АВГУСТИНЧЕ рита мама бясно, май че взе да му е тяснo!

• 11 290
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • вкъщи
здравейте мамчета!
и ние имаме спор за името,ама с майка ми и мъжа ми.те искат да е на баща ми николай,аз обаче твърдо съм против.от преди съм си казала,че второто ми дете ще носи буквичка на майка ми.нейното име е много остаряло и затова само първата буква.аз искам да е мартин,мъжа ми не го харесва обаче.майка ми ми вика онзи ден,ако ме обичаш ще го кръстиш на баща си.направо подивях.никакви условия не давам да ми с епоставят.тя заслужава най много,отгледала ме е сама в най трудните години,а баща ми едва откато се роди теди започна да се отнася добре с мен.даже и на сватбата ни не дойде.так,че твърдо няма да си кръстя детето на него,ако трябва с родата да се бия.

# 136
Иррра,на този твоя така му набрахме ,4е можем да сформираме отряд командоски на отмъщението! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Само да ни падне ,жив няма да го оставим! Twisted Evil Ама бива ли да е такова дете!?!?...Наистина ,си взела най-правилното решение!Поздравявам те! bouquet Той ще се сети каква глупост е направил ,ама ние няма да те пуснем при него! Naughty Безобразие!!!!!
t_nestorova ,привет!  bouquetОбяснението за обменната карта е много изчерпателно(въобще не бях наясно!).Мерси! Hug
Момичета ,видяхте ли ,4е вече имаме две бебета при юлските мами?! Grinning Grinning Grinning Едва днес го отчетох и много се зарадвах.Бебешкият дъжд се задава. Grinning Дано при нас дойде в най-подходящия момент!
Гита Ог ,и аз мисля да раждам на 28 юли.Но беб върви с една седмица напред и нищо чудно да ме ориентират към датите 20-25 юли. Crazy Ух ,не остана! Crazy

# 137
А кога се издава обменната карта и направлението? Ако се наложи дали ще е късно да отида при някой, който работи със ЗК в 8 ми месец за да ми ги издаде. Понеже чак тогава съм на преглед и ще питам моя лекар.  newsm78 Ох, притесних се яко. Ами, ако никой не иска да ми го издаде - нито личния лекар, нито гинеколога какво ще правя? Има ли още някой, който ходи само на частно?
Аз ходя на частно, но знам само  че болничния ще ми го пише частната лекарка която ми води консултацията, а за направлението за раждането трябва да го взема от личния си лекар

# 138

ребус ти къде живееш в варна ако си ми наблиско да те хващам под ръ4и4ка и на разходка
А ти къде си в момента?
Офиса ми е на М.Колони 18, до шишковата, мога да изчезна за известно време Laughing

# 139
на 4аталджа съм аз блока срещу цветята абе баш на сфетофара Crazy

# 140
А пък аз живея от долната страна на цветята Joy Joy Joy
кооперацията на Шрек Laughing

# 141
А пък аз живея от долната страна на цветята Joy Joy Joy
кооперацията на Шрек Laughing
И към 5.30-6 се прибирам Sunglasses

# 142
юпииииииии много си ми на блиско ще излезем ли в морската ако нямаш ангажименти де

# 143
юпииииииии много си ми на блиско ще излезем ли в морската ако нямаш ангажименти де
Казвай час и място - там съм Sunglasses

# 144
Да ви се оплача момичета, тия шматки от болницата са ме излъгали, че днес докито ми е била на работа. И мъжа ми не можа да ми остави да ми разчете изследванията smile3516. А вчера като им се обадих, не стига че нямаха график за другата седмица да си взема час, ами сега и тва, много ме е яд, толкова се надявах, сега още един ден трябва да чакам

# 145
Franito, нямаш място в кутията за лични, но за спускането както решиш. Аз в момента съм на шишковата, /до ФК/ така че както на теб ти е удобно:) Sunglasses

# 146
Направлението и обменната се взимат 45 дена преди термина.

# 147
Franito, нямаш място в кутията за лични, но за спускането както решиш. Аз в момента съм на шишковата, /до ФК/ така че както на теб ти е удобно:) Sunglasses
секунда дай там да се разберем да не досаждаме тук

# 148
Здравейте!Ама верно рита като бясно, особено като се нервирам покрай службата и ремонта в къщи. Знаете ли какво ме притеснява, днес си пусках изследвания на кръвта и има някакъв показател фибриноген  при референти граници 2,0-4,05 моя е 5,5. Какво значи това? Иначе хемоглобина продължава да е нисък - 105.

# 149
Херелина щом си с такъв диоптер, е задължително да раждаш секцио, следователно ще е безплатно.Направлението не може да ти го даде личния лекар.Той дава само направление за гинеколог и вече този гинеколог при който отидеш, съответно работещ със здравната каса ти издава направление, обменна карта и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт