Мархаба у ахлан у сахлан би ахла уммахат!!! (или новата 26 темичка)

• 15 958
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утрооооооо!
Нямам време да разсипвам и правя кафета, минава да ви покажа фотошопския конкурс, на когото му е интересно да гласува. Темата е 1 юни, а категориит са 3 - Корица на детско списание, рамка/картичка и снимка. Заповядайте:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193317.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193305.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193318.0

# 61
ЕЛИ 4АКАМ СИ ТРЕТОТО ВЕ4Е МИНА ПОЛУНОщ
Сега ще ти кажа мила /също е след полунощ  Twisted Evil/. Кафенце имах предвид, какво друго Joy.

Хайде сега със сутришното да започнем с малка закуска.

Кате, гласувах дори на гладно  Twisted Evil
Весел ден ви пожелавам.
 Hug

# 62
Ели по дупето няма и да го усетя  Mr. Green декър и половина е....

Блазе на мъжа ти  Hug.

Чета аз, и не мога да повярвам на очите си, тези думи от устата на моето свате ли излизат? Срама нямаш. Twisted Evil smile3532 smile3532 smile3532

Любе, тя се е пообъркала, искала е да напише искаш ли един стриптииз, ама понеже вече го е направила, в последната минута го е променила. Mr. Green

Как ви изпуснах аз, резнаха ми нета, но не и мерака. Laughing

Пия кафето в движение и се записвам пред Top Shop, да видим Кейт Мос какви ги е сътворила в колекцията си. Heart Eyes

# 63

Кате да се отчета и аз гласувах
Ели изпревари ме с кафето  почвам плащането с сладолед
Ноя проятно гледане и пазаруване

# 64
Ели по дупето няма и да го усетя  Mr. Green декър и половина е....

Блазе на мъжа ти  Hug.

Чета аз, и не мога да повярвам на очите си, тези думи от устата на моето свате ли излизат? Срама нямаш. Twisted Evil smile3532 smile3532 smile3532

Е, това как го направи  Joy  Joy  Joy!!! А после не разбирала от технологии. Като те чете човек какво ли ще си помисли за мен  Thinking  Hug. А за срама, то и в склада няма  Twisted Evil. Ти не ми отпускаш повече средства да си поръчам от Top Shop-а. А ООД сме щели да правим  newsm78. То си е чисто ЕТ  #Cussing out  Laughing.

# 65
Ха ха ха
Добро утро
Хи4 не му блазе на мъжо.върнах го в девствените му пубертетски години(трудно пускам ве4е Grinning) Mr. Green
ели мерси за закус4ицата и деси за сладоледа Hug хубаво е 4е се грижите и подържате апетита ни на ниво  Hug Heart Eyes
Кате ще гласуваме,големи красоти  Peace Hug
гале да не се пре4упи от снощните танци Laughing
нои4ке издаи таината за Мос-ината колекция newsm78 ако е за дами като нейният размер,хи4 да не се надявам в близката година Whistling приготви ли се за концерта.да бухнеш косите даже ги топираи като хеви метъл,нЕма се излагаме  я Mr. Green Heart Eyes

И двамата са  настинали и с ужасна хрема Cry а аз си мислех,4е ще се разминем този път.дано е само хремата,4е как ще пътуваме  Crazy

хаиде лек и с песен да е лесен Hug

# 66
А само не ми идва на ум, защо ме забравихте мен в танците.. или може би не знаете, че ще се явявам на следващото "Танцувай с мен " при Слави... bowuu Wink Mr. Green[/i]
Кате, остави ги, ела на моя дансинг  Hug.Има място за всички, само Ноя да внимава с абаята  Flutter
http://www.vbox7.com/play:a60bf4c1
 Корем ме боли от смях, ужасни сте  Joy Joy

# 67
Здравейте сладурки ! Hug

Виждам, че пак сте се погрижили за линията ми  Whistling Хайде взимам си кафенце и закусчица и сладолед.
Нали тая шия не е от туршия  Rolling Eyes

Миленче, дано се оправят малките или да минат само с хрема, че не ми се мисли как ще пътувате  newsm78 Давай им вит. С да пресечеш болестта.

Тук снощи се вихри батко Джордж Майкъл, а за някои и чичко. Аз не се вредих да го гледам на живо, но се надявам да гледам репортажи по ТВ- то , а защо не и целия концерт.  Party
Илияс го оставих с баба и дядо в провинцията. Ще видим до кога т.е ще издържи баща му да не го взима. Надявам се по- дълго, защото там гледам, че по-добре си хапва и спи. Да се поналее моя клечуран, че ме е срам, че съм му майка  Crazy Сигурно хората си мислят, че му изяждам яденето  ooooh! Embarassed

Ноя, Любс, кога е събитието ? Мимето ще ходи ли ?

Ели и Галето - браво ! Е, вижда се, че има какво да научи човек от вас !  Peace Heart Eyes Няма ви показвам, обаче на мъжа си, че току виж ме накарал и аз така да се вия  #Crazy Wink  Тогава може и сцената да пострада....Ох.

Кате, гласувах !

Чао и до после !

# 68
Е, Манел, супер си !!!  Hug

Включвам се в твоя танц !
Трепач !!!
Браво и обувките са супер !

Joy Joy Joy hahaha Joy

Точно в мой стил ! Запазвам си го и ще се упражнявам в къщи  Peace

# 69
Добро утро дами !  bouquet
Манел , туй не е ли мароканско изпълнение ?

# 70
Дани, не знам танците ме впечатлиха просто  Blush.

# 71
Ха-хаха !
Аз пък хич не ги харесвам !
Най много ми харесват египетските танци !
Тия танцьорки в Мароко са като бори мечки , всички по 100 кила .
Не знам как не отслабват тия жени като танцуват по цял ден .

# 72
http://www.vbox7.com/play:53036141
това е поздрав от даяна за вси4ки
а това е от мен
http://www.vbox7.com/play:d606b925

# 73
Дами, мога ли да Ви помоля за приблизителен превод на този припев, че много ми харесва, а само хабиби знам на арабски Blush

Tamally habibi bashtaklak
Tamally alaya men badlak
We law hawalaya kol el doon
Bardo ya habibi bahtaglak.

Благодаря  bouquet

# 74
Върнах се преди малко, магазинът беше отворил още в 9:30, нямаше много хора и масови истерии, както и ограничения в бройките както е било в UK.  На Ния взех един елек с метални пластини и прословутите й черни къси панталонки, на себе си туника и безръкавен топ., ерго, не сме толкова  дебели. Joy Ще провевря какво има и в Дубай.

Сноу, на 31 е концерта. Какви са отзивите за чича ти Джордж в София? Защото аз бях върло разочарована от Джери Ли Луис преди 3 години, но явно възрастта си казва думата.

Манел,  впечатлиха ме кичурите в синьо и жълто. Laughing

Ама вие само сте чакали  сигнал да се развихрите в .....танците..... Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт