Отговори
# 60
  • No Line On The Horizon
Честит рожден ден, Лили! Голяма да пораснеш и много да радваш мама и тати!

Сиси, приятно прекарване и после да се отчетеш със снимки!

За подаръците и аз не знам какво да измисля за Флора. Не е като да нямаме играчки вкъщи.

# 61
Честит Рожден Ден, Лили!!!
Здраве и усмивки и мноого подаръци! Весел празник !

# 62
  • София
Честит Рожден Ден на Лили! Да расте здрава и усмихната!  nbirthday

Ей ви на снимки от 01.06., но само на Емма съм качила:)
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=139786

Да ви се похваля  Flutter. МъжО ми подари страхотен сешоар с разни джиджавки, много съм доволна  Heart Eyes А вчера си купих много фИешън сандали с много висок ток, панталон на Зара, блузка за него и гердан. Фук-фук, шегувам се  Laughing

И да ви се оплача - Еммата пак нещо не е добре  Cry

Ели
, ходи ли снощи на купон? Как беше? Вчера видях Злати на Хаусмессе-то на Юнг, но докато се накумих да му се обадя, си тръгнахме. И без това сигурно сме му адски досадни  Mr. Green Как е Гого?

На Еммата за РД ще купуваме столче за кола (а надявам се и кола  Mr. Green). Иначе Маги ви е дала много хубави идеи. Емма всичко си има откъм играчки и ако нямаше да купуваме столче, и аз щях да бъда затруднена.

Целувки. Следобед ще звънна на Бети и ще пиша  Hug

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 22:19 от Хот Ели

# 63
Привет!

Честит рожден ден
на
Адам, Марти, Марк и Лили!!!

Пожелавам им да растат здрави, усмихнати и да са винаги обичани!

Честит празник и на родителите им   bouquet- извинявам се за закъснението! Да са ви живи и здрави!

Напоследък нещо ме е хванало едно много мрачно настроение, не знам на какво се дължи, а и все още не съм готова да размишлявам и да се боря.............май съм се предала newsm78
Не знам какво да правя с живота си, ама май темата не е за тук Thinking

Айде, целувки на всички...

# 64
  • Емаесесаесесапипиа
Момичета, много благодаря за пожеланията!

Сякаш вчера беше като преди две години се видяхме за първи път с дъщеричката и колко малка  беше и колко тревоги и въпросителни имаше, а сега: голямо, умно, разбиращо човече, с характер даже.... Много бели прави, дано не ни тръгне така цяла година: сутринта в един пясъчник си напълни доста страшно очите с пясък и се водихме по Бърза помощ да ги промиват и почистват. Много се бях шашнала. Моля се до края да няма повече произшествия.

Съкровищница, горе главата! Радвай се на детенцето и гледай откъм розовата страна на нещата! Да ти кажа честно, когато Дани (големият ми син) беше горе-долу на тази възраст и аз имах един много черен и депресивен период, в който някак се чувствах като в блато, в което потъвам... мисля, че беше покрай грижите за малкия, липсата на социален живот, неразбирането от страна на мъжа ми, абе чувствах се като жертва. Ами моето решение тогава беше да замина за 6 месеца на някаква измислена специализация във Франция. Това оправи нещата в много области (определено ме зареди с много сила, енергия, преживявания, контакти, емоции: все неща, които покрай майчинството бях позагубила), просто ми помогна да преоткрия себе си и какво точно искам от живота си. Но раздялата със сина ми беше най-скъпата цена, която още плащам (той остана при баба си тогава) и все още отношенията ми с него са много объркани. Абе, честно си мисля, че просто не бях узряла да бъда майка тогава с него или просто трябваше да се науча  на много неща още.... Сега с двете момичета ми е много по-натоварено, но много по-лесно, приятно, психически незатормозяващо. Сега съм напълно уверена, че правя точно това, което трябва, нямам никакви колебания, че живота ми не върви в правилната посока, а и съм твърде заета да се депресирам. Всъшност сега преживявам едни от най-щастливите си месеци... радвам се на всеки успешно приключил ден без произшествия, защото на "каката" все нещо й се случва. Но както ти казах не винаги е било така... Така че горе главата, надявам се всичко при теб да премине с времето и да намериш най-правилната промяна, ако имаш нужда от това. Понякога просто ти трябва нещо малко, за да ти помогне да погледнеш от друга гледна точка на света и да разбереш, че нещата не са толкова черни, колкото изглеждат в момента!
Успех и извинявай ако постинга ми е бил твърде дълъг и досаден

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 16:58 от fapua

# 65
Честит Рожден ден на Лили и от мен - много усмивки и приятни моменти - после мама да се отчете подобаващо със снимки. Весело изкарване на празника.
Сиси приятно прекарване и на вас - чакам нимките с нетърпение.
Хот Ели - аз не можах да отворя албума - показва ми други албуми, но не и тези на Еммичка.
Пруятен ден на всички.

# 66
Честит Рожден Ден и от мен с Дари на ЛИЛИ! Весел празник и много подаръци. Много късмет и здраве, и усмивки й пожелаваме.

Аз отворих албумчето на Емма, страхотна кукла е, Ели. Joy

Сега се сещам да ви питам. Трябва да правим проба Манту на Дари. Някоя от вас ходила ли е в диспансера, да обясни къде се намира горе долу? newsm78

# 67
Честит Рожден Ден на Гого    bouquet
Честит Рожден Ден на Адам   bouquet
Честит Рожден Ден на Марк и Марти   bouquet
Честит Рожден Ден на Лили   bouquet
На всички вече пораснали дечица желая весело и незабравимо детство, много усмивки и щастие. А на всички мами и татковци на тези вече двугодишни юнчета желая - да ви растат здрави, умни и много усмихнати дечицата, а и вие покрай тях.
Честито и на теб Хотче, много здраве, късмет, щастие и любов!    bouquet И аз не мога да отворя албума.
Иле, честито за хубавата новина, лека и безпроблемна бременност ти желая.
Сънчо, много, много съжалявам  Cry Моля се за теб всичко да е наред и скоро да ни зарадваш пак с хубава вест  Praynig
Пете, като прочетох, че вашата баба е впечатлена от нашия ерген се почувствах много горда мама. Сега се фукам, че чак в Хамериканско са ни забелязали  Blush Много целувки и поздрави на Нати и да погалиш коремчето от нас. Не се оплаквай, сигурна съм, че пак си много секси бременна.
Хамелионче, кога ще се завръщаш? Как е нашето момиче, чета, че добре се е адаптирала в яслата.
Детектив, все едно четях себе си в старата тема и аз така като съм с Ицко се чувствам изцедена, не се спира да прави бели и да цапа, а аз така обичам да ми е подредено и чисто. Но за разлика от теб аз мога да се похваля със страхотна баба, която много помага. Пожелавам ти скоро да започне да помага Мелито и да те отменя в домакинската работа  Wink
Исках и още да пиша и разказвам, но с риска да не досадя спирам до тук.
Желая на всички весела и спокойна седмица!

# 68
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139786
Tака отваря ли се?

Съкровище, горе главата  Hug Утре, ако не ходя на работа, ще ти пиша. Целувки на Кали  Heart Eyes

Мимес, ние бяхме ходили, но миналата година. Намира се на ул. Кирил и Методий, не помня точно номера. Ще ти го обясня както мога. Караш по Мария Луиза, посока ЦУМ (Центр. гара ти е зад гърба). К. и М. е пряка на М. Луиза, не си спомням, но мисля, че беше преди Симеон. Завивате наляво. Диспансерът е от лявата страна на улицата както ти го обяснявам. Като влезете, първата врата вляво, един кабинет е, не е нужно да влизате в централната (силно казано) сграда. Дано си ме разбрала, не ме бива по обясненията  Laughing Защо ще й правите манту на Дари?

Вили
, как е работата, още ли пътуваш? Пусни малко снимчици на Ицко  Heart Eyes

Теди, кураж  Hug

# 69
Хотче - да отварят се - сладката Еммичка винаги усмихната - много хубавка - да я нагушкаш много  Heart Eyes Hug Четити предобивки и на теб Simple Smile

# 70
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug
Гого мисля, че се оправи, днес ще го водя на контролен.
Спя още, ако има рожденици днес - по-късно ще пиша пак.

Хотче, ходих на купона, голяма веселба беше. Защо не дойде? Нищо не разбрах от написаното - къде си видяла Злати, той видял ли те е? Няма значка. Като решиш - пиши на кюто Wink

Като си изпия кафето пак ще ви прочета и ще пиша Blush

# 71
Хотче, мерси за обяснението, разбрах те. Утре отиваме.
Вечерта ще я водя и на хематолог в Медицинско здраве.
Има лимфни възли големички високо зад ушите, бяха 2, сега са 3, без да е боледувала. С единият се роди, другият излезе преди месеци, а от скоро напипвам и трети. Та затова ще ходим при хематолога.

А за Мантуто: Водих Дари на кожен лекар, че според едната ни лекарка има Себореен дерматит, а според кожната няма, а само кожичката й е много суха. Та тя ми обърна внимание и за белега от БЦЖ-то, че го няма.
Направихме и кръвни изследвания, днес личната ще ги види, че някои от показателите са или завишени или по-ниски от нормалните. Дано всичко е наред Praynig Praynig
В този ред на мисли се сещам, че и Мед.здраве не го знам точно къде е. newsm78 Знам улицата, но №27 не ми е ясно в кой край е?

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 10:56 от mimes

# 72
  • София, център
Какво беше БЦЖ?

И здравейте, де!

П.П. Еммата е сладкишка!

Хотче, ти си с някаква невероятна коса! Кога сътвори туй чудо?

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 12:05 от Nansen

# 73
  • София
Здрасти  Hug
Три дни съм в болнични заради Еммата  Confused Комбианация от конюнктивит, температура и сополи. Аман вече от болести  Tired

Мимес, пробвай с бгмапс. Целувки на Дарето  Heart Eyes, дано всичко е наред!

Имате много поздрави от Бети. Още е в болница  Sad Утре вероятно щели да излязат изследванията. Стискайте палци!

Ели, ми май ме домързя за купона  Laughing И мъжО имаше оферта за излизане, но и него го домързя. Направихме си една хубава салатка с хубава ракийка и гледахме мача. Пенсионерска му работа  Mr. Green newsm27

Нансе, туй чудо  Mr. Green ми го сътвориха някъде преди месец. Сега си пускам косата, но е адски непокорна и много ме дразни  Close, не седи наникъде. Лусилката не е ли направила някоя нова пакост?

Сиси, мина ли сватбата?

И к'во сега стана, общ рожден ден май няма да има  Sad Никой не казва нищо. Дайте поне, ако не в клуб, на Зоологическата да ги заведем или в някой парк да бесуват. А за бирената?

# 74
Аз съм ЗА общ РД, но не съм сигурна дали ще съм тук като решите да го правите. Моя мъж все ме лъже, че ще ме закара до Гоцето за седмица, но все отлага Rolling Eyes Rolling Eyes
Но съм навита и за парк или зологическата. Ще им хареса на децата, стига да не е много жега.

Общи условия

Активация на акаунт