На капаните в БУРГАС с бира, с цаца и със нас

• 14 120
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Ясно де, ама въпроса е дали е същата, защото адреса, който Бубичко даде е съвсем друг.
Затова се замислих дали има и на Калофер кабинет или е съвпадание на фамилии.....

Финети, а ти доволна ли си от нея ?

А за Ангелова в Света София някой нещо да каже  newsm78

# 211
  • По света и У нас
Така или иначе друга Байкова от 1-2 Регистъра, които проверих, не излезе  newsm78 - така че тя трябва да е  Peace

# 212
абе момичета, става въпрос за съвсем друга лекарка - както съм писала ДОКТОР БАЙЧЕВА, А НЕ БАЙКОВА

# 213
 Joy  Joy  Joy
Сори, че се смея, ама...Поне се разсъних.
Стана малко като виц.
Обаче, Бубичко, в теб е грешката. Горе точно Байкова си написала. Аз в първия момент реших, че търсиш координати на една друга Байкова.
 Laughing

# 214
  • UK
А за Ангелова в Света София някой нещо да каже  newsm78

Личен лекар ми е и съм много доволна... при нея ще регистрирам ( живот и здраве ) и бебенцето ни... никога не ме е върнала за каквото и да е  Peace

# 215
МАЛИИИИИИ аз вече почнах да се съмнявам в себе си, направо се чудя Байкова ли беше или Байчева и май утре ще обиколя цялата улица Калофер да я търся, ако не я открия ще звъня пак на Калудова. Направо тотално се обърках, добре че поне улицата помня, ама тя стана една Laughing Laughing Laughing

# 216
  • Бургас
Финети, а ти доволна ли си от нея ?

Ми не много, досега не ми е дала нито едно направление, нито за ортопед, нито за кожен, въпреки, че малкия ми е с алергия от бебе, и си го водя на частно винаги. Поне не ми прави проблеми за Пентаксим-а

# 217
сега се обадих на тая д-р Байкова дето ми дадахте координати, тя никога не е имала кабинет на ул. Калофер, така че утре ако видите някоя луда да обикаля улица Калофер да знаете че съм аз

# 218
  • Бургас
Някой посещавал ли е  новата поликлиниката зад Оксикома? Отзиви - обслужване, персонал, база?

# 219
Megita - мерси за инфото  Peace
bubi4ko, направо ме разби  Joy
fineti, мерси за инфото - и тя отпада значи, пък и не е явно същата от ул.Калофер

.....че и аз трябва да сменям на малката лекаря и се чудя, а време няма  Rolling Eyes

# 220
какво правите бе къде сте се изпокрили - ние с таткото сега се прибираме от капаните и влязах да видя да не съм изтървала нещо, ама то много слаба посещаемост ще ви пиша 2

# 221
Добро ви утро Simple Smile
Днес нещо е приятно хладно.
Аз допопълвам списъка за " манифестацията "

Амелия
Галхен
Мегита
Бубичко
Джи
Снежи?
Люсил?
Тадела?
аз

# 222
 Ехооо, как сте мацки? Laughing
 Аз ще дойда на срещата стига да не съвпадне с пристигането на моите момченца, че сега не са при мен и съм се затъжила за тях.

# 223
Добро утро!

Да ви информирам за едно добро дело. Снощи бях на откриването на един страхотен ресторант в града. И понеже е от стар битов стил, собствениците направиха нещо като дарение за БУРГАСКО РОДИЛНО ОТДЕЛЕНИЕ. По-точно: на папирусчета имаше написани стари оригинални бълг. рецепти от Странджа и ако искаш да си притежател на една от тях правиш дарение /плащаш колкото ти е на сърце/, като парите отиват за подобрение на БРО. Д-р Георгиев (началник род. отдел.) беше там, изказа благодарност, като си призна за "мизерията" и всичко останало в БРО. Понеже бяха все знатни хора, ДАЙ БОЖЕ ДА СЕ Е СЪБРАЛА ДОБРА СУМА, С КОЯТО ДА ПОДОБРЯТ ПОНЕ НЕЩИЧКО.

Това е за успокоение на всички бъдещи родилки в Бургас!

Лек ден

ПП. Мама Райна има много сладко бебче. Да ти е живо и здраво!

# 224
момичета, спешно ми трябва телефонът на лаборатарията, в която правят изследвания за кръвните групи и резус фактор. има ли го някой?

Общи условия

Активация на акаунт