АВГУСТИНЧЕ рита мама бясно, май че взе да му е тяснo!

• 11 279
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Привет и от мен ! Hug
 И аз съм така , първото нещо което правя като стана е  да стигна до банята и да си завра главата в хладилника. А не спането си го лекувам със сериалчета, почти цял сезон изгледах на "Галактика".
 Весел ден на всички!  Hug

# 211
  • Бургас
Добро утро и от мен
Иви благодаря за кафенцето.
Аз за моя глад не искам да говоря че то ми личи колко е голям.
 Persia,май наистина не те лови сън нещо.
Уф и днес имам супер много работа а и до родилното трябва да ходя да наснимам две мишки-близнащи на моя дружка че майка и да ги има когато се прибира в Гърция.
За покупките аз ще купувам засега само матрак и кош за кола от по едрите неща,вчера си гледах дрехите ами имам си още малко ще накупя ама след като се роди.
За козметика се спрях на Чико .
И днес стискам палци на Димянки и да се прибира в къщи на спокойствие,
Ирра  Hug, след всеки дъжд има слънце,чакай  твоето слънце да изгрее.

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 08:35 от Mira(vatan1919)

# 212
  • Pb
Добро утро, коремчета! И аз почти не съм спала Weary Цяла нощ се въртях като пумпал...

Имам въпросче, моля ви, помагайте: някоя случайно знае ли от къде мога да намеря от безвредния лак за дърво? днес ще взема легълце от една мама и ми се ще да го освежа

# 213
Добро Утро   bouquet!
Мерси за кафенцето, аз пък за сега не страдам от безсъние, аз кога ли съм страдала..Снощи с милото убивахме една огромна хлебарка до 1 часа, но накрая я хванахме, гонката беше много организирана...Уж нямаме хлебарки, а това НЕЩО беше огромно, колкото палец  #Crazy! Доста се уплаших, получих контракции от тази ГАД  #2gunfire..Но сега съм добре и спокойна, че я няма  Grinning!
Приятен ден на всички и се пазете!

# 214
  • UK
 Добро утро и от нас  Tired
 Благодаря за кафенцето, в момента си го пийвам...
 Много жега направо не може да се диша... ужас... будих се 10 пъти тази нощ и за капак се събудих в 7ч  ooooh!
 Иначе беб е спокоен за сега... преди малко си опъна гръбчето и сега е спокоен..
 Аз чакам мамчето ми да стане и тръгваме по- магазините докато още е хладничко, че после ще изпукам от жега  #Crazy
 Количката ще я поръчаме или началото на юли или средата и ще я капарираме и ще стои в магазина и като се роди беб ще я вземат... иначе кошара съм се насочила към същата като на Поли-Моли и мъжо ще я вземе от София... ваничка съм решила да е на КАМ и нея ще вземем юли предполагам ако не се навия по- рано но сигурно няма защото няма да има с какво да я пренеса до вкъщи та ще чакам мъжо да си свърши работата и тогава ще я вземем...

# 215
Мегитка, как е твоето учене? Стажа свърши ли? Беше споменала по едно време, че ще се местите в София ( или съм се объркала нещо  Embarassed)

# 216
Добро утро мамчета!

И аз съм така със спането, незнам какво ми става, вече 2 нощи само се въртя и ставам до тоалетна. А като си представя, че положението ще се усложнява Cry.

Вече 2-ма зъболекари ми казаха да пия флуор, незнам какво да правя, кого по-точно да слушам. Откакто съм бременна 6 кариеса, направих ги, но онзи ден бам и едната пломба падна. Вече тотално ще полудея!

Хубав ден!   bouquet

# 217
  • UK
Мегитка, как е твоето учене? Стажа свърши ли? Беше споменала по едно време, че ще се местите в София ( или съм се объркала нещо  Embarassed)

Ами какво да ти кажа... стажа няма свършване  Crazy сложиха ни още 2 месеца стаж и днес трябваше да съм но ме болят ужасно краката и ме извиниха и сега съм си в къщи  ooooh! За учене нямам слава Богу че и аз съм като теб с паметта  Whistling
 За София щяхме да се местим но мен ме хвана шубето и решихме да сме в Бургас до пролетта. Февруари месец ми е държавния изпит и ще падне голямо шоу с беб и ученето  Crazy ама ще се справим всички  Hug
 Ти не си давай много зор... наблегни на пищовите  Mr. Green те са най- добрия помощник при намалената ни памет  Laughing

# 218
Добро утро!

Гита, много е сладка Танти!  Laughing

Аз също бях харесала тази на Чико (има я и по 495 лв.) с кошнмицата  за кола и 4 гуми. Но улицата ни в Бургас сигурно е най-разбитата в града и затова взехме триколка, дано тя издържи  Praynig

За първи път тази нощ будувах от 4.30 до към 7.30, явно и мен започва да ме хваща безсънието  Confused

Исках да попитам вие мажете ли си с нещо зърната отсега?

# 219
Вече 2-ма зъболекари ми казаха да пия флуор, незнам какво да правя, кого по-точно да слушам. Откакто съм бременна 6 кариеса, направих ги, но онзи ден бам и едната пломба падна. Вече тотално ще полудея!
И на мен ми казаха за флуора, почнах го, когато се сетя. Сега и аз съм в период на зъболекарски манипулации-оказа се един пулпит даже. И аз бях изненадана колко кариеса са се появили, ужас!

# 220
  • Пазарджик
Добро утро мами  Hug

Днес се очертава работен ден - ще се ходи и до София следобед, а преди това трабява да довърша едни изчисления  ooooh!
Включвам се само да ви пожелая много усмихнат ден и да помогна на Елхичка, доколкото мога:
Имам въпросче, моля ви, помагайте: някоя случайно знае ли от къде мога да намеря от безвредния лак за дърво?
Би трябвало да има във всички строителни магазини, със сигурност знам, че в Практикера има и в Метро също. Вземи си лак на водна основа - Оргахим пуснаха миналата година такъв: това е линк. Това, ако легълцето е лакирано, а не боядисано. Ако е боядисано, вземи си акрилатна боя, също е водоразтворима, съответно безвредна - това или това
Има и на други марки - вносни, в Практикера съм виждала. Ако попиташ момчетата там, ще те насочат. Но ние работим с Оргахим и продуктите им са много добри. Всъщност водоразтворимите лакове ги разработиха по наша поръчка и след това ги пуснаха на пазара.
Надявам се да съм ти помогнала  Hug

# 221
Добро утро сладурки  Hug
Добре дошли в отбора на кукумявките ,аз от кога не спяяяяяяяяяяяяяяяя,вече не ми прави впечатлеие дори . Wink
Гита -много сладка балеринка си имате  Party
GERA-моите зърна само ги масажирам ,но не прекалявам защото това води до контракции.

Аз вчера бях на док .Бебо само шутираше ехографската слушалка и така се беше разположил че пишока му се видя много добре .Вървим си по термина и сме около 850 гр.
Тук при нас както е писала Мегита е адската жега -аз вече смятам да излизам по хладно само защото и мен започват да ме болят краката и се задъхвам .

Някоя от бургаските мами ако ходи днес на курса на 9 месеца ,моля по-късно да сподели как е протекъл.Имах огромното желание да отида ,но след вчерашния маратон по задачи днес съм разбита и смятам повече да полежа .

pivanov-няма спасение със зъбите ,ще страдаме и това е -аз хапвам промишлени количества мляко и сирене и пак имам кариеси .Гледай поне да не стават огромни дупки

# 222

Ами какво да ти кажа... стажа няма свършване  Crazy сложиха ни още 2 месеца стаж и днес трябваше да съм но ме болят ужасно краката и ме извиниха и сега съм си в къщи  ooooh! За учене нямам слава Богу че и аз съм като теб с паметта  Whistling
 За София щяхме да се местим но мен ме хвана шубето и решихме да сме в Бургас до пролетта. Февруари месец ми е държавния изпит и ще падне голямо шоу с беб и ученето  Crazy ама ще се справим всички  Hug
 Ти не си давай много зор... наблегни на пищовите  Mr. Green те са най- добрия помощник при намалената ни памет  Laughing
Добре, че проявяват разбиране твоите преподаватели!
Аз за пищови..не знам, трябва цял кашон пищови да изпиша за този масивен държавен  Crazy Rolling Eyes!!!
Ох само веднъж да минееее...Ще изкупя магазинчетата за бебоци  Hug

# 223
  • Pb
Мимсат, златна си!!!   love001 Още днес ще изтърча до Практикер, че ми е най-близко...

# 224
  • София
  Здравейте,момичета! Аз почти не пиша, но ви чета редовно. Не исках да ви притеснявам, но и аз имах проблеми.       
  Преди 10-ина дни като ме заболя корем-страшно. А аз сама с детето,мъжа ми в Австрия командирован-ужас. Обаждам се на доктора-той пък в операция. А болката -безподобна. Повръщах от болка! Но не я усещах като контракция-все пак знам какво е. Отивам в поликлиниката отсреща да ме види хирург. Влизам в кабинета и му казвам,че имам много силни болки,а той се оцъкли срещу мен и вика: " Ама вие сте бременна!" Беше мой ред да се оцъкля и го питам:" Мислите ли ,че не знам?!"  Joy  Той явно се уплаши младежа и ми казва,че са контракции. Отивам при гинеколожката от ЖК и тя вика контракции. Но аз бях сигурна ,че не са -по- скоро жлъчна колика или апендикс. Така и не стана ясно , но ми мина де. Изпих една шепа хапчета и за няколко дни се успокои. Но ме тресе шубето яко. После си бях на преглед-всичко си е ОК. Бебето го изкараха 1500гр-дбелак Grinning
  А за облозите коя ще роди първа- включвайте ме и мен. Първото го снесох 12 дни по-рано,сега се надявам поне да вляза в 9 месец  Laughing  А ако има и съревнование за най-бързо раждане- сигурно и там ще съм претендент. То не се знае ,но пък нали надеждата умирала последна.  Laughing Между другото- пишете ме и мен ,че ще раждам във 2 градска. Имам много добри впечатления от преди 4 години, предполагам и сега ще са добри условията. В нормалните стаи са по 2 жени , но понеже няма много родилки гледат да ги оставят и по една ,ако може. Бебетата са в стаята, карат ви да ги кърмите на всяко проплакване и не дават добавки. В резултат- кърмата слиза бързо и после кравата Милка не ви е конкуренция.  hahaha
  Много се разстроих вчера, като прочетох за Ирра . Нямам думи! Наистина не мога нищо да кажа, това не е нормално. Дори писах на мъжа ми , а неговот мнение беше: " 300 манафа да му го натеглят на тоя"  Извинявам се за нецензурния израз! Дори и мъжете не го приемат това поведение, а какво остава за нас! Наистина се надявам да са развият към добро нещата!
  Отивам да си сипя кафенце и ще продължавам да ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт