На капаните в БУРГАС с бира, с цаца и със нас

• 14 128
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Амелия
Галхен
Мегита
Бубичко
аз
Simple Smile
Много сте несериозни

Аз не държа точно да сме на Гролша.

А за детския празник в петък хубава работа, но българска. Седяхме точно 15 мин и си тръгнахме. Хората като чуят безплатно и взимат цялата рода. Пък децата нека седят прави.

# 196
да ви кажа, на Глолша на Богориди онзи ден ми сервираха развалена пържола  Sick
аз ен разбрах - за кога е срещата?

# 197
Амелия
Галхен
Мегита
Бубичко
аз
Simple Smile
Много сте несериозни

Аз не държа точно да сме на Гролша.

А за детския празник в петък хубава работа, но българска. Седяхме точно 15 мин и си тръгнахме. Хората като чуят безплатно и взимат цялата рода. Пък децата нека седят прави.
Защо бе Вери? Не можахте ли да седнете? Ние пристигнахте в последния момент преди да почне концерта и тук там светеха още празни места, та намерихме!

За коя дата се оформя срещата? За 8 или 9ти юни вечерта?

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 10:18 от sneji20

# 198
Да кажат работещите. На мен ми е все тая. Май в петък, за да може и Бубичко.
Снежи, значи си била късметлийка. Simple Smile Моето впечатление е такова както го описах. Аз намерих друго занимание на Маги. Simple Smile

# 199
Да кажат работещите. На мен ми е все тая. Май в петък, за да може и Бубичко.
Снежи, значи си била късметлийка. Simple Smile Моето впечатление е такова както го описах. Аз намерих друго занимание на Маги. Simple Smile

Ако е в петък, значи аз по бих могла да дойда! Но може би ще се изясни дали ще мога да дойда в последния момент, защото ако ще ходим да вземаме малкия от село - ще ми се размине!Иначе много ми ще да дойда този път, че от много време не сме събирали...
Какво друго занимание намери на Маги тогава, ако не е тайна?

# 200
  • Бургас
Аз затова избягвам такива мероприятия,защото винаги е лудница по тях,но иначе като се прибирахме в събота от плажа на градинката Лукойл в най-голямата жега имаше танци ,явно тези деца от фестивала ,погледахме със Сашко,а горките дечица с тези носии направо не знам как са танцували...

Ако срещата е петък ,аз съм на кантар дали ще дойда ,но ще опитам .Ако е на Гролша в морската може да дойда със Сашко ,ако няма кой да го гледа.

# 201
  • По света и У нас
Ако срещата е за петък и аз бих могла да дойда  Peace

sneji20 - организацията е малка и се казва ИнорАдопт

Денят изглежда чудесен  Nature Sunny , само за разходки  1stroller .....

# 202
Милички, трябват ми спешно координати на д-р Байкова /педиатър, личен лекар/. Знам само , че кабинета й се намира в Лазур на ул. Калофер.
Другото, което искам да питам е как става смяната на личния лекар и от къде се копуват формулярите.
Ще сменям лекарката на малката, затова ме интересува. Д-р Байкова ми я препоръча горещо д-р Калудова, а аз на нея й имам огромно доверие.

# 203
За смяната попълваш формуляра и го носиш на новия лекар. Мисля, че и здравната книжка ще ти трябва. Само трябва картона да си вземеш от стария. Формуляр от ЗК, май. За това не съм много сигурна.

# 204
и аз в последния момент ще разбера дали мога да дойда  Rolling Eyes

# 205
  • Бургас
Момичета, а знае ли някой от вас на кои дати са панаирите/празниците на градовете около Бургас.
Аз знам само за Свети Влас- 2 май и Поморие - 6ти май. А другите?
Созопол, Приморско, Черноморец, Китен, Равда, Несебър, Карнобат, Айтос и други каквито се сетите? 

Аз се сещам за Несебър - 15-ти Август.

Милички, трябват ми спешно координати на д-р Байкова /педиатър, личен лекар/. Знам само , че кабинета й се намира в Лазур на ул. Калофер.
Другото, което искам да питам е как става смяната на личния лекар и от къде се копуват формулярите.
Ще сменям лекарката на малката, затова ме интересува. Д-р Байкова ми я препоръча горещо д-р Калудова, а аз на нея й имам огромно доверие.
Ние сме при д-р Байкова, но тя е в транспортна болница, ако е същата ще ти дам телефони.

# 206
  • По света и У нас
 bubi4ko - при всички случаи ще ти трябва картона /ако разбира се не е при теб/ и здравната книжка /ако на малката са и направили такава/. Иначе най-добре щом намериш координатите, питай направо Байкова за смяната. При нас не беше нужно да носим формуляр, директно новото ДжиПи ни даде формуляр .... може би при Байкова ще има и това ще ти спести търсене  Peace

# 207
координатите, които имам са:
Жанет Ангелова Байкова-Аврамова
Област(РЗОК): РЗОК Бургас
Община: БУРГАС
Населено място: ГР.БУРГАС
Телефон: 842001

Възможно е да си е сменила кабинета или да става въпрос за друга Байкова. За Жанет Байкова пише тук, че е общопрактикуващ лекар  Rolling Eyes

Колкото до начина на записване - отиваш само с амбулаторната карта. Както Люси казва - при тях ги има формулярите

# 208
  • Бургас
Нашата е същата Жанет Байкова и кабинета и е в Транспортна болница. Понеделник, сряда и петък е сутрин, а вторник и четвъртък - след обяд.
Ками, те всички се водят ОПЛ.

# 209
  • По света и У нас
Ето и още малко координати на Д-р Байкова  Peace
Д-р Жанет Ангелова Байкова - Аврамова   гр.Бургас,ТДКЦ, ет.2, каб.206   0887699763   842001   559098
Това го дръпнах от страницата на Регионалния център по здравеопазване  Hug
http://www.rcz-bourgas.com/obshtina%20burgas.htm

Относно това, че е ОЛП - при всички случаи така печели мнооого по-добре отколкото ако работи тясно по специаноста, т.е. педиатър /освен ако кабинета не и е частен  напр.  Thinking/

Общи условия

Активация на акаунт