На капаните в БУРГАС с бира, с цаца и със нас

• 14 134
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • България
Честит рожден ден на стела    bouquet
 моята заплата в офис на частна фирма беше 400 лв. на 8 часа - 5 работни дни. мисля че това за б-с е добре.  Peace

# 181
Благодаря за хубавите пожелания!Почерпете се за мое здраве...

# 182
Да се запиша че ви изтървах отдавна конците........ друг път ще ви чета. Flutter

# 183
А аз се върнах от Камчия, много хубаво си изкарахме. Жалко, че не съм могла да ви бъда компания по плажове и празници, но всичко на куп не става.
Гледам подминавате писанията за срещи. На мен ми е все тая датата, но по- ми допада Гролша. Айде кой ще се записва?
Галхен
Амелия
аз...

# 184
  • Ах, морето
Честит рожден ден, Стела! Бъди жива, здрава и много щастлива!

# 185
  • UK
Гледам подминавате писанията за срещи. На мен ми е все тая датата, но по- ми допада Гролша. Айде кой ще се записва?
Галхен
Амелия
аз...

пишете и мен но не го знам или поне не се сещам къде се намира Гролша  newsm78

# 186
и мен пишете ако е в петък, защото в събота съм на сватба в Караварна

# 187
  • Бургас
Пишете ме ,и за Гролша става ,само да не е вътре,че миризмите са ужасни ,макар,че сега е огтворено и може да е различно?

Мерси  на всички за отговорите по моя въпрос .

# 188
пишете и мен но не го знам или поне не се сещам къде се намира Гролша  newsm78

Един "Гролш" има в Морската до Флората, един - в една от пресечките на Богориди, но не знам името на улицата. За друг "Гролш" не знам да има.

# 189
Момичета ,малко странен въпрос сигурно ще ви се стори ,но как вървят горе-долу средните заплати в Бургас ? Аз досега съм работила в туризма и там са по-високи и не мога тука да си направя пак една сметка дали да почвам работа или не ? newsm78 Каква е приличната заплата ?

За каква работа в офис става въпрос? Ако е за офис-сътрудник, малко вероятно е да ти предложат повече от 400. Прилично или неприлично, решаваш сама Wink
А ти къде и какво си работила в туризма, ако не е тайна? Embarassed

# 190
  • По света и У нас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /на патерици/ на Стела  smile3525 newsm59
Нека всички мечти да ти се сбъднат  Hug

Райна - освен на Чиполино и Бертони, в Синди можеш да видиш и премериш чадърчета на ABC, ако не бъркам може би ще могат да ти предложат и на Бебе Комфорт /най-малкото по каталог/, но и 2те марки са с дооооста   smile3506 по -високи в сравнение с първите две  Thinking . Като цяло в БГ се предлагат поне още 1-2 марки, но за съжаление в Бургас няма да ги откриеш  Confused

Галхен - само за инфо, ако не си погледнаха хвърли един поглед тук /не че страницата е особено меродавна, но пак е нещо  Hug /:
http://www.jobtiger.bg/salary.php?sector_id=112&region_id=43

# 191
  • Бургас
Лилита,по принцип съм организатор в агенция на немски туропепатор,но основно отговарях за оперативно-отчетна работа.

lucyl30,мерси ,възможно е и да е вярна графиката,ако те осигуряват върху тези суми ,реално вземаш по-малко и пак идваме на 350 лв.чисти пари средно.

# 192
ЗАБРАВИХ
УТРЕ 03.06.07г./то май вече днес/, от 10.00ч. на Пантеона ПрокредитБанк, Радио FM+ и още някои организират детски празник. Почивен ден е и може да заведем децата, че почти всички тържества ги направиха през работно време  Confused
Съжалявам, че късно казах, но и аз тази вечер разбрах Rolling Eyes[/b

Иииии значи, пропуснала съм съобщението ти Каме! Ние също много си падаме по подобни празненства, ама аз нали не ви 4ета всеки ден и .... жалко! Т.е точно събота и неделя пропускам...

А за 1ви юни концерта много ми хареса - тъй като малкия беше на село, направих цяла организация за да бъдем навреме за празника и успяхме!  Grinning
По същото време е имало международен детски фестивал и в НХК, който продължил и на 2ри и 3ти юни, но за съжаление и аз късно разбрах да ви съобщя тук!

Момичета, а знае ли някой от вас на кои дати са панаирите/празниците на градовете около Бургас.
Аз знам само за Свети Влас- 2 май и Поморие - 6ти май. А другите?
Созопол, Приморско, Черноморец, Китен, Равда, Несебър, Карнобат, Айтос и други каквито се сетите? 

Цитат
Аз работя в неправителствена организация - работата ми харесва 

lucyl30, а на мен ми е интерено в коя неправителствена организация работиш ако не е тайна?

и Честит Рожден Ден на stella_70 на патерици!!!
Много хубава торта!

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 12:38 от sneji20

# 193
ЗАБРАВИХ
УТРЕ 03.06.07г./то май вече днес/, от 10.00ч. на Пантеона ПрокредитБанк, Радио FM+ и още някои организират детски празник. Почивен ден е и може да заведем децата, че почти всички тържества ги направиха през работно време  Confused
Съжалявам, че късно казах, но и аз тази вечер разбрах Rolling Eyes[/b

Иииии значи, пропуснала съм съобщението ти Каме! Ние също много си падаме по подобни празненства, ама аз нали не ви 4ета всеки ден и .... жалко! Т.е точно събота и неделя пропускам...

А за 1ви юни концерта много ми хареса - тъй като малкия беше на село, направих цяла организация за да бъдем навреме за празника и успяхме!  Grinning
По същото време е имало международен детски фестивал и в НХК, който продължил и на 2ри и 3ти юни, но за съжаление и аз късно разбрах да ви съобщя тук!

Момичета, а знае ли някой от вас на кои дати са панаирите/празникците на градовете около Бургас.
Аз знам само за Свети Влас- 2 май и Поморие - 6ти май. А другите?
Созопол, Приморско, Черноморец, Китен, Равда, Несебър, Карнобат, Айтос и други каквито се сетите? 
( Маринка-17юли Ахелой на Спасов ден)

# 194
  • Бургас
Добро утро и от мен,
аз днес съм наработа, та да видим как ще изкарам деня. За сега е спокойно, но аз нещо не съм в кондиция.
Хубав ден и до скоро

Общи условия

Активация на акаунт