Мархаба у ахлан у сахлан би ахла уммахат!!! (или новата 26 темичка)

• 15 920
  • 311
  •   1
Отговори
# 225

Кате, ама и ти си страшна в цитирането, от кого си вземала уроци? Joy hahaha Joy

# 226
Тук съм тук съм
Днес нали почивам и съм се отдала на пълен релакс и заучаването на нови стъпки Joy hahaha

Може ли едно "Криминале" с вас, мадам? rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao smile3532 smile3532

# 227
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Кате, ама и ти си страшна в цитирането, от кого си вземала уроци? Joy hahaha Joy

как от кой - от "шефа на отдела ми за връзки с обществеността"  Mr. Green

# 228

как от кой - от "шефа на отдела ми за връзки с обществеността"  Mr. Green

Ще ме уморите, ще спукам гума от смях rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 229
Цитат
Ани, поздрав за малката стъклотрошачка няма ли? Laughing Sunglasses
 Нойче,ще чакаме резултата в края на месеца.  Joy Joy Joy   EFNили EFP? newsm78  pregnant babyfamily6Не е зле! Joy Joy Joy

# 230
Я какви хубави деца правите с Джон!Пу,пу,пу!  smile3501

# 231
didona007, чуден пост!!!
А тъкмо ако се затрудняват вече дза име: Litlle miss glassbroke  4470 4470 4470  rotfImao rotfImao rotfImao smile3532

# 232
Цитат
Ани, поздрав за малката стъклотрошачка няма ли? Laughing Sunglasses
  Нойче,ще чакаме резултата в края на месеца.  Joy Joy Joy   EFNили EFP? newsm78  pregnant babyfamily6Не е зле! Joy Joy Joy

Дидонче, да не си разваляме прекрасните взаимоотношения newsm66  341uu af  baduu

# 233
didona007, чуден пост!!!
А тъкмо ако се затрудняват вече дза име: Litlle miss glassbroke  4470 4470 4470  rotfImao rotfImao rotfImao smile3532

Кате, удари се сама с бухалката, душо newsm20 newsm81 newsm62

# 234
Ти нали щеше да излизаш??!!! Я марш... ще ме караш да се наранявам...После като ме питат кой те би, да викам:АЗ!! Mr. Green

# 235

Може ли едно "Криминале" с вас, мадам? rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao smile3532 smile3532
Може може....Пу дами канят

# 236
Ето, сватето се появи баш когато ще излизам Twisted Evil
Ами ти като все решаваш да излизаш, като ме видиш на линия...  Twisted Evil. А за оценката на Дидонка не е ли така??? Не нотка, а цяла нотна стълбица се прокрадва от думите ми  Joy  Mr. Green. Но ако пратиш сърмички и насам /не само на Катето/ ще се почувствам толкова щастлива, че изобщо няма и да ми пука дали някой ме цени или не  rotfImbo /поне докато не свършат  Twisted Evil/. А мен ще уредиш ли за подписа, че снощи не можах да чуя нещо  newsm78.
 Heart Eyes
Кате, и от мен честито. Давай сега почерпката, че пак ми се хапва  Twisted Evil. Ноя ми разбуди апетита и излезна и сега се чувствам като прелъстена и изоставена  Confused.
Галенце, браво на теб. Ще взема и аз като теб да се отдам на РЕЛАКС /Ноичка  Joy/ и на мечти  Joy. То и нета ми друго не позволява  #Cussing out.

Оле, докато си пусна отговора и сте изписали темата  #Crazy. Какви са тези дансови стъпки на подиума  Joy  Laughing.

# 237
Айде черпя и наистина ставам да ги правя!!!  Embarassed

# 238
Хапвате ли ги вече? Twisted Evil

Сватенценце, заповядай мила, масата е сервирана,да ти е сладко  Twisted Evil , нали знаеш колко те уважавам? Drunk

# 239
  • по пътеката
ноя, само да стигна до бг, 4е да видиш какво зна4и ядене на корем! #Crazy не искам да казвам "сърма" тука, 4е отиде ми репутацията на хрисима! Laughing първият път като споменах сърми, роднините ме гледаха  като паднала със скафандър от небето! викам май нещо не разбраха ли и запо4нах да обяснявам какво имам предвид и те  групово си отдъхнаха и само викат, сакън не го повтаряй друг път пред никого!ама и арабският много ларж с "хубавите думи"! Mr. Greenно си вземам от вашите с кеф, само дето май няма да стигнат, отивайте да свиете още една тенджера! Peace

Общи условия

Активация на акаунт