Варна
Аз излизам из района (до Чаталджа и обратно). Предиобед, защото мойто звяр спи у креватя, навън не ще. Затова до 11.30-12 гледаме да се приберем. Ако някой е наоколо да ми пише на лични.

# 157
За другите не знам  Thinkingама аз си пазя майсторите да не избягат Mr. Green

Излизаме само до кухнята да взема храната на Ники и толкоз Tired

Фаянсаджия намерихте ли  Thinking Живо ме интересува тоз въпрос..

# 158
  • Варна
ами то много сме наоколо, ама  що не си направим една квартална среща не знам  newsm78
примерно в градинката на читалището или на кафето срещу окръжна че да има кво да зобаме  Wink пък който иска и е мобилен да се присъединява  Hug аз всеки ден слизам до централна поща, в кръчмето при татко,( че не ми се обикаля сама  Confused)към обед, ама мога да отделям по 1-2 часа и на колежките  Mr. Green

я кажете бе , доволни ли сте от храната в кухните? от колко месеца беше и какво им е съдържанието?  newsm78

# 159
  • Откъм Варната
Аз излизам из района (до Чаталджа и обратно). Предиобед, защото мойто звяр спи у креватя, навън не ще. Затова до 11.30-12 гледаме да се приберем. Ако някой е наоколо да ми пише на лични.

Туй ми е ранен час, ама ако следобед се разхождаш из квартала може да се видим
Другите мами из Левски, Цветен и наоколо да не се скатават  Wink

Вержи като не ти се обикаля сама звънкай бре жена Mr. Green

# 160
я кажете бе , доволни ли сте от храната в кухните? от колко месеца беше и какво им е съдържанието?  newsm78

Аз с Калоян бях много доволна от кухнята. Ходех на тази на Цар Освободител. Първо бяхме записани на Баучер, че ми е по-близо, но храната не беше така хубава, а и сипваха много по-малко, отколкото трябва. От Цар Освободител вземахме доста дълго време. Винаги съм била доволна. Записах го като навърши 6 месеца.

# 161
Фаянсаджия намерихте ли  Thinking Живо ме интересува тоз въпрос..
да ще е първия с когото се уговаряхме Crazy

# 162
да ще е първия с когото се уговаряхме Crazy

Ще чакам отзиви  Peace

# 163
  • Варна

Вержи като не ти се обикаля сама звънкай бре жена Mr. Green

ми ти нали каза че не ти се мърда в туй слънце и си седите на двора , та не те закачам  Mr. Green

# 164
DVV  варди фаянсаджията и гледай да не е от тез дето паралелно бачкат 5-6 обекта, че вместо 1 седмица ще чакаш за баня 1 месец..Късмет!!!
Калина, да не ме забрайте за кварталните миткания..Ние вчера проверихме барчето на Роза до Доом. Сенка и пирфектно за дятитата, пък и цените сносни и в пъти по-чисто от тез на Летния
Аз мога и днес да миткам следобяд, защото татито както почива така се оказа със 100 задачи по новия апартамент и още в 7:30 се изстреля като коркова тапа от леглото, забрай и целувката ама довечера ще я видим тая работа nono red kiss

Общи условия

Активация на акаунт