Мархаба у ахлан у сахлан би ахла уммахат!!! (или новата 26 темичка)

• 15 922
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
  • O.A.E./ Пазарджик
didkata1811, магазина не е далече- до Шарджа Сити Сентър. не ти казах, че исках да ида да се убедя за какво става въпрос. да не те пратя до там за нищо. не ми остана време тия дни Embarassed
ако размислиш- обади се.  снимките и аз си ги чакам Mr. Green
приятно изкарване   bouquet

аз отивам да сглобявам хеликоптерни площадки и магистрали Laughing оставиха на мен сглобяването на играта на Зайед, да видим до къде ще я докарам.
в магазина имаше голяма  водна парзалка за децата. и двамата с Бути съжалихме защо не живеем в къща. разкошотия е  Simple Smile

нещо подобно, но имаше и слайд отстрани Laughing

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2332051&c … parentPage=family

лек ден и късмет!

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 11:18 от mariabutti

# 211
Свеър , мерси за съветите !
Аллах , да ви закриля и да бди над рожбата ви ! Praynig
Както и да пази цялото ви семейство .
Момичетата са ти казали много добре за всичките възможни начини да се набавят средства .
Успех ! Peace

# 212
Ели,голяма късметлийка си да знаеш! smile3521 С такова свате...!Ще си гледа снахичката,като писано яйце.  Wink
Mr. Green Аз знам. Затова и си я коткам при всяка възможност Joy /свате, чу ли???  Twisted Evil/. Виж какви посрещания й правя като идва.

# 213
Eли,но и тя с теб! smile3521 Къде ще намери такова свате да даде толкова лесно такава принцеса,като РАЯ?

# 214
  • In a surreal moment!
СВЕАР -  - копая си навън пъпешите , напекло ме е доста и мисля върху всичко , което ни разказа , не искам да ме разбереш погрешно , но какво значи низши хора - бедни и т.н. - щом принцесата дава пари за такива операции обърнете се към нея - нека тя да реши и в края на краищата това е много скъпа операция , това че мъжа ти има работа и не сте гладни и боси не ви прави богати , ако бяхте щяхте да си оперирате детето и никой да не ви разбере- търсете всички възможности , не чакайте и не умувайте организма му се инфектира ежеминутно , щом като бъбречетата не функцоинират. Действайте ще се молим за вас !

# 215
добър ден и от нас

свеар ще ти пиша на ли4ни Hug моля се за детенцето ви  Praynig дано се съберат средствата Praynig
дидка радвам се,4е се 4ухме  Hug лек полет и приятно прекарване ти пожелавам още веднъж Grinning ще се видим като се приберете  Hug
ели що така по4иваш днес  newsm78 аз ще те заместя,трябва да търся обувки  Wink Heart Eyes

днес отворих кашоните с бебешките дрешки  Laughing много добре съм инвестирала  Whistling,за бебката иншала събрах 2 4увала с нови дрешки и един за 4ерити  Shocked Mr. Green а как се то4их да купувам нови,но и тези няма да могат да се износят,така,4е ще се въздържа Blush
лек и прохладен(дано Praynig)

# 216
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Браво Миленка!! Чудесна инвестиция си направила!!!! Сега виж колко пари си спестила, отивай да ги инвестираш другаде!!! Hug  Mr. Green

# 217

Ноиче мисля че това е отговоро на въпроса ти Laughing,а харесали ти аватарчето на лични?
Суеар и аз мисля като дидка,при крайна нужда няма харам стига да се възползваш според нуждата ,в крайна сметка попитайте с мъжа си някой шейх той ще ви разясни,а и при принцесата пробвайте дори да откаже поне ще знаеш че си опитала,дано да се оправи детенцето Praynig

# 218
  • по пътеката
деске, ти какво искаш да стана двоен, в4ера заради едни красоти," пробвах" 6 пар4ета реване, 3000калории, направо се уплаших от меката душа на гастроном, дето нося! разме4тах се изглежда с хубавите гледки, хаха!сега пак се взирам в снимките, а днес съм се наказала!кафе и 4ай !досега,де, за после не давам обещания! Mr. Greenмерси за кафето пак отивам да си долея! Simple Smile
искам топло, днес ще слагам 2 фанела, нещо ми е хладно, граби, народе, студ!и вали, мъжът ми вика- лошо за тунис! Sick

# 219
Деси, най-после се включи с нещо за хапване. Ноя почерпи с кафето, но на гладно...  Joy. За малко да ти пишем отсъствие  Twisted Evil.
Миленка, замести ме мила, че днес не беше интересен мол и реших да си остана в къщи. Супер, че имаш достатъчно дрешки за бебка /не че ще се разминеш само с тези  Twisted Evil/. Днес няма ли плуване  Hug???

Eли,но и тя с теб! smile3521 Къде ще намери такова свате да даде толкова лесно такава принцеса,като РАЯ?
Дидонка, мерси миличка  Hug /свате, чу ли и това  Twisted Evil/. Добре, че си ти да ме оцениш .

# 220

Дидонка, мерси миличка  Hug /свате, чу ли и това  Twisted Evil/. Добре, че си ти да ме оцениш .

Всичко чух, ушите ми кънтят вече, по-лошо и от живата музика на Джон през уикенда Twisted Evil Listen  Нотка на съмнение ли се прокрадва, че си недооценена? Mr. Green За Дидонка спор няма, добре ме е преценила  bouquet Heart Eyes

Ей, Ноичка, мерси много за кафенцето  Hug  Heart Eyes. Но как успя с нес да го направиш така завъртянко  Joy???

Как ли? Ами с оборудването дето го докарах rotfImbo rotfImbo

Миленче, не се и съмнявам, даже мисля, че и магазин можеш да отвориш вече, аз ще помагам с зареждането. Joy

Деси, мерси за аватарчето, трябва да го види Катето, ще й вземеш скоро хляба от ръцете Joy

Ще ме умориш бе жена!!! Joy Ние може ли да напиваме от на сватето кафето или за нас е второто??!!  Laughing
Честит ти нов подпис, много си докаросана!! Mr. Green

Добро утро на всички!!!

Докарана съм благодарение на шефа на отдела ми за връзки с обществеността. bowuu Heart Eyes Mr. Green Ако искаш и теб ще уредя. Laughing

Миме, размечта ме за една водна пързалка с джакузи, не може само огледала да троша, трябва да има разнообразие в този живот. 1swing

Марси, подписвам се с две ръце под съвета ти към svear.  bouquet

Любе, утре ще провери нещата,  тези дни отсъства. Wink Hug

Гале, излизай от нелегалност, срамежлива теменужке, стига вече аху-иху. Party

Ани, поздрав за малката стъклотрошачка няма ли? Laughing Sunglasses

# 221
Тук съм тук съм
Днес нали почивам и съм се отдала на пълен релакс и заучаването на нови стъпки Joy hahaha
Катенце честити ти победи във всички кръгове на фотошопа Heart Eyes Heart Eyes HugСамо така те искам  bouquet
Ноичка отмъквам една чаша с нес кафе и се паркирам пред компа Heart Eyes Hug
Деси мерси за хубавата трапеза където си ни спретнала  bouquet
svear стискам палци детенцето ти да се оправи Hug

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 14:09 от gorjiana

# 222
...и аз съм тук.. ама много ми се ядат лозови сърмички и мисля да ходя да парвя.. някой готвеше по етажите и много ми замириса....та викам да не ми стане нещо да пробвам да направя!!!
Мерси за честитките, Гале!Накичила съм се и аз като Ноя, отдалеч да ме забелязват!!! Flutter Flutter Flutter

# 223
Кате,честито ти 2 място smile3501, първото знаеш къде е. Heart Eyes Wink Да ти пратя от тук сърмички, да не ти падне нещо Joy hahaha

Гале, да не ти казвам как го прочетох това на което си се отдала.. rotfImbo rotfImbo rotfImbo Първият път като кекс, а втория като рефлукс hahaha Joy, а също и че Мима ще сглобява хемороидни вместо хеликоптерни площадки. Joy hahaha hahaha Joy

Ето, сватето се появи баш когато ще излизам Twisted Evil

# 224

Абе Гале, какви са тези стъпки сега.. искаш да падна при съсеедите от втория етаж ли... що ли.. нали знаеш че съм тежка категория..

Общи условия

Активация на акаунт